al meni ovo nikad nece biti jasno, taj pojam "poprilicno dobar".. pa zar je toliko dobar napadac koji u 90 minuta utakmice ne stvori nijednu priliku, ne dadne nijedan gol, ne uputi nijednan ozbiljan sut na gol.. pa je*bemu zivot da mi je vise skontat sta je to dobro kod Llorentea da se zanemaruje ucinak i rezultat.. valjda je danas moderno ocjenjivat kako igrac izgleda, umjesto njegovog doprinosa, mozdaTrequartista je napisao/la:Idi se ulizuj Nejri, mangupe iz šaše!![]()
On topic:
Llorente poprilično dobar u današnjem susretu, bit će nešto od njega, samo neka igra u kontinuitetu.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kako sad protiv Reala?
Možda :
Buffon
Barzagli Bonucci Chiellini
Isla Pogba Pirlo Marchisio Asamoah
Tevez Llorente
(znajući kakav je Conte tvrdoglav možda ovako i bude samo sa Padoinom
)
ili najavljena sve isto samo bez Llorentea i sa nekim na Marchisiovom mjestu.
Ne znam koliko je pametno eksperimentisati sad i igrati sa četvoricom nazad ali ne mogu se oteti utisku da smo pročitana ekipa i + još sa manjkom neke motivacije i samopouzdanja. Nikako mi ne ide u vugla ono Pogbino puštanje Rossija jučer kod drugog gola ili Joaqin kao duh kod trećeg...
Možda :
Buffon
Barzagli Bonucci Chiellini
Isla Pogba Pirlo Marchisio Asamoah
Tevez Llorente
(znajući kakav je Conte tvrdoglav možda ovako i bude samo sa Padoinom
ili najavljena sve isto samo bez Llorentea i sa nekim na Marchisiovom mjestu.
Ne znam koliko je pametno eksperimentisati sad i igrati sa četvoricom nazad ali ne mogu se oteti utisku da smo pročitana ekipa i + još sa manjkom neke motivacije i samopouzdanja. Nikako mi ne ide u vugla ono Pogbino puštanje Rossija jučer kod drugog gola ili Joaqin kao duh kod trećeg...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AvantiSignora
- Kontakt:
Mozemo racunati na Vidala izgleda kako prenose Sky,, supe vijesti..
IMam neki pozetivni feeling za srijedu
. MIslim da ce pokazati da je ono samo bilo slucajno u firenzi..
IMam neki pozetivni feeling za srijedu
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Onda sa Vidalom to postaje bolju varijanta... eh da je Licht još
Možemo odigrati dobro i ozbiljno, ne treba se ''hrvati'' ni utrkivati, laganini i spustiti to, kada zatreba izvršiti presing na zadnju liniju Reala.
Treba nam Buffon u boljoj formi i da se koji nesretni odbijanac od Bonuccija ne zaprpa.
Možemo odigrati dobro i ozbiljno, ne treba se ''hrvati'' ni utrkivati, laganini i spustiti to, kada zatreba izvršiti presing na zadnju liniju Reala.
Treba nam Buffon u boljoj formi i da se koji nesretni odbijanac od Bonuccija ne zaprpa.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma Paodin ce to solidno odraditi prvo polovrijeme i onda ubaciti caceresa
..
A sad bi nam dobro doslo borbenost od Lichta na tu stranu jer bit ce hebeno...Neka Vidal/Pogba malo martkiraju Ronalda i to ce biti okej..
Buffon ce se poroditi na ovakve utakmice, ne sumnjam u supermena !!
To je to,, Nema lichta i Vucinica..
Sta je zbilja s Vucinicom? Nikad da se oporavi
Ecco l’elenco dei disponibili per il match con il Real Madrid
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
8 Marchisio
10 Tevez
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
14 Llorente
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
30 Storari
33 Isla
34 Rubinho
A sad bi nam dobro doslo borbenost od Lichta na tu stranu jer bit ce hebeno...Neka Vidal/Pogba malo martkiraju Ronalda i to ce biti okej..
Buffon ce se poroditi na ovakve utakmice, ne sumnjam u supermena !!
To je to,, Nema lichta i Vucinica..
Sta je zbilja s Vucinicom? Nikad da se oporavi
Ecco l’elenco dei disponibili per il match con il Real Madrid
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
8 Marchisio
10 Tevez
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
14 Llorente
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
30 Storari
33 Isla
34 Rubinho
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OmarSivori
- Kontakt:
Glavu gore Juventini, jedan poraz.. pa sta. Mozda ovaj poraz bude imao efekat kao onaj protiv intera prosle sezone, onaj poraz nam je donio skudetto koliko god to cudno zvucalo.
Drago mi je da je priustan kvorum za gay party kad god Juve izgubi, evidentno je lizanje medju navijacima ostalih timova, sastanu se kao na kakvom grupnjaku i vole se do nebesa, malo cudno al eto nek partijaju.Gay is okay
Drago mi je da je priustan kvorum za gay party kad god Juve izgubi, evidentno je lizanje medju navijacima ostalih timova, sastanu se kao na kakvom grupnjaku i vole se do nebesa, malo cudno al eto nek partijaju.Gay is okay
- Trequartista
- Kontakt:
U srijedu tamburanje redovne mušterije.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
stvarno se ne mogu sjetiti da je ikad od kako ga pratim Juventus primio 4 gola za 15 minuta, jako rijetko smo ispustali 2-0 nakon 50-ak minuta i to je ono sto me najvise brine, nesto se desava sa ovom ekipom..nije to neiskusna ekipa za uslove serije A pa da covjek nesto kaze, vec prekaljeni na tom nivou..jos kad na to dodas kako lose igramo citavu sezonu i sad povezemo dobrih 50-ak minuta pa se desi takav pad jos vise me iznervira i zaboli ovakav poraz...
nisam ni kad smo u najboljoj formi optimista kad sa 3-5-2 idemo na ekipe tipa Reala, sad u ovom momentu me jako strah utakmice i novog hladnog tusa...nek se dozovu vise, stvarno ne znam sta je problem, motivacija, hemija u svlacionici, zasicenost, fizicki ili psihicka sprema, jednostavno toliko stvari ne stima, ali valjda im je Real dovoljan motiv da se dozovu..nakon ovog dvomeca il ce se dozvat pa okrenut sezonu u drugom pravcu il cemo grohnut totalno i neke promjene ce biti neminovne
nisam ni kad smo u najboljoj formi optimista kad sa 3-5-2 idemo na ekipe tipa Reala, sad u ovom momentu me jako strah utakmice i novog hladnog tusa...nek se dozovu vise, stvarno ne znam sta je problem, motivacija, hemija u svlacionici, zasicenost, fizicki ili psihicka sprema, jednostavno toliko stvari ne stima, ali valjda im je Real dovoljan motiv da se dozovu..nakon ovog dvomeca il ce se dozvat pa okrenut sezonu u drugom pravcu il cemo grohnut totalno i neke promjene ce biti neminovne
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- RickBlaine
- Kontakt:
Ja bih pak rekao da nas ceka mijenjanje uloga.Trequartista je napisao/la:U srijedu tamburanje redovne mušterije.
Ukoliko si siguran, kladimo se. U sta god hoces, more i po pare :kava:
Ajmo, neka copor krene :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- OmarSivori
- Kontakt:
Jest tesko bit Realovac i cekat utakmicu, imate dva igraca vrijedna po 100 miliona, vi ako ne uvalite 3 gola treba da harakiri izvrsite.
- Trequartista
- Kontakt:
Ma tamburanje u srijedu im je neminovnost, ne znaju oni šta je veliki Juventus. Mislim ne znam čemu se nadaju...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Cuj tamburanje redovne musterije. Mi mozda imamo uspjeha protiv Reala, ali smo na Bernabeu rijetko kada dobro prolazili. Obicno su to bili porazi, ali smo kod kuce pravili uspjehe.
Ja i od ove utakmice ocekujem ili poraz ili remi. Nista spektakularno. Conte nece mijenjati formaciju, prva postava ce biti skoro pa standardna, sa izuzetkom Lichtsteinera i to je to. Nas tim jeste jak, ali tesko da mozemo do pobjede.
Ja i od ove utakmice ocekujem ili poraz ili remi. Nista spektakularno. Conte nece mijenjati formaciju, prva postava ce biti skoro pa standardna, sa izuzetkom Lichtsteinera i to je to. Nas tim jeste jak, ali tesko da mozemo do pobjede.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Trequartista
- Kontakt:
Ma ložim dječicu, znam da će se primiti.
Ja sam se odavno pomirio sa dženazom, od nas niko ni ne očekuje da tamo pobijedimo ili da remiziriamo, tako da je Real taj koji ima šta izgubiti, a mi nemamo.
Ja sam se odavno pomirio sa dženazom, od nas niko ni ne očekuje da tamo pobijedimo ili da remiziriamo, tako da je Real taj koji ima šta izgubiti, a mi nemamo.
Pobijedit ćemo u Madridu, kakve dženaze i bakrači.
Inače, već se špekuliše o 3-5-1-1, to im jne bi oprostio, nema sile, Llorente zaslužuje opet da starta nakon dobre partije u Firenci.
Desno Caceres, koliko god nespreman, Cafu je za sve ostale.
Inače, već se špekuliše o 3-5-1-1, to im jne bi oprostio, nema sile, Llorente zaslužuje opet da starta nakon dobre partije u Firenci.
Desno Caceres, koliko god nespreman, Cafu je za sve ostale.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 okt 2013, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- OmarSivori
- Kontakt:
Nemamo sta izgubit, dolazi nam taj jaki mec u najgorem mogucem trenutku, bilo bi dobro kod kuce protiv Reala izvuci bod pa sa Galatom kasnije u gostima sta pokusat a ako ne ide, jbaji ga, nismo ulozili po 150 miliona ko Real pa Pjanić im sjeba nako golobrad, investiciju.E to su tragedije.
- Trequartista
- Kontakt:
Ma prati nas nesreća ove sezone, protivnicu uopšte ne stvaraju puno šansi, a iz svake šane oni daju gol, pa mi u 20 godina nisamo primili 10 golova u prvih 8 kola.
Iz ničega primamo golove, toga me je strah, zato nisam optimističan. Što se ostaloga tiče siguran sam da ćemo im moći parirati na svim dijelovima terena.
Iz ničega primamo golove, toga me je strah, zato nisam optimističan. Što se ostaloga tiče siguran sam da ćemo im moći parirati na svim dijelovima terena.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako na lijevoj bez Listajnera i Kaseresa te sa ovakvim sporim Barzom na Ronalda...Padoin i super spori Barza na sirokom prostoru protiv Ronalda i Marsela- daj mi razlog za optimizam, ja ga ne vidim na tom mjestu
jedine nade slobodnjak Pirla, ludi Vidal (al kad nemas srece pa se i on povrijedi) i Tevez..ostali samo nek se ne izblamiraju kao protiv Bajerna, vise od tog ne mogu...2 igraca u napadu imaju mu.da Kvaljarela i Vucinic- nema ni jednog...dajte mi malo temelja za optimizam
jedine nade slobodnjak Pirla, ludi Vidal (al kad nemas srece pa se i on povrijedi) i Tevez..ostali samo nek se ne izblamiraju kao protiv Bajerna, vise od tog ne mogu...2 igraca u napadu imaju mu.da Kvaljarela i Vucinic- nema ni jednog...dajte mi malo temelja za optimizam
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nista,samo vam 2. mjesto viso o koncuTrequartista je napisao/la:Ma ložim dječicu, znam da će se primiti.![]()
- IlCapitano
- Kontakt:
Eto, ako nećemo vjerovati njemu i njegovim riječima...Llorente "I know that I've spent a difficult year last year & me myself I realized that I was far away from my best."
AS: Have you lost weight?
Llorente "I've become thinner, but I've recovered. To train hard you have to eat right."
AS: Do you eat like in Bilbao?
Llorente "Pretty much, except there are nutrionists & I drink much more coffee, which here is fantastic!"
AS: Was there an interest from Real?
Llorente "Yes, but the last time there was an interest there was no agreement & nothing happened."
AS: Why were they unsuccessful?
Llorente "At first it was impossible to leave Athletic, & then Real's only option was to pay the clause."
AS: When did Real last approach you?
Llorente "Last year."
AS: Then why Juve & not Real?
Llorente "Juve gave me more confidence."
AS: What happened with Athletic?
Llorente "Even I don't understand. The conclusion I reached is that they can't let their best players go."
AS: But Javi Martinez was sold..
Llorente "Yes because they [Bayern] paid his clause."
AS: What did Conte tell you?
Llorente "That I should be calm & that he is the one who wanted to me here."
Neće valjda.Sky saying Conte is set to play 3-5-1-1 with Marchisio behind Tevez - however they were too scared to mention who Conte was playing at RWB.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Realno ni ja sutra nista ne ocekujem Real je jaci i ocekujem minimalan poraz jer sa 3-5-1-1 tesko mozemo bod uzeti nazalost 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.