AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 25 jan 2017, 22:30

Jedna

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 25 jan 2017, 22:31

kupus army je napisao/la:Jel se igra jedna ili dvije utakmice u ovoj fazi kupa ?
Jedna

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 25 jan 2017, 22:32

gambler1899 je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Jel se igra jedna ili dvije utakmice u ovoj fazi kupa ?
Jedna
Hvala na informaciji.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 jan 2017, 22:44

Drugo poluvrijeme super, prvo ocajno, standardna prica ove godine. NIje da nismo ocekivali poraz ali eto. Mali Deulofeu bi mogao biti extra pojacanje, bar po ovom veceras sto je pokazao za 15 tak miuta. Pojedini tacno ne zasluzuju krociti u Milanelo ali boze moj.
Sto se tice Loke, nek ga je pokupio,trebao je i ranije polomiti nekog od lopova, majku li im spicim.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jan 2017, 22:44

Nek smo vala ispali iz ovog kupa da se rahat možemo posvetiti borbi za Scudetto

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 25 jan 2017, 22:45

Delofeu je pretrčao u 15 minuta koliko je Niang u proteklih 5 mjeseci :urnebes:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2017, 22:58

da onaj hajvan ne dobi crveni karton možda se moglo makar do produžetaka, iako ni to ne bi bilo zasluženo al' ajde :mrgreen:

nije to toliko loše izgledalo u drugom poluvremenu i to sa 10 igrača, stvarno daju nadljudske napore da nadvladaju svoj prosjek i na tome im skidam kapu, ali ova ekipa toliko plače za veznjakom već evo petu godinu da to nije normalno... šta se treba desiti da se konačno dovede makar JEDNO pojačanje, to sami bog zna. :roll:

beskorisno govedo i užasni kucka definitivno ne smiju biti važna karika više nikad, a lokateli sa svojih 19 godina jednostavno nije kalibar za milan (znam, mlad je i igra zahtjevnu poziciju, al' ne treba yebavati milan u procesu dok se on razvija kao igrač), idi negdje na posudbu pa se kali i vrati ako si toliko kvalitetan, milanu treba kompletni remont veznog reda jer ništa ovo ne valja, ne možeš jednog poštenog igrača sastaviti od svih njih skupa.

đerar bi mogao biti fino pojačanje, dok se još malo uhoda :zviz: koje samo osvježenje u odnosu na nianga.

inače grande zapata bio odličan :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jan 2017, 23:19

U posljednje 3 utakmice smo primili 2 gola na samom početku. Treba njima objasniti da utakmica ne počinje od 46. minute

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 25 jan 2017, 23:29

Juve krenuo silovito, ocekivan rezultat ali cestitke momcima na velikom zalagnju sa 10 igraca. Bacca maestro, ko god ga kritikuje slabo konta koncepciju igre. Vezni red je prelos, malo Loca-Bertolacci-Kucka jednostavno ne idu skupa, kreativac nam fali. Predlazem prodaju Montoliva i Bertolaccija, ukupno 25M tusni ih englezima,kinezima,Genovi :mrgreen: , ma ne bitno....

Niang, au revoir! 18M dobra lova, valjda sad uzmu kvalitetnog centralnog veznog, trequartista ili fantasista... NAPOKON! :kralj: Deulofeu pokazao potencijal; pozitivan, energican i konkretan.
Zadnja izmjena: Zenga, dana/u 25 jan 2017, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2017, 23:34

džabe se radujete, vidi šta je mag galiani isposlovao :mrgreen: :facepalm:
€750K loan
€18M option to buy
The option to buy becomes an obligation should Niang score 10 goals.

upitno je hoće li uopšte upisati 10 nastupa s obzirom na konkurenciju, a kamo li dati 10 golova :facepalm: taman sam pomislio da je galiani napokon napravio dobar posao, ali ne lezi vraže... :facepalm:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 26 jan 2017, 00:04

Zenga je napisao/la:Juve krenuo silovito, ocekivan rezultat ali cestitke momcima na velikom zalagnju sa 10 igraca. Bacca maestro, ko god ga kritikuje slabo konta koncepciju igre. Vezni red je prelos, malo Loca-Bertolacci-Kucka jednostavno ne idu skupa, kreativac nam fali. Predlazem prodaju Montoliva i Bertolaccija, ukupno 25M tusni ih englezima,kinezima,Genovi :mrgreen: , ma ne bitno....

Niang, au revoir! 18M dobra lova, valjda sad uzmu kvalitetnog centralnog veznog, trequartista ili fantasista... NAPOKON! :kralj: Deulofeu pokazao potencijal; pozitivan, energican i konkretan.
Sta je Juve krenuo silovito, ljudi prvo poluvrijeme 30% imali loptu, dali prvi gol iz lopte koja je SRETNO prosla kroz 7 igraca do samog Dybale, drugi slobodnjak...ali su oni takticki Milan napravili bezopasnim u fazi napada.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 26 jan 2017, 00:09

Trebali smo vam veceras uvaliti 5 komada, zabili ste gol iz jedne od dvije sanse. Juve je imao ocajnu realizaciju, ali vasa igra je bila grozna.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 26 jan 2017, 00:28

BuffonGigi je napisao/la:Trebali smo vam veceras uvaliti 5 komada, zabili ste gol iz jedne od dvije sanse. Juve je imao ocajnu realizaciju, ali vasa igra je bila grozna.
Jašta. Pogotovo nakon onakve vaginalne igre sa igračem više. :tokralju:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 jan 2017, 09:01

Prema zadnjim informacijama Watford će bit obavezan otkupiti Nianga ako ovaj sakupi 10 nastupa za njih, što je puno realnije nego ona informacija od 10 golova za polusezonu.
Mada je u biti svejedno, ako ga oni ne htjednu otkupiti neće ga namjerno uvoditi u igru 10-tu utakmicu.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 26 jan 2017, 10:32

Vala ako ne moze za Watford odigrat 10 utakmica nek se ubije odma il nek zavrsi karijeru i spasi nas patnje tj. eventualnog povratka u Milan.

Sinoc opet crveni karton, i bruka zutih. Sto rope rece ekipa daje nadljudske napore i fakat se trude i to moze da opravda inace velik broj kartona koje dobiju. Steta za Locatellia sinoc, ali momak je mlad i neiskusan. Sljedeca utakmica Udinese u gostima, pa Samp kuci, onda Lazio, pa Fiorentina. :?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jan 2017, 11:57

ne znam, ja nigdje ne procitah o deset nastupa nego bas se govori o deset golova da bi se aktivirala posudba, ali ko ce ga vise znati...

ma nece tip ni do tih deset nastupa doci sto je najgore, igraju 352 formaciju od kojih je naprijed onaj deeney nezamjenjiv, a za to drugo mjesto u napadu ce se morati boriti sa ighalom i okakom koji ce skoro pa sigurno imati prednost nad njim u vecini skucajeva... prati roup engleze, pa sam dobro ukljucen u situVaciju :P

al' ko ga yebe glupog, umjesto da trazi klub gdje bi igrao redovno, on opet leti tamo gdje ce se tesko izboriti sa konkurencijom :facepalm:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 jan 2017, 12:07

http://m.milannews.it/rassegna-stampa/c ... nze-242761

http://sportsport.ba/ino_fudbal/niang-u ... ord/222707
Ako se kojim slučajem desi da go*no upropasti transfer samo ga na tribine poslat svaku utakmicu i nek uziva :mrgreen:

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 26 jan 2017, 14:32

Ma neka upropasti transfer, to ovoj gamadi i treba. Neka ostane do ljeta i onda ga nekome tušnuti, ako se riješe čamuge dovest će neki otpad iz Genoe. Ionako sve ide u qrac, neka sjedi na klupi i uzima platu do ljeta.

Loca je dobar ali nije za ove pozicije, gurnuti ga na CM a na DM nam treba neki doktor ove igrice a ne početnik ili neko govedo poput Bertolacia ili Sose.
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 jan 2017, 14:50

Nisam upratio da je i ovaj mali Bazoer, što su ga kao naši pikirali, potpisao za Wolfsburg.
Plaćen veeelikih 12 mil eura.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 jan 2017, 15:44

Milan treba dva vezna igrača uz koje će Locatelli igrati, dva kvalitetna vezna igrača. Neko ko će diktirati tempo igre i ko ima mogućnost da jednim dodavanjem "pocjepa" odbranu protivnika. I sinoc je Milan imao dovoljno loptu u posjedu, kao i protiv Napolija, ali dođu 35-40 metara od gola protivnika i ne znaju šta će dalje. Zbog tog cijeli tim ispašta. Locatelli ima predispozicije za tu ulogu ali je neisukusan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.