Njihovom logikom bolje imati Whitea koji je jos veca rupa u odbrani a u napadu ne nudi ništa.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ma smijesni su pojedini likovi ovdje.
Da je Arsenalu uslo sto je trebalo u prvom pol,lagano bi dobili utakmicu ,onada bi se ovdje pricalo kako je Arteta odradio masterclass i uz to bi se naslusali kako je Klopu falilo pola ekipe.Arsenal ponovo odigrao kriminalno u zavrsnici s druge strane imas kvalitetnog protivnika koji te kaznio iz svojih sansi i to je bilo to.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da eto, ovi potezi Kloppa u drugom poluvremenu su rezultat promašaja napadača Arsenala.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
If this if that 

kakav cope haha
Da Pocheova klapa nije mašila 40ak zicera ove sezone (drugi iza Poola na toj listi), vjv bi bili osmi.topnik1 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 20:22Ma smijesni su pojedini likovi ovdje.
Da je Arsenalu uslo sto je trebalo u prvom pol,lagano bi dobili utakmicu ,onada bi se ovdje pricalo kako je Arteta odradio masterclass i uz to bi se naslusali kako je Klopu falilo pola ekipe.Arsenal ponovo odigrao kriminalno u zavrsnici s druge strane imas kvalitetnog protivnika koji te kaznio iz svojih sansi i to je bilo to.

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 07 jan 2024, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Da je ušlo... Šutni dobro pa će ući, Alisson večeras nije imao neke zahtjevne odbrane, da kažeš da Arsenal nije imao sreće, jednostavno nisu imali znanja i to se ponavlja iz kola u kolo, ova utakmica nije izuzetak. Nije niko kriv Arsenalu što im igrači ne znaju gola dati.
Klopp majstorski okrenuo utakmicu u drugom poluvremenu i tjt.
Klopp majstorski okrenuo utakmicu u drugom poluvremenu i tjt.
Samo Konate ove godine baš dobro igra.Da nema Van Dijka , češće bi se spominjao 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Mislim da je veci problem u tome sto Saliba igra svaku utakmicu a on se mora pazljivo rotirati.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma to svakako , osvježeni srednji red i odmah smo prodisali.Ima ovdje materijala da Klopp još bude trener aBd

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- JayCatwright
- Kontakt:
Liverpool ko malo jači Wolverhampton iznenađujuće do pobjede protiv Arsenala zahvaljujući Arteti koji u stilu Pep-a baci prdež overthinkanja sa Kai masterclass. Uz nesabrane kombinacije u zadnjoj trećini kazna je morala doći.
4-IN-A-ROW
Ne znam sjeca li se ko ovih budala zao mi je sto su ovako opali s videima
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Arsenal malo jači od kisele. Imali milion prilika da ugroze Alissona, a na kraju jedina ozbiljna šansa Havertzov udarac glavom.
Arteta je toliko u svom svijetu i duboko u Artetologiji, da me ne bi iznenadilo da sljedeća izjava bude nešto tipa da se promijene pravila fudbala u pravcu da statistički bolja ekipa ne može izgubiti meč.
Skoro kao De Zerbi izjave. Oni su uvijek bili bolji i trebali su pobijediti.
Skoro kao De Zerbi izjave. Oni su uvijek bili bolji i trebali su pobijediti.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nista pogresno nije rekao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.