FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Rutinski 

Jedva !
Izgleda Celtic uvijek napati Barcu

Jes jbm li mumandraX je napisao/la:Ovaj lik je ono i prošle godine briljirao protiv Barce?

Igra užasna. Malo se popravila situacija nakon prvog gola, inače nula bodova. Toliko.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Prije bi rekao da onaj Froster napati barcelonu.Celtic je napisao/la:Jedva !
Nevjerovatno kako se lik nafura kada igra protiv barce

Visca el Barça ! Mes que un club !
Hoce da ga kupite 

Onaj crveni ja ne bih pokazao, bilo je materijala za kartona ali...
Neymar, Valdes pa i Bartra neloši, ostalo slabo ali bitni su bodovi.
Don't hate what you don't understand.
dobar bartra ,dobro je dosla njemu ova povreda mascerana 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- hule_barca
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali meni je ova utakmica odigrana na veoma dobrom nivou. Jedini kiks koji smo napravili jeste šansa iz kornera za Celtic. Nismo bili previše konkretni, ali smo pokušavali proturiti tu jednu loptu i malo je falilo da i ranije povedemo. Celtic nošen navijačima nas je opet namučio agresivnom i trkačkom igrom. Sviđa mi se večeras što je pas igra bila mnogo brža nego recimo prošle godine i što je Neymar skoro pa zasjenio Messijev izostanak. Samo mu je pogodak falio. Bartra doktorski nema šta. Jedina stvar koja mi je zasmetala jeste kako onom Samarasu niko ne može meda kad povuče loptu. Svi se odbijaju kao od stijenu.
Mes Que Un Club
Sudija je bio u liniji na 10 met od faula i:xaviesta je napisao/la:Onaj crveni ja ne bih pokazao, bilo je materijala za kartona ali...
1. Neymar bjezi pratiocu i izasao bi sam pred golmana
2. Napucan nogom u ledja
3. Nagazen kopackom na ruku
4. Sve sudija vidio
@hule_barca
Samaras ide na CR7 u baraz

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- hule_barca
- Kontakt:
I ja mislim da je crveni pokazan ispravno iako samo suđenje sudije tokom utakmice nije bilo na nivou. Dati Cescu za ono žuti a onako čist start pred njegovim očima 

Mes Que Un Club

[youtube][/youtube]
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Crveni karton vise nego ocigledan.Prije svega onaj kloc je napravio faul gdje je zaustavio opasnu kontru Barce sto je zuti karton a onda onaj seljacki potez gdje udara Neymara u stilu Terrya je za iskljucenje.
Meni se zgadila ova vecerasnja igra.Tako bezidejno i ocajno.Xavi oronuo u posljednjih 12 mjeseci.Pa on nema nikakvu funkciju na terenu nego da doda loptu u nazad.Od kako je on trehno i Iniesta je mnogo izgubio.Nemam koga izdvojiti sem da je Victor po obicaju bio najbolji igrac uz Neymara koji je jedini pravio visak i bio pretnja golu Celtica.Bartru treba pohvaliti na strasnoj igri nad Samarasom , Pique se po obicaju sakriva iza svojih saigraca jer mu cura ne da da ide u duel sa muskarcima.
Sve u svemu ovo bez Messija ne fercera.
Meni se zgadila ova vecerasnja igra.Tako bezidejno i ocajno.Xavi oronuo u posljednjih 12 mjeseci.Pa on nema nikakvu funkciju na terenu nego da doda loptu u nazad.Od kako je on trehno i Iniesta je mnogo izgubio.Nemam koga izdvojiti sem da je Victor po obicaju bio najbolji igrac uz Neymara koji je jedini pravio visak i bio pretnja golu Celtica.Bartru treba pohvaliti na strasnoj igri nad Samarasom , Pique se po obicaju sakriva iza svojih saigraca jer mu cura ne da da ide u duel sa muskarcima.
Sve u svemu ovo bez Messija ne fercera.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- RickBlaine
- Kontakt:
Ko je Iniesti dao pravo da udara van 30 metara od gola? :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
meni nije lose veceras izgledala igra ,imalo se sansi ,nije toliko bezidejna igra bila,sta ces kad svih 11 igraca celtica iza lopte. kako su znali nekad odigrat ovo je super veceras .
xavi je prelos to je istina, svaku gotovo utakmicu je medju najgorim (a nekad i najgori) na terenu
samo na ime igra , s.roberto bi npr.bio mnogo korisniji od njega .xavi nit moze trcat nit nesto posebno radi na terenu ko sto smo navikli od njega ,slabo bas slabo...
iniesta isto na 50% mogucnosti igra svaku utakmicu ,tako mi izgleda,sve nesto sporo al nije toliko sad los ko xavi al da moze mnogo bolje moze
xavi je prelos to je istina, svaku gotovo utakmicu je medju najgorim (a nekad i najgori) na terenu
samo na ime igra , s.roberto bi npr.bio mnogo korisniji od njega .xavi nit moze trcat nit nesto posebno radi na terenu ko sto smo navikli od njega ,slabo bas slabo...
iniesta isto na 50% mogucnosti igra svaku utakmicu ,tako mi izgleda,sve nesto sporo al nije toliko sad los ko xavi al da moze mnogo bolje moze
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Jasno se vidi udraca Browna i naravno zasluzeni crveni karton.
A reakcija Browna dosta doga objasnjava.Nije se ni sekunde bunio,jer mu je jasno sta je uradio.
[youtube][/youtube]

A reakcija Browna dosta doga objasnjava.Nije se ni sekunde bunio,jer mu je jasno sta je uradio.
[youtube][/youtube]
Nema Messia,mogu raditi sta hoceRickBlaine je napisao/la:Ko je Iniesti dao pravo da udara van 30 metara od gola? :kava:

Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 02 okt 2013, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Tek sad primjetih,ko vam je postavljao ovu p3dersku anketu? 

Hehehehehe a vidi biskvita na kraju ovog gore videa kako mase rukom ko fol mu krivo sto ovaj dobi crveni. 

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 02 okt 2013, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Meni baca na Monolognog. Samo šuti i odaberi "Da".Dzoni je napisao/la:Tek sad primjetih,ko vam je postavljao ovu p3dersku anketu?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.