FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajlijaTM
Re: FK Sarajevo
Nema odustajanja,kad tad pred lice pravde,vedranov ubica se mora osuditi!!!
ISTINA ZA VEDRANA!!!
ISTINA ZA VEDRANA!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Kada dodje taj trenutak, kada dodje Sudnji dan, i pred Bogom ja sam spreman, ljubav da ti dam, kada umrem i odem i kad me ne bude, ja cu zaliti samo, sto nisam uz tebe, i na onom svijetu tamo, cut ce se moj glas, bordo bijeli cijeli zivot, ja navij'o sam za vas...
ISTINA ZA VEDRANA!!!
ISTINA ZA VEDRANA!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Istina za Vedrana!!! Ubica se mora pronaci!!!!!!

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
ISTINA ZA VEDRANA!!!
RIP VEDRAN PULJIC !!!
Prvi put ću napisat nešto po ovom pitanju. Mislim da se za istinu za Vedrana trebamo izborit svi skupa, na ovaj ili onaj način, ali ovo ne smije ostati na pisanju "Istina za Vedrana" po forumima i facebook-u. Kad se već zna ko je ubica Vedrana Puljića, kad se zna gdje je i da je tu samo da bi bio daleko od nadležnih organa mislim da je stvar jasna, njegov ubica se mora kazniti, ovako ili onako.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:Prvi put ću napisat nešto po ovom pitanju. Mislim da se za istinu za Vedrana trebamo izborit svi skupa, na ovaj ili onaj način, ali ovo ne smije ostati na pisanju "Istina za Vedrana" po forumima i facebook-u. Kad se već zna ko je ubica Vedrana Puljića, kad se zna gdje je i da je tu samo da bi bio daleko od nadležnih organa mislim da je stvar jasna, njegov ubica se mora kazniti, ovako ili onako.
ako je taj lik u Hrvatskoj, ako BBB i Torcida sebe smatraju navijacima i istinskim ljubiteljima fudbala onda bi ga oni tamo trebali nac i isprebijati na smrt .....a onda ga ''ohladjenog'' isporuciti Bosni i Hercegovini kad vec Hrvatska policija nije sposobna to ....
Prvo što ti garantujem da 80% navijača Dinama i Hajduka pojma nemaju o tome da se taj lik krije u Hrvatskoj i zbog čega se krije. Ljudi koji trebaju da osvete Vedrana su tu, među nama u Sarajevu, u Bosni... **** mu miša, Hrvatska nije preko svijeta. Do ubice se mora ili preko nadležnih organa, ili na drugi način. Tu bi završio, ne bih da moj post bude poziv na nasilje ili nešto slično, samo smatram da se istina za Vedrana sa riječi mora prenijeti i na djela.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
da budemo jasni ...niko ne poziva na bilo kakvo nasilje, jednostavno hapsenje bi bila satiskvakcija za porodicu i jaka poruka huliganima sta ih ceka ako rade belaje i put ka podizanju povjerenja medju navijackim grupama. I da se razgranici jednom za sva vremena:
obracuni oruzijem (hladnim vatrenim), sakama, bakljama, petadrama, topovskim udarima su odlike iskljucivo HULIGANA!!!
A obracuni koreografijama (bez uvreda na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi), grlima (takodje bez uvreda), dlanovima (ako nisu samari
) ...zastavama (ali ne kopljima zastava
) ....su karakteristike NAVIJACA i LJUBITELJA FUDBALA! Vrijeme je da svi zajedno medju rajom iskorjenimo huliganstvo, da sami sebe edukujemo i sklonimo to sa nasih stadiona, pa mi smo civilizovani, nama ne trebaju zakonske represije da bi bili fini, ko na primjer divljackog, neotesanoj, necivilizovanoj engleskoj stoci!
obracuni oruzijem (hladnim vatrenim), sakama, bakljama, petadrama, topovskim udarima su odlike iskljucivo HULIGANA!!!
A obracuni koreografijama (bez uvreda na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi), grlima (takodje bez uvreda), dlanovima (ako nisu samari

- theprodigy
- Kontakt:
kakav bolan on, policija ga je ubila, fol knezovic, pustite suplju
" onclick="window.open(this.href);return false; za našeg Vedrana da se nikad ne zaboravi i nikom ne dogodi!
Sarajevo ljubavi moja!
- benfica1923
- Kontakt:
Kakvi su ono dresovi u sarajeva juce u mostaru??Pola ekipe nosi sadasnjeg sponzora pola od prije,svasta....
Istina. Zato se krivci nikad nece ni naci. Sto prije raja to shvati, svima ce biti lakse. Nazalost..theprodigy je napisao/la:kakav bolan on, policija ga je ubila, fol knezovic, pustite suplju
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Čitav ovaj dan je depresivan, tmuran, očajan. Prolazio sam gradom dva-tri puta danas, prema Ilidži i nazad, što tamo, što 'vamo, i ne mogu a da se svaki put ne okrenem i ne bacim pogled na one parole koje su bile postavljene u skoro svakom dijelu grada. Pa ti prođe sve ono kroz glavu, pomisliš da je moglo biti drugačije, da smo trebali dići koreografiju i prirediti nešto fantastično, ali eto, to je neispunjeni san. Čitav dan sebi postavljaš neka pitanja, povezuješ milion nekih teza, ideja, mogućnosti, ali džaba, opet se valja vraćati u stvarnost. I onda iz nekakve nemoći porazgovaraš sa rajom koja je bila tamo, također, i kunete skupa onaj dan. Eto, tri godine su prošle brzo, rekao bih prebrzo, ali sramotno je da se ništa nije uradilo kako bi pravda bila zadovoljena. Ne radi se ništa što se toga tiče, tapkaju u mjestu. Tri godine, tri tužne godine. Nama ostaje da se borimo za istinu, istinu za našeg brata, i pravdu za naše koji su debelo kažnjeni zbog svega. Dižemo prst prema nebu prkosnih lica, ne damo da postaneš završena priča!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pocivaj u miru Vedrane
I ovo neka bude svima jasno.theprodigy je napisao/la:kakav bolan on, policija ga je ubila, fol knezovic, pustite suplju
Pocivaj u miru Vedrane.

Navodno, Zlatković neki dan govorio o tome kako pola igrača ide na kraju ovog dijela sezone. Belošević, Suljić, Sesar, Husejinović, i on sam, Zlatković. Sad, koliko trebamo vjerovati u ovome, ne znam. Ali je realno očekivati da dvojica-trojica najboljih odu sa Koševa. Ako se to desi, na gubitku smo, i to velikom. Opet, kažem, ne znam je li ovo 100% sigurno i inače se ne volim baviti ovim ''informacijama'', ali ostaje da vidimo kako će to ispasti na kraju ove polusezone. Da su nam u Upravi ljudi kao ranijih godina, dao bih ruku da će se ovako nešto desiti, ali, pošto je ovo sasvim nova garnitura ljudi u Klubu, ostaje da sačekamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
RIP ADMIR BJELAK
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: benko21, laznokrilo, skoJaa i 37 gostiju.