Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ovo je samo dokaz da:
-moramo ozbiljno poceti traziti drugog golmana
-trebamo promjeniti taktiku
u jednoj utakmici smo dozivijeli sve ono sto se moralo u ostatku sezone desiti dali smo dva gola u jednom poluvremenu i to prvom sto odavno nije slucaj bio, ali nam se također vratilo za one pickave pobjede od 1-0 ili 0-1 tj sve ono sto smo nazor dobijali samo da se zna ako se ne promjeni taktika da siigurno necemo osvojiti ove godine a ako ne osvojimo Konteu dati otkaz jer se ja bgm bojim da je ovo njegov maksimum.
-moramo ozbiljno poceti traziti drugog golmana
-trebamo promjeniti taktiku
u jednoj utakmici smo dozivijeli sve ono sto se moralo u ostatku sezone desiti dali smo dva gola u jednom poluvremenu i to prvom sto odavno nije slucaj bio, ali nam se također vratilo za one pickave pobjede od 1-0 ili 0-1 tj sve ono sto smo nazor dobijali samo da se zna ako se ne promjeni taktika da siigurno necemo osvojiti ove godine a ako ne osvojimo Konteu dati otkaz jer se ja bgm bojim da je ovo njegov maksimum.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- Trequartista
- Kontakt:
Igrali smo se s vatrom od početka sezone realno, ali ja znam da kod velikih ekipa ovakvi porazi uvijek izazovu pozitivni šok tako će biti i kod nas.
Išlo je sve dobro do onog penala, rutinski se odrađivoa posao i odjednom pad. Ne može se ovo opisati riječima. Dešava se šta tu je tu je.

Išlo je sve dobro do onog penala, rutinski se odrađivoa posao i odjednom pad. Ne može se ovo opisati riječima. Dešava se šta tu je tu je.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Jbo ga dan, pa kako sam samo ljut i u šoku, ne mogu da vjerujem.
2:0 je uvijek najopasniji rezultat u fudbalu, a danas se pokazalo i zašto. Fulamo dva zicera kod tog rezultata i vjerujete da sam imao loš osjećaj od tog trenutka, ljudi su nam bez šanse dali golove. Nevjerovatno šta smo dozvolili... ljut sam i razočaran, sve ovo nam nije trebalo pred Real.

2:0 je uvijek najopasniji rezultat u fudbalu, a danas se pokazalo i zašto. Fulamo dva zicera kod tog rezultata i vjerujete da sam imao loš osjećaj od tog trenutka, ljudi su nam bez šanse dali golove. Nevjerovatno šta smo dozvolili... ljut sam i razočaran, sve ovo nam nije trebalo pred Real.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Bezmuda igra kad tad dođe glave.
I ovo vodstvo je bilo bezmudo, na momente traljavo.
Buffon - kriv je za drugi gol, primio ga je kao moj drug Deba na terminu, Gigi je u silaznoj formi to je očigledno, dok god može da brani njegovo iskustvo je neprocjenjivo ...
Bonucci - danas zalutao na teren, ispadao i griješio, mislim da je pred drugi gol baš on bezze izgubio loptu
Chiellini - borio se i trudio ali je morao puknuti kad sve puca
Barzagli - nema neke brzine, trudio se Barza danas i vidjeli smo šta se dešava kada ostane na vjetrometini
Marchisio - prije one šanse ni skontao nisam da igra, duh, duhhhhhhhhhhhh
Pogba - mali se pohasio, par dobrih poteza i gol, ''mogu igrati petama libo me qraz i skakutati oko lopte''... e ne može jarane!!!
Pirlo - i nije mogao bolje, poludio na kraju i čudi me da nije crvendaća fasovao
Asamoah - na momente nešto kao biva igrao, najviše mi ide na qraz kad ono lafo dribla
Padoin - nije on kriv kad igra u ovom Juveu
Tevez - borio se koliko je mogao, jedan od boljih uz Giorgionea
Llorente - nije se još snašao, pogotovo u drugom poluvremenu je odigrao ispod svojih kvaliteta
Motta ušao
- ja razbio daljinski
Giovinco - kasno ušao, a nije ništa konkretnije ni napravio kao ni Vidal
Ovo se moralo desiti jednom, Juventus šteka od prvih tekmi u ovoj sezoni, pojačanja se jesu dovela ali opet ne tamo gdje je bilo prijeko potrebno. Naravno da ne treba pljuvati po igračima, svi nekad imaju loš dan ili puknu. Dobro je da se ovakva ŠAMARČINA desila sad u prvom dijelu sezone.
Nonšalancija kod trećeg gola je za objesit' pola odbrane!
I ovo vodstvo je bilo bezmudo, na momente traljavo.
Buffon - kriv je za drugi gol, primio ga je kao moj drug Deba na terminu, Gigi je u silaznoj formi to je očigledno, dok god može da brani njegovo iskustvo je neprocjenjivo ...
Bonucci - danas zalutao na teren, ispadao i griješio, mislim da je pred drugi gol baš on bezze izgubio loptu
Chiellini - borio se i trudio ali je morao puknuti kad sve puca
Barzagli - nema neke brzine, trudio se Barza danas i vidjeli smo šta se dešava kada ostane na vjetrometini
Marchisio - prije one šanse ni skontao nisam da igra, duh, duhhhhhhhhhhhh
Pogba - mali se pohasio, par dobrih poteza i gol, ''mogu igrati petama libo me qraz i skakutati oko lopte''... e ne može jarane!!!
Pirlo - i nije mogao bolje, poludio na kraju i čudi me da nije crvendaća fasovao
Asamoah - na momente nešto kao biva igrao, najviše mi ide na qraz kad ono lafo dribla
Padoin - nije on kriv kad igra u ovom Juveu
Tevez - borio se koliko je mogao, jedan od boljih uz Giorgionea
Llorente - nije se još snašao, pogotovo u drugom poluvremenu je odigrao ispod svojih kvaliteta
Motta ušao

Giovinco - kasno ušao, a nije ništa konkretnije ni napravio kao ni Vidal
Ovo se moralo desiti jednom, Juventus šteka od prvih tekmi u ovoj sezoni, pojačanja se jesu dovela ali opet ne tamo gdje je bilo prijeko potrebno. Naravno da ne treba pljuvati po igračima, svi nekad imaju loš dan ili puknu. Dobro je da se ovakva ŠAMARČINA desila sad u prvom dijelu sezone.
Nonšalancija kod trećeg gola je za objesit' pola odbrane!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
AllGunsBlazing je napisao/la:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Contentissimo
- Kontakt:
ova tekma me je podsjetila na one crne dane prije Contea, kad smo izgledali smijesno na terenu i znali prokockati 3-0 vodstvo...i dan danas pamtim mec protiv Siene, ne ponovilo se vise nikad, nakon ovoga danas...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
14 minuta, 4 gola.. i vi ganjate neke rekorde?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Rutinski, dominatno do poklonjenog penala, kasnije se desio cudo i pokolopile neke stvari, tesko da se ono vise ponovi...
Po meni dobra utakmica, potpuno je Juve drzao kontrolu do tog famozog penala. Fiorentina bez ozbiljnog suta ili normalne akcije do 65 min., a podjedinci pricaju o losoj utakmici. Rezultat katastofalan, igra vecim dijelo zadovoljavajuca, bez onih petanest crni minuta...
Gigi prelose reagovao, ne mogu da vjerujem da onakve golove svako malo prima...ova mu je kroz " usi " prosla
Po meni dobra utakmica, potpuno je Juve drzao kontrolu do tog famozog penala. Fiorentina bez ozbiljnog suta ili normalne akcije do 65 min., a podjedinci pricaju o losoj utakmici. Rezultat katastofalan, igra vecim dijelo zadovoljavajuca, bez onih petanest crni minuta...
Gigi prelose reagovao, ne mogu da vjerujem da onakve golove svako malo prima...ova mu je kroz " usi " prosla

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Burberry46
- Kontakt:
Ako igraci protiv Reala ne daju svojih 120% mogucnosti lose nam se pise!
Mora se vratiti ona borbenost, zelja, zalaganje svih 90min, ako toga ne bude lose nam se pise!
Ko zna mozda je ova samarcina dosla u pravo vrijeme!
Mora se vratiti ona borbenost, zelja, zalaganje svih 90min, ako toga ne bude lose nam se pise!
1946
Poništiše nas! 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- IlCapitano
- Kontakt:
- Trequartista
- Kontakt:
Pa jarane ima još 30 utakmica do kraja prvenstva šta vam je?
Svaki poraz boli, ali nismo izgubili Scudetto ovim porazom.
Sumnjam ja da će se u Madridu ponoviti ovaj današnj black-out. Glavu gore, šta ste čučnuli svi do jednog.

Svaki poraz boli, ali nismo izgubili Scudetto ovim porazom.
Sumnjam ja da će se u Madridu ponoviti ovaj današnj black-out. Glavu gore, šta ste čučnuli svi do jednog.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Zar nisu dovoljne šamarčine protiv Kopenhagena i Galatasaraya ?Burberry46 je napisao/la:Ako igraci protiv Reala ne daju svojih 120% mogucnosti lose nam se pise!
Ekipa mora da se trgne iz letargije u koju su upali jer sa eventualnim porazom od Reala mogli bi završiti kampanju u CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- 10DelPiero
- Kontakt:
Namjesta se uveliko, sljedeca velika namjestaljka Real Madrid - Juventus 2.LenBias je napisao/la:opet namjestate rezultate
Alessandro Del Piero !
- forza_juve
- Kontakt:
10DelPiero je napisao/la:Namjesta se uveliko, sljedeca velika namjestaljka Real Madrid - Juventus 2.LenBias je napisao/la:opet namjestate rezultate

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Da se složim sa kolegama koji čak i apostrofiraju dobar meč jer je to bio do 65 minute, čak su i svi to pisali do onog momenta, odbrana bila izvrsna i na kraju 4 gola. Previše golova smo primili, već polovicu npr. iz prve Conteove sezone, a imamo poimenice nikada jaču zadnju liniju.
Opet imam vjere da ćemo odigrati sjajno u Madridu, a i već sam halalio bod(ove) u svojim komentarima prije meča, samo da uzmemo u Madridu jer to je meč sezone.
Trka za scudetto je još duga, a realno ni scudetto mi ne bi saprao okus potencijalnog ispadanja u grupi LP.
Svi znamo da koliko god scudetto bio bitan, ipak je tajna želja svakog navijača ta nemoguća misija klempe koja se svakako čini daleko sada.
Opet imam vjere da ćemo odigrati sjajno u Madridu, a i već sam halalio bod(ove) u svojim komentarima prije meča, samo da uzmemo u Madridu jer to je meč sezone.
Trka za scudetto je još duga, a realno ni scudetto mi ne bi saprao okus potencijalnog ispadanja u grupi LP.
Svi znamo da koliko god scudetto bio bitan, ipak je tajna želja svakog navijača ta nemoguća misija klempe koja se svakako čini daleko sada.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno. Ukoliko Juve izgubi u Madridu, mogli bi ostati bez 1/8 finala.Pogba je napisao/la:Opet imam vjere da ćemo odigrati sjajno u Madridu, a i već sam halalio bod(ove) u svojim komentarima prije meča, samo da uzmemo u Madridu jer to je meč sezone.

Juventus je ranjiv. Vjerujem da će biti još prosipanja bodova i da će ove sezone teško (da ne kažem nemoguće) odbraniti naslov prvaka. Ne govorim to zbog toga što je Roma krenula ovako furiozno, već zato što Juventus može izgubiti i unaprijed upisana tri boda.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ili u prevodu: "Fiorentina je bila van meča i sve smo učinili da je vratimo u meč".CONTE A SKY: "La Fiorentina era fuori dalla partita, abbiamo fatto di tutto per rimetterli in gara.
Reče i da primamo rijetko čudne golove i da moramo raditi.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ja sam taman htio nakon utakmice (pri rezultatu 2:0) napisati da mi ne možemo izgubiti ni od koga ove sezone, možda Napoli ili Roma na strani i da očekujem sezonu bez poraza, jer niko ne može da nam šanse napravi. Dobro smo mi igrali, standardno, toliko rutinski da je nevjerovatno, drugo poluvrijeme čak napadali, ništa nam nisu napravili i onda se desi ono što se vjerovatno Juventusu u historji nije desilo...
Sami sebe smo pobijedli, relano Fiorentina je ****, ali uz malo sreće i šta sve ne uspjeli su, ne znaju ni oni kako. Do tad šanse nisu imali, kao nijedna ekipa protiv koje smo igrali. Mi samo sebe možemo dobiti. Prvaci ćemo biti aBd, ali ovo nam nije trebalo nikako...
Sami sebe smo pobijedli, relano Fiorentina je ****, ali uz malo sreće i šta sve ne uspjeli su, ne znaju ni oni kako. Do tad šanse nisu imali, kao nijedna ekipa protiv koje smo igrali. Mi samo sebe možemo dobiti. Prvaci ćemo biti aBd, ali ovo nam nije trebalo nikako...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus