a koga mi na klupi imamo da je bolji od Laze ?EdinTM87 je napisao/la:Ma boli me racku k'o ce igrat, samo kazem moze neko bolji mjesto njega, igra zbog plate i to je to.Bianconeri1988 je napisao/la:Nije mi jedna stvar jasna, Željo pobijedi jednu od 5 najjačih ekipa lige 3:0, po onakvom terenu i u lošim vremenskim uslovima, nadigra ih u punom smislu riječi i neki su opet nezadovoljni...
Stekao sam dojam, da kad bi Željo svaku utakmicu dobivao po 5:0, a Lazar ne bi da nijedan gol neki bi opet bili nezadovoljni i svi bi redom kritikovali Lazara...
Ne kontam, zar je važno ko je dao gol, važna je pobijeda...
Baš mi je drago, što baš zbog takvih pojedinaca Amar stalno igra s Lazarom...
Al' briga me, idem na tekme da navijam!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Omladino, smirite tenzije i uzivajte, meni je juce sve super izgledalo ! Nema potrebe nakon prve utakmice ni hvaliti ni kuditi previse , ali najvaznije nemojte negativno postavljati stvari !
Sto se same ekipe tice prezadovoljan sam fizickom pripremom, timski rad i podrska na viokom nivou , zalaganje je za deset i sve to nam je donijelo lagana 3 boda ( nije olimpic toliko los
) ! Eh sada, izdvajati pojedince iz onako lijepo poslozenog KOLEKTIVA je vrlo tesko jer svi su dali svoj udio u pobijedi po veoma teskom terenu, i hvala bogu da se niko nije povrijedio !
Jos jednom pozdrav i uzivajte.
Naprijed ZELJO ljubavi moja.
Sto se same ekipe tice prezadovoljan sam fizickom pripremom, timski rad i podrska na viokom nivou , zalaganje je za deset i sve to nam je donijelo lagana 3 boda ( nije olimpic toliko los

Jos jednom pozdrav i uzivajte.
Željezničar za život cijeli !
Idemo dalje sljedeća stanica Gradačac, vrlo bitna utakmica,
gore nismo nikad pobijedili, a može se igrati.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Znači, zakon velikih brojeva je na našoj straniellaxaz je napisao/la:Idemo dalje sljedeća stanica Gradačac, vrlo bitna utakmica,![]()

Biće teško, ali bi nam pobjeda tako dobro došla. NI remi ne bio loš....
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
3 Mjeseca čekamo da momci istrče na teren i dočekamo! još poderemo levate...3-0, čvrsta igra, zalaganje, sjajni golovi Višće i Bešlije... a dušmani se natovarili cijelo jutro na Lazu??? Uživajte ili bar pustite nas da uživamo...Ovaj jedan nije ni bio na tekmi a kritičar neki lafo!? Idemo dalje! Gradačac je možda prelomnica, (nešto kao Široki prošlog proljeća) ako to uzmemo, napravili smo sjajan posao, što bodovno što psihološki na konkurente!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
[youtube][/youtube]
nije brate pogresno si me razumio nek igra lazar ako vec amar hoce,al htio sam rec da mi je zao sto jarane ne igraju drugi koji su iskreno zasluzili bar jednom da pocnu medju 11banovan je napisao/la:Onda se postavlja pitanje zašto igra Lazar. Ti si očito veći majstor od Amarairridu je napisao/la:
da se razumijemo uzimo bi i bez lazara...![]()
Hem znaš, hem imaš mogućnost da znaš šta bi bilo kad bi bilo.
Da ti nisi uteko iz neke "amerikanske" laboratorije

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
U Gradačcu se "uvijek moglo igrati", fer su domaćini pa vidjećemo.rtm86 je napisao/la:Znači, zakon velikih brojeva je na našoj straniellaxaz je napisao/la:Idemo dalje sljedeća stanica Gradačac, vrlo bitna utakmica,![]()
gore nismo nikad pobijedili, a može se igrati.![]()
Biće teško, ali bi nam pobjeda tako dobro došla. NI remi ne bio loš....
Ne znam sta je poenta tvojih postova, Lazo odrađuje ono što Amar očekuje od njega, pa u svakoj utakmici smo skoro postigli po dva pogotka bez obzira da li je Lazo dao gol ili nije ali je sustina da je on bitna karika Amarove koncepcije igri. Jednostavno morate shvatiti da je proslo vrijeme klasičnih centarfora kao što je nekada kod nas bio Vazda koji je bio zadužen za golove i koji je ujedno dvije sezone uzastopno bio najbolji strijelac lige. Sada se filozofija fudbala sa mog laičkog stajalista svodi na to da se svaki igrač prilagođava koncepciji igre cijelog tima, i ako Amar smatra da Lazo svojom igrom radi bas ono sto se od njega očekuje a to je otvaranje prostora igračima tipa Bešlije, Zebe i Višče i ako to donosi,a donosi rezultat ne znam onda sta vise palamudite oko toga. Što bi Amar rekao KRAJ PRIČE.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
ma je** vas lazar vise ako vec mislite da je tako dobar vodite ga kuci,igrajte termine sa njim okacite na zid ili sta vec
mene samo interesuje sta bi svi vi koji CIJENITE LAZARA rekli da ste na mjestu nikolica ili bajre ?? ne bi vam smetalo sto vi nikad ne igrate od 1 min a umjesto vas igra neki PANJ....haj sad recite zna se gurat trcat ..pa realno to svaki debil zna al pored toga mislim da bajro i nikolic bi znali i koji go da
ah da"AMAR ZNA"jarane znam ja to sve ,al mislim da svi vide samo se prave coravi u vezi laze isto tako i amar.ETO VAM ON JE** VAS ON NEKA GA NEK ZAJEBE PA DA VIDIM STA CE ONDA REC NEK IGRA !! 

Frustriranost je čudo.
Najveću platu imaju Bešlija i Zeba.
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Nažalost ove sezone sigurno nećemo osvojiti Ligu prvaka! Lazo igra a Bajro i Nikolić na klupi...Pa kako to Amar ne može da vidi nije mi jasno... OVI bi davali, obojica po 12 golova u prvom poluvremenu a šta bi tek bilo u drugom, pa to ni na semafor ne bi mogao stati rezultat!
Ja sam sanjao da ga Lazo neće dati u Gradačcu...Ne znam što ga Amar ne ostavi na klupi zbog toga? Nije mi Šef jasan nikako?

Ja sam sanjao da ga Lazo neće dati u Gradačcu...Ne znam što ga Amar ne ostavi na klupi zbog toga? Nije mi Šef jasan nikako?

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
-
- Kontakt:
ma joj isfuro si me ...ono eeotpravnik_vozova je napisao/la:Nažalost ove sezone sigurno nećemo osvojiti Ligu prvaka! Lazo igra a Bajro i Nikolić na klupi...Pa kako to Amar ne može da vidi nije mi jasno... OVI bi davali, obojica po 12 golova u prvom poluvremenu a šta bi tek bilo u drugom, pa to ni na semafor ne bi mogao stati rezultat!![]()

http://sporttv.ucoz.com/borac_sampion je napisao/la:? $ & нета $ се $ &?
Samo ti treba TVU player da bi pokrenuo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Smeta me negativna energija koju pojedinci sire nakon pobijede od 3-0 . Shvatam vasu frustriranost i cak se do neke granice slazem sa vama ali da probam pojasniti , molicu lijepo .
Nema potrebe za tolikom kolicinom agresivnosti kada vec lijepo diskutujemo jer, sta god nasi veliki mozgovi zakljucili ovde na forumu opet ce igrati onaj koga ŠEF odabere tako da mozete cir dobiti ali vam se ne isplati.
Jednostrano posmatrate stvari i predrasude vam zamagljuju siru sliku , a svi se slazemo da ima INDIVIDUALNIH stvari koje bi mogle bolje da se odradjuju ali ipak kao EKIPA funkcinisu dosta bolje. Nema potrebe , jos jednom naglasavam za agresivnom pristupu razgovoru, kada svi imamo zajednicki cilj i volimo isti klub , pa bila to kritika ili reakcija na istu.
Samo malo umjereniji ton i bit ce bolje.
Nema potrebe za tolikom kolicinom agresivnosti kada vec lijepo diskutujemo jer, sta god nasi veliki mozgovi zakljucili ovde na forumu opet ce igrati onaj koga ŠEF odabere tako da mozete cir dobiti ali vam se ne isplati.
Jednostrano posmatrate stvari i predrasude vam zamagljuju siru sliku , a svi se slazemo da ima INDIVIDUALNIH stvari koje bi mogle bolje da se odradjuju ali ipak kao EKIPA funkcinisu dosta bolje. Nema potrebe , jos jednom naglasavam za agresivnom pristupu razgovoru, kada svi imamo zajednicki cilj i volimo isti klub , pa bila to kritika ili reakcija na istu.
Samo malo umjereniji ton i bit ce bolje.
Željezničar za život cijeli !
Ovo ne govore navijači Želje. Ovo govore ograničeni likovi. Plitki ko Miljacka. Željo ima DVA boda manje od Borca i NAJBOLJI NAPAD LIGE. Šta hoćeš koji **** više. Barselonu ?EdinTM87 je napisao/la:Ljudi, ne moze bit na klupi igrac sa najvecom platom u ekipi !
Zeba, Seha i Beslija su daleko iza njega potom pitanju, ima platu skoro k'o Osim!
ZASTO GA YEBENI KAZAHSTANCI NISU ODNIJELI ! zato sto nisu coravi. Zeljno iscekujem nove promasaje.
Ne laprdaj bezveze.