AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 21 jan 2017, 22:38

Al Paletta je doktor sto jest jest

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 jan 2017, 22:44

I tebi Roki mater yebem, odsviro si ko **** utakmicu.

I ovaj Napoli hoce Skudeto, al u kurcu, samo se valjaju smecari jedni, puuuu cigani ciganski.....

Da je gigi ovo zabio razbio bi sve od srece...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 21 jan 2017, 22:45

Yebemu majku ovdje je x realan ishod, ne mogu nikako reci da su zaslužili pobjedu. Šteta za one šanse sa početka drugog poluvremena :(

Idemo dalje..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 jan 2017, 22:48

Ma tako nam i treba kad useremo pocetnih 15 takminuta, pa ti onda ni preostali dio nije dovoljan da stignes. zakljucak se sam namece,koliko mogu zeznuti za par minuta ni bog ne popravi do kraja utakmice.

Realno nismo zasluzili poraz, ali boze moj, ni par pobjeda ove godine isto tako nismo.
Sto mi omrze ovaj Napoli majku im yebem,...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 jan 2017, 23:14

Ovo već postaje zabrinjavajuće. Pa majka mu stara zar svaku tekmu moramo u*rat na početku pa poslije ganjati rezultat.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 21 jan 2017, 23:28

Onakav presing, panika Napolija i ovi idioti to ne znaju iskoristiti. Sramota.

Ova utakmica je pravi pokazatelj da mi sredine terena nemamo. Koliko puta su samo Suso i Bonaventura imali šansu da nekome dodaju ali nemaju kome. Jedini koji se je borio je bio Kucka ali on nema nekog znanja da nešto više napravi. Onaj gol je bio čudo što ga je dao. Pašalić tu i tamo a Sosa bože sačuvaj.

Gomez i naročito Paletta su branili koliko su mogli. Ona dva gola su se možda i mogli izbjeći ali kako su ovi odmah navalili bilo je veoma teško. Abate želi i trudi se ali to nije dovoljno. Calabria je baš zakazao i to obe ove dvije utakmice tako da je povratak De Sciglia neminovan. Zašto Montela ne daje šansu Antonelliju naročito u ovom drugom poluvremenu kad Calabria je morao igrati još opreznije to je samo njemu jasno. Za razliku od ove dvojice Antonelli može i zna igrati kako nazad tako i naprijed.

Nadam se da je ovaj 74ti minut bio zadnji minut koji je Bacca odigrao u ovom timu. To što ne dobija lopte je jedna stvar ali njegov totalni manjak zanimanja za utakmicu i požrtvovanja je neprirodno za nekoga za koga su dali tolike pare. On vjerovatno i ima nekog znanja ali mi se u to nećemo uvjeriti dokle god igra ovako kako igra.

Mi uz golmana i glavnom odbranu i pored Susa i Bonaventure uopšte nemamo nikakav kvalitet. Možda se u taj neki kvalitet možda mogu ubrojiti ponekad ratoborni Kucka,mladi Locatelli i Pašalić ako ga zadrže ali sumnjam da hoće ali to nije dovoljno za neke veće domete. Dokle god naši vlasnici ( ko god da su ) to ne vide od ovog Milana nema ništa.

Još mi nije jasno kako to sudije izmisle neka nova pravila kad god Milan igra. Za protivnike sviraju neke glupe faulove, našim igračima dijele kartone bez obzira kakve sitne prekršaje prave, često i odmah se dobije karton zbog prvog prekršaja tog igrača dok s druge strane ovi su barem dva puta naprosto pomeli Susa i prošli bez kartona.Pored toga isti takav faul nad Calabriom nije čak ni svirao kao faul. I ono pred kraj prvog poluvremena kad je Tonelli dobio žuti kad je već svirao faul ( doduše neki veliki kontakt nije ni bio ) morao je biti crveni jer je ovaj bio zadnji u odbrani. Isto kao da je AC Milan neki mali klub pa se tako ponašaju prema njemu a ne da je jedan od najvećih klubova na svijetu.

Kao i uvijek nadam se nekom boljem sutra ali nemam blage veze kad će to sutra da dođe.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 22 jan 2017, 00:35

Palleti se mora kapa skinuti. Lik igra fenomenalno.
Ocekivao sam poraz realno. Idemo dalje.
Forza Milan!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jan 2017, 01:32

ovaj napoli postade bauk za milan :roll:

calabriji i gomezu su djecu pravili čitavu utakmicu, a taman ih čovjek pohvali :mrgreen: generalno se nije loše igralo, vjerovatno bi u drugačijim okolnostima izvukli barem bod (s obzirom da su se opet primila bezvezna dva rana gola), ali tako je kako je, kako god je milan mogao izvući bod tako se mora priznati da je i napoli promašio par čistih zicera koji su mogli biti još veća katastrofa za milan... ovaj tim već zadnjih mjesec dana polako pada (očekivano) i bit će dobro ako uopšte evropu izbore.
vidjet ćemo šta će delofeu donijeti jer bi konačno mogli imati dobar ofanzivni potencijal, ali uz njega se morao dovesti makar još jedan dobar igrač da bi sve došlo do izražaja.

suso večeras odlično zatvoren, baš sam pričao da će ubrzo morati mjenjati način igre jer je previše predvidljiv i eto ga... :problem: ameba ušla na 5 minuta i sve što je uradio za to vrijeme je dva netačna pasa :roll: on je totalno mrtav igrač i beznadežan slučaj, bar što se karijere u milanu tiče i nema ga više smisla držati u rosteru.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 jan 2017, 12:32

Nama ne da treba, vec placemo za jednim veznjakom koji zna dodat loptu na vrijeme i napraviti visak. Veznjak koji zna predriblati i povuci loptu, podvaliti da napravi visak igraca i tad ce Bacca bit ko Ronaldo debeli. Cinjenica je da Bacca gore dribla od Inzaghia,a vrhunski je golgeter
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 jan 2017, 13:04

Ma yebo to sve, džaba kada se ništa ne radi na jačanju tima. Ja bih sada potpisao da sve do kraja zijanimo ali da se konačno dovedu dva tri prava igrača u ovaj tim...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 22 jan 2017, 13:30

Ne znam, sve dok se ne završi ova saga oko prodaje ništa se neće ni znati. Ovako jedino se može nadat dolasku neafirmiranih i mlađih igrača, slično kao i ovaj mali iz Evertona. Sve drugo je samo nagađanje, spominju nekakva pojačanja od 30-70 mil a jedva kraj sa krajem..

Sljedeća utakmica u ligi u Udinama koje su nam uzeli 3 boda u prvom dijelu sezone..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 jan 2017, 13:55

Je al se ne dovodi sto je neophodno, svi veznjaci vracaju loptu ka stoperima ili Gigiu pa gore na krila. Niko da povuce loptu naprijed i da izbaci Baccu, Jacka ili Susa..... jbg najbolji na sredini je Kuco, a ogranicen je fudbalski u p.m.
Sloboda do groba

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 22 jan 2017, 14:12

Žalosno je to što mi navijači znamo šta treba ekipi a ljudi u klubu koji su "stručni" nemaju blage veze šta rade. Ne sjećam se više ni kad smo imali kvalitetnog veznjaka. Treba nam neko da povuče loptu i da drži sredu, da nije samo ćutuk već i da ima neku kreaciju prema naprijed. Koliko god Kuco i Loca bili korisni oni nisu igrači koji će da donesu prevagu.
Forza Milan!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 jan 2017, 15:01

Maestro21 je napisao/la:Žalosno je to što mi navijači znamo šta treba ekipi a ljudi u klubu koji su "stručni" nemaju blage veze šta rade. Ne sjećam se više ni kad smo imali kvalitetnog veznjaka. Treba nam neko da povuče loptu i da drži sredu, da nije samo ćutuk već i da ima neku kreaciju prema naprijed. Koliko god Kuco i Loca bili korisni oni nisu igrači koji će da donesu prevagu.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sloboda do groba

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 jan 2017, 15:41

Ma Lokateli nije problem, on je po meni naš najbolji veznjak ove sezone. Kuco igra previše toplo-hladno, a i takav je drugi najbolji veznjak ekipe.

Loca igra na zayebanoj poziciji, momak od 19 godina, u tako velikom klubu, sa takvim panjevima oko sebe, i bez obzira na sve to on opet pruža dobre partije. Uz jednog pravog veznjaka, kreativca, i Lokateli bi sasvim sigurno bio još bolji.

Gledam gore neko je napisao da smo zainteresovani za Luiz Gustava, pa ja ne znam da li naši znaju staviti veznjaka na "nišan" a da nije prije svega destruktivac...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jan 2017, 15:57

Jack-Deulofeu-Suso. Bolje tako igrati nego sa sve losijim Baccom(treba ga prodati) i nedovoljno kvalitetnim Lapadulom.Ili ne daj Bože sa hameljom Niangom, kojeg isto treba prodati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 22 jan 2017, 16:19

Ma Locatelliu treba skinuti kapu za ovo sto pruza, jer i veliki Pirlo je znao pogrijesit kad je igrao na toj osjetljivoj poziciji. Mlad je i sigurno ce dosta napredovati u buducnosti.

Ova sezona je dosta specificna, jer dosta mladih igraca je tu, igraju standardno i veoma dobro. Sinoc Calabria nekoliko ekstra teskih situacija na vrlo zreo nacin rijesio. Sigurno se na njeg moze u buducnosti racunati. Okosnicu tima cini mladez, nadam se da ce i ovaj Curtone bit od koristi kao i Deulofeu koji ce veceras doci u Milano. Bolje i ovako nego gledat Boneru, Muntaria, Esijena, Nocerina, Matria i slicne panjuge. Eh samo obavezno da se rijese Bertolacija i Nianga. :D
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 jan 2017, 16:34

Ja bi prodao i Baccu i Nianga. Staviti Lapadulu u vrh a iza njega trio Jack, Delofeu, Sosa. Za lovu od Bacce i Nianga dovest kvalitetnog veznjaka koji bi sa Locatelijem igrao ispred odbrane i nekog prosječnog napadaca za klupe.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 22 jan 2017, 16:45

Prebaciti formaciju na 4-2-3-1 gdje bi ta petorka u sredini radila kako u napadu tako i u odbrani. Ovako imaš trojicu u napadu od kojih dvojica trče i trude se i jednog koji se ni ne miče ni trudi da se otvori ili napravi višak. A ova trojka u sredini niti zna niti želi nešto da uradi u napadu sa ponekim izuzetkom kao sinoć Kucka.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 jan 2017, 17:47

Kako god, sa ovakvim igrackim kadrom teško cemo na kraju izboriti i 5-to mjesto. Inter ima daleko kvalitetniji roster a nama ostaje da se borimo sa Laciom, Fiorentinom i Atalantom. Žalosno da nisu nakon onakve polusezone uložili u ekipu jer smo mogli uz kvalitetna pojacanja do 3. mjesta. Debili!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.