Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Admir_Sa » 17 avg 2012, 14:13

gdje onaj strucnjak sto govori da nema liverpul šanse da dovodi dobre igrace jer ne igra ligu prvaka, garant ce je ovaj ramirez igrati sa sauthemptonom :roll:
nema potpisa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 avg 2012, 14:22

ako Sahn ceka Arsenal onda ga treba popisati i povuci ponudu pa nek ceka koliko hoce onda,nama takvi igraci netrebaju koji se potajno nadaju prelasku u drugi klub....ali netreba brzati novinarima se netreba nista vjerovati,90% samo lupaju lazi,nagadjaju....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 avg 2012, 14:25

Admir_Sa je napisao/la:gdje onaj strucnjak sto govori da nema liverpul šanse da dovodi dobre igrace jer ne igra ligu prvaka, garant ce je ovaj ramirez igrati sa sauthemptonom :roll:
Ne baljezgaj, ja sam rekao to za Hulka i ostale WC igrače koji igraju LŠ ;) Gaston Ramirez to nije.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 avg 2012, 14:35

neurofunk je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:gdje onaj strucnjak sto govori da nema liverpul šanse da dovodi dobre igrace jer ne igra ligu prvaka, garant ce je ovaj ramirez igrati sa sauthemptonom :roll:
Ne baljezgaj, ja sam rekao to za Hulka i ostale WC igrače koji igraju LŠ ;) Gaston Ramirez to nije.
samo što je veliki potencijal da to bude
nema potpisa

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 avg 2012, 14:38

Živi bili pa vidjeli.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 avg 2012, 14:52

Ja očekujem još par tih nekih "boom" transafera slično kao sa Assaidijem ali ono baš da nas nešto neočekivano iznenadi :D , što se tiče Sahina @Ponos Torina je dobro rekao, ne trebaju nam takvi igrači kojima je Liverpool drugi izbor i koji bi radije igrali za Arsenal...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 avg 2012, 14:54

Sa takvim razmišljanjem polako ali sigurno ćemo u Championship.

Arsenal je prvi stupio u kontakt sa njegovim menadžerom i normalno da mu je Arsenal prvi izbor zbog lige šampiona, kao i svakom igraču, pa nije mu stari na klupi Liverpoola pa da odma dođe nama. Momak ima dva izbora i da nije Arsenalove ponude on bi potpisao za nas. Ovako će morat izabrat. Nadam se da će na kraju potpisat za LFC.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 avg 2012, 15:04

Steve Hartley ‏@harts_s
@AnfieldMole It's fine, I'll say it It's not Sahin but his family's that complicating. 'Pool are tryin to find ways to please 'the family'
Koliko sam shvatio njegova porodica bi voljela da on ide u Arsenal, a njegova je želja u Liverpool.
Troll Hunter ‏@hunter_troll
It's #Sahin's agent who is pushing for the move to #afc. More money for him if he does. #lfc
Prema ovome agent gura Sahina u Arsenal jer će valjda agent dobit više novaca ako ovaj potpiše za njih...

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 17 avg 2012, 15:37

Assaidi :shock:
Istina, čuo sam za njega al' mi nikad nije pao na pamet pored Narsingha, Mertensa i sl.
Pare koje smo dali za njega su smiješne, tako da i ako se ne isplati nije velika šteta.
Uvijek sam smatrao da se prava pojačanja za Liverpool kriju u Holandiji, Portugalu i Francuskoj, a ne u Engleskoj, Italiji i sl.
Jedva čekam sutrašnju utakmicu, da vidimo u kojem će smjeru ići Rodgersova taktika.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 17 avg 2012, 15:47

lagano % opadaju
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 17 avg 2012, 15:52

sta se zamarate sa tim transfermarketom kako vec..npr. pitanje je SATA kada ce real sluzbeno objaviti dolazak modrica..znaci to je gotova stvar...a na transfermarketu mu stoji 74 % :roll: :roll:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 17 avg 2012, 16:01

Henderson je napisao/la:Sahin u Liverpoolu 85% prema transfermarketu. :)
Aissadi u Liverpoolu 98%, iako je bilo na zvaničnom sajtu i potvrđen transfer. Kod transfermarketa nema nikad 100 %.
http://www.transfermarkt.de/de/fc-liver ... in_31.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ti dole u cosku pise assaidi 100%. znaci ipak ima na transfermarktu 100% :D :D :D :D

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 avg 2012, 16:04

Ma završeno je sve sa Assaidijem, ista stvar kao sa RvP, samo se čeka medicinski pregled i neki detalji ugovora.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 avg 2012, 16:17

slika

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 avg 2012, 16:24

fera je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Hahahahah koji su ovi debili iz uprave, pa da nam bjedi Southampton uzme igrača, ja neznam šta je onaj Suarez pričao sa njim, ali šta god da je loše je završilo...
prvo nema razloga da se vrijeđaju drugi klubovi... kako bi tebi bilo da neko dođe i pise da je liverpool bijedan.
druga stvar je da nigdje nije ni pisalo da je liverpool zainteresovan za ovog igraca niti je neko iz kluba to izjavio. e sad sto vi citate bajke neke i lazi i vjerujete u to to je druga stvar.

pojedini ljudi daju sebi za pravo da izmisljaju istinu evo i ovo mi oko aggera ide na zivce pravo svi vi ko da se druzite sa danijem pa znate koga je on odbio, koga nije i gdje bi isao... pretjerivanje na sve strane.

sto se sahina tice ja se smijem kladiti da ce u arsenal.
Kako ti smijes ovo reci a ja ne ?
Jel to zato sto nisam ''vas'' ?
Ili zato sto realno razmisljam ?
Ne pitam tebe fera, ti si najrealniji na ovoj temi, nego one sto su me poceli napadat.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 17 avg 2012, 16:39

slika
YNWA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2012, 17:20

evo updatea:
Eziz Allamov ‏@Ezizallamov
Liverpool seem to have won the race for Nuri Şahin. The deal should be finalized once Luca Modrić signs. [Sport]
Eziz Allamov ‏@Ezizallamov
From my research, Nuri Şahin earns around €65K/week at Madrid. If Liverpool pay 70% of his wages - €45,5K/week (£36K/week).
Graeme Bailey
Martin Jol is not happy with Dempsey: "Clint himself told everyone he was going to Liverpool before he came back."
The American has been left out of the weekend's squad, but still no offer is on the table from Liverpool are any interested club. Looks to have burnt his bridges at Craven Cottage.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 17 avg 2012, 17:34

Još toga Dempseya i Sahina dovesti i top ekipa... :D Ovaj Assai bi mogao biti novi Ronaldo pa će PSG dati 97M za par sezona :mrgreen:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 avg 2012, 18:13

trebao je jos jednog holandeza dovest Lensa onog i zavrsiti :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 avg 2012, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 17 avg 2012, 18:13

Gledam malo ove slike sa treninga i nigdje nisam primjetio Enriquea a ako je vjerovati onoj teoriji narančastih markera sastav bi trebao biti sljedeći: Reina; Kelly, Škrtel, Agger, Johnson; Allen, Lucas, Gerrard; Downing, Suarez, Borini.
Zadnja izmjena: MarcusLFC, dana/u 17 avg 2012, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.