Moj brate probacu uvaziti tvoj savjet nema mi druge., jer ja fkt nisam ovdje da bi nekog provocirao itd., sala moze ali sve ima svoje granice pa bgm.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma dobro ti je hanah montana rekao, iskuliras ovu djecu, sitne duse prodane, provokatore, samo ih bacis na ignore(nadam se da ja necu tu zavrsiti, al je sve moguce), zelim ti da brzo ozdravis i da pratis svoje sarajevo i u travniku i na kosevu i gdje god da igra, pozdrav.DevilS je napisao/la:Ma joj drugovi moji kako za koga ali govorim sve iskreno ne zelim nikoga da povrjedim ovdje se sad raspravljam sa djecom nekom cast izuzetcima a imam temperaturu 39 ali hajde izdrzo sam i gore situacije..![]()
sam je rekao da ga peglam u pozitivnom smislukupus army je napisao/la:Hahahahahahahah,cuj ovog gospodina stavi na ignor provokatore,a on covjeka hebe od kako je prijavljen na forum,Allah dragi sta sve neces procitati.
I mi smo uz njega, a i firma naravno. Ima da propadnu bez njega. Čaja i obloga pa na posao u ponedeljak!bagrcavi je napisao/la:Ne daj se DevilS uz tebe smo ! IZDRŽI !
sta ti znas..oldman je napisao/la:A sto mize palamuditi ovaj Devils ,te njega svi napadaju a pogledajte mu postov koliko ih je vec napisao za malo
vremena .
Da ti imas temperaturu 39 nebi ti palo na pamet da non stop trolas nego bi se dobro pokrio i iznojio da ozdravis .
Poslusaj Dedu sto ti kaze .....pravac u krpe (ugrij vino i poij da se dobro iznojis)
i ti si sada usao da nam to objasnisoldman je napisao/la:A eto neka ti znas (mm hz) ti za dvije godine napisao 2500 postova a ja za 2.5 godine 83 ,izgleda ti samo sjedis za kompom i kao da nista ne radis ,blago tebi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, keli, mosarajvosa83, napoleon72 i 70 gostiju.