Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saban
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Saban » 11 nov 2010, 01:58

Strauss je napisao/la:Ovo nije kritikovanje selektora, ovo je pljuvanje, kako od novinara, tako i od forumasa, bar 90% njih. Ovo je nevjerovatna hajka protiv Papeta, od samog pocetka, jos od Gane. Bilo koji covjek da se nalazi na Papetovom mjestu bi imao istu podrsku od mene, pa cak i Ciro(kojeg ne podnosim), jer je to najbolji izbor za BiH, a to je valjda svima nama u interesu koji pisemo na ovim temama.
Razmisljas li ti mozda, evo u slucaju da dobije otkaz, ko bi dosao na mjesto selektora? Da li postoji trenutno bolji selektor koji bi u ovoj situaciji(koji trenutno slobodan, koji bi radio za bijednu platu, u situaciji kad se fudbal nalazi u najgoroj mogucoj situaciji zbog saveza itd itd.) Da razmisljas onda bi vjerovatno davao bezrezevnu podrsku Safetu. On da je dosad imao izbiliza podrsku kao Ciro, bi imao kud ikamo bolje rezultate 100%.
Nemoj mi samo reci, nek bilo ko dodje bit ce bolji od Safeta. Bojim se da nakon dvije-tri utakmice ne bude, "e kud je otisao Safet, on je Mourinho za ovog". Malo sam citao postove gmizavaca koji sad iz dana u dan pljuju po Safetu i nisu mi bas nesta bilo protiv njegovog imenovanja na selektorsku poziciju, cak sta vise. A sad... odjednom te koga je on vodio, pa da moze biti selektor itd. itd.
E ako mislis da je ovo nekakva gluma i trazenje neke orginalnosti, onda jeste i ponosan sam na to.
I sad cao, ovo je bonus post, posto si Zeljovac, a sad slobodno nastavi sa pljuvanjem, ko te je.be
Ne bacaj bisere pred svinje! Ne vrijedi sa njima ljudski, meni je samo drago sto ce pocrkati od muke gledajuci Papeta...cuj kvalifikacije tek pocele, mi od glavnog konkurenta za drugo mjesto u boljoj situaciji, a oni - laju li laju. Taki su - ne vrijedi ih pokusavati urazumiti - Sizifov posao. Sta mogu Safetu, neka se posavjetuju sa onim sto je svoje namjere javno objavio.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 nov 2010, 02:05

Strauss je napisao/la:Ovo nije kritikovanje selektora, ovo je pljuvanje, kako od novinara, tako i od forumasa, bar 90% njih. Ovo je nevjerovatna hajka protiv Papeta, od samog pocetka, jos od Gane. Bilo koji covjek da se nalazi na Papetovom mjestu bi imao istu podrsku od mene, pa cak i Ciro(kojeg ne podnosim), jer je to najbolji izbor za BiH, a to je valjda svima nama u interesu koji pisemo na ovim temama.
Razmisljas li ti mozda, evo u slucaju da dobije otkaz, ko bi dosao na mjesto selektora? Da li postoji trenutno bolji selektor koji bi u ovoj situaciji(koji trenutno slobodan, koji bi radio za bijednu platu, u situaciji kad se fudbal nalazi u najgoroj mogucoj situaciji zbog saveza itd itd.) Da razmisljas onda bi vjerovatno davao bezrezevnu podrsku Safetu. On da je dosad imao izbiliza podrsku kao Ciro, bi imao kud ikamo bolje rezultate 100%.
Nemoj mi samo reci, nek bilo ko dodje bit ce bolji od Safeta. Bojim se da nakon dvije-tri utakmice ne bude, "e kud je otisao Safet, on je Mourinho za ovog". Malo sam citao postove gmizavaca koji sad iz dana u dan pljuju po Safetu i nisu mi bas nesta bilo protiv njegovog imenovanja na selektorsku poziciju, cak sta vise. A sad... odjednom te koga je on vodio, pa da moze biti selektor itd. itd.
E ako mislis da je ovo nekakva gluma i trazenje neke orginalnosti, onda jeste i ponosan sam na to.
I sad cao, ovo je bonus post, posto si Zeljovac, a sad slobodno nastavi sa pljuvanjem, ko te je.be
:roll: Kad bi svi tako pametni bili...gdje bi nam kraj bio :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 11 nov 2010, 02:06

A inace ovaj post je jedan od boljih koje sam procitao. Bas tako, nema se sta tu dodati - selektor BiH od mene ce imati respekt bez obzira ko je to, a ovim lelemudanima nece niko valjati. Znam ih 90% sa kojima sam se pregonio oko Cire bas isto ovako kao oko Safeta i naj interesantnije je da ta stoka dodje sada i kaze kako je Safet nula za Ciru, kako nikada necemo ponoviti onaj uzpjeh...a znam ga sto posto, znam da nije dao reci da je baraz bilo kakav uspjeh...Vjerujem da ce onaj ko izmisli internet pravo u Dzenet, da ce mu onaj samo mahnuti da prodje kada se budu vagala dobra i losa djela na sudnjem danu...kud ces veceg selapa nego sve ove ludake smjestiti i jos uciniti da se vazni osjecaju...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 nov 2010, 02:46

A ovih ljubavnika što su pametni. Pa evo prvi sam bio za Barbareza, ali sam i Sušiću u startu dao podršku. Jednostavno nisam znao ništa o njemu kao treneru. Od tada je načinio milion i jedan amaterski potez i očitu grešku čime je izgubio moje, a i povjerenje velikog broja Bosanaca. I to je kao nešto čudno?! Vi ćete ga uvijek podržavati bez obzira na postupke i rezultate?! :? Stvarno svašta. Svega sam se načitao na ovom forumu, ali ovakvih gluposti...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 11 nov 2010, 16:37

1994-95 AS Cannes (Francuska)
1996-98 Istanbulspor (Turska)
2001-02 Al Hilal (Saudijska Arabija)
2004-2005 Konyaspor (Turska)
2005-2006 Ankaragudžu (Turska)
2006-2006 Rizespor (Turska)
2007-2008 Rizespor (Turska)
2008-2009 Ankaraspor (Turska)
2009/10 - Bosanskohercegovačka nogometna reprezentacija (BiH)

samo googlajte kakve je imao uspjehe ;) nije bilo uopste lose! zapitajte se jel se nesto desava sa nasim precijenjenim igracima?
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 11 nov 2010, 19:04

Gmiz gmiz...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 nov 2010, 19:24

Slazem se u potpunosti s tobom,po meni pravilno promisljanje. To isto sam pisao par puta ali se ne uklapam u koncepciju vecine i shvati se pogresno ali sta je tu je.Uglavnom odlican post....

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 11 nov 2010, 19:34

DaRtAnJaN je napisao/la:1994-95 AS Cannes (Francuska)
1996-98 Istanbulspor (Turska)
2001-02 Al Hilal (Saudijska Arabija)
2004-2005 Konyaspor (Turska)
2005-2006 Ankaragudžu (Turska)
2006-2006 Rizespor (Turska)
2007-2008 Rizespor (Turska)
2008-2009 Ankaraspor (Turska)
2009/10 - Bosanskohercegovačka nogometna reprezentacija (BiH)

samo googlajte kakve je imao uspjehe ;) nije bilo uopste lose! zapitajte se jel se nesto desava sa nasim precijenjenim igracima?
Strasni uspjesi,ovo do 2002 i hajd ali poslije.Jesil primjetio koliko se dugo zadrzavao u klubovima?
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 19:52

Kako god okrenes,za ''nijansu''su veci uspjesi kao i trenersko iskustvo.Od najvece zelje ovih kriticara Barbareza.
Sto se tice vodjenja ni nasi drugi treneri,nisu se bas nesto strasno dugo zadrzavali u klubovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 11 nov 2010, 20:11

covjek gleda a nevidi...pa ljudi viditel vi da se on skoro nigdje nije zadzao duze od jedne sezone...svasta...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 20:14

Nema veze,zato ce produziti ko'Baka onomad nam u repci.Aj tinks :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 nov 2010, 20:38

gruezi je napisao/la:covjek gleda a nevidi...pa ljudi viditel vi da se on skoro nigdje nije zadzao duze od jedne sezone...svasta...
Nadajmo se da nece ni u nas dugo izdrzat. Vec je previse prilika dobio. Nakon Katara je trebo dobit otkaz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 11 nov 2010, 20:41

kod nas ce se zadrzat znas zasto...zato sto ce dodik i srbi iz saveza svim se silama zalozit da on na klupi ostanbe sto duze kako bi tako sto prije izgubili sve sanse za plasman...dovoljno je vidjet samo da su ibricic i misimovic na terenu u isto vrijeme ,sam taj podatak mi govori sve o njegovim trenerskim mogucnostima

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 20:51

gruezi je napisao/la:kod nas ce se zadrzat znas zasto...zato sto ce dodik i srbi iz saveza svim se silama zalozit da on na klupi ostanbe sto duze kako bi tako sto prije izgubili sve sanse za plasman...dovoljno je vidjet samo da su ibricic i misimovic na terenu u isto vrijeme ,sam taj podatak mi govori sve o njegovim trenerskim mogucnostima
@gruezi Dodik i srbi se zalazu fakticki da nas suspenzuju.Zbog politickih razloga.Rezultati sa tim uopste nemaju nikakve veze.Tako da je razmisljanje totalno naivno.Sto se tice Misimovica i ibricica pa igrali su non stop pod Cirom.I jos do baraza se stiglo.Opet nikakve logike.
Kod nas ce se Pape zadrzati samo iz razloga,Da bi vi, @Curtman i ekipa imali sta pisati.To su i iz saveza potvrdili.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 nov 2010, 21:03

harishp je napisao/la:Nema veze,zato ce produziti ko'Baka onomad nam u repci.Aj tinks :mrgreen:

Stvarno ce pojedini cireve zaradit' gledajuci naseg SAFETA na klupi repke :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 11 nov 2010, 21:21

harishp je napisao/la:
gruezi je napisao/la:kod nas ce se zadrzat znas zasto...zato sto ce dodik i srbi iz saveza svim se silama zalozit da on na klupi ostanbe sto duze kako bi tako sto prije izgubili sve sanse za plasman...dovoljno je vidjet samo da su ibricic i misimovic na terenu u isto vrijeme ,sam taj podatak mi govori sve o njegovim trenerskim mogucnostima
@gruezi Dodik i srbi se zalazu fakticki da nas suspenzuju.Zbog politickih razloga.Rezultati sa tim uopste nemaju nikakve veze.Tako da je razmisljanje totalno naivno.Sto se tice Misimovica i ibricica pa igrali su non stop pod Cirom.I jos do baraza se stiglo.Opet nikakve logike.
Kod nas ce se Pape zadrzati samo iz razloga,Da bi vi, @Curtman i ekipa imali sta pisati.To su i iz saveza potvrdili.
momak pokazujes naivnost ponovo...znam ja da si mlad pa evo pojasnit cu ti...nije samo suspenzija njihov cilj kontas...ako do suspenzije nedodze oni vazda imaju plan b...ocigledno da je safet kita od trenera i ako kojim slucajem se izbjegne suspenzija oni ce uciniti sve sto je u njihovoj moci da ga zadrze sto duze jer nema rezultata kontas..ako nas kojim slucajem vile pronosaju kao za vrijeme cire i bude rezultata(na srecu) oni ce onda uciniti sve sto mogu da nas oslabe npr slucaj misimovic protiv portugala...a za ibru i misketa...ti ako mislis da bi uzeli belgiju da nebi bakljade to je tvoja stvar ja te necu uvjeravat u suprotno,samo cu ti reci tjesi se...za bod s turskom su nas vile pronosale kako nisu nikad a ti i dalje misli da je ciro strucnjak...opet kazem tjesi se

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 21:31

Kao prvo znas klinac.Da znas nebi se provaljivao sa mladosti.Da bogdo jesam sa svojih cetiri i jos nesto banke.
Ali opet hvala ti na komplimentu. 8-)
Kao drugo opet si profulao,Ciru kao covjeka cak manje gotivim nego ti sam.
Mada razmisljam kao @strauss i drugi momci koji su uz repku.Sa razmisljanjem da cu da dam svoj glas za sve i jednog selektora koji na klupi repke moje drzave.Dokle god su pod tim ugovorom.
A ne ko hinja,izdajica i salajbajzer da pljujem po selektorima,igracima iz coska sobe.Da bi svoje neke nagone i licne probleme smirio.
Ja druge drzave nemam nego BIH,kao ni repke.Sto znaci jedino mi ostaje da podrzavam tu repku dok sam ziv.
Pa makar to i ne izgledalo sjajno.
Za ostale ,iskreno da ti kazem zaboli me cosak.
P.S Realnosti i pravog kvaliteta igraca kao i mentaliteta igraca i navijaca nam je uvijek falilo.Zato i jesmo tu gdje smo.NIGDJE.
P.S kao trece kako ti rece za ove iz manjeg entiteta opet nigdje veze.Boli njih briga za rezultate dobre ili lose,mislim na jarane ti iz RS,ionako ne navijaju za nas.Oni furaju svoje,i neki njihov ustav.Pape sa tim ima veze,kao i sa onim sto sto je u Bangladesu pojeo ciniju rize.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 nov 2010, 00:31

gruezi je napisao/la:
harishp je napisao/la:
momak pokazujes naivnost ponovo...znam ja da si mlad pa evo pojasnit cu ti...nije samo suspenzija njihov cilj kontas...ako do suspenzije nedodze oni vazda imaju plan b...ocigledno da je safet kita od trenera i ako kojim slucajem se izbjegne suspenzija oni ce uciniti sve sto je u njihovoj moci da ga zadrze sto duze jer nema rezultata kontas..ako nas kojim slucajem vile pronosaju kao za vrijeme cire i bude rezultata(na srecu) oni ce onda uciniti sve sto mogu da nas oslabe npr slucaj misimovic protiv portugala...a za ibru i misketa...ti ako mislis da bi uzeli belgiju da nebi bakljade to je tvoja stvar ja te necu uvjeravat u suprotno,samo cu ti reci tjesi se...za bod s turskom su nas vile pronosale kako nisu nikad a ti i dalje misli da je ciro strucnjak...opet kazem tjesi se
Mislis da su Belgijanci prepali baklji pa nas pustili,palili smo ih i protiv Francuske,Svedske.....pa??? :shock:
Nosale su te tvoje vile i Tursku u prvoj utakmici,da nebi autogola Dzeke i greske Dzeke kod drugog gola turci bi ga ispusili a Ciro je strucnjak,pogledaj titule i ono najvaznije trece mjesto na svijetu!!!To sto ga ti nevolis je druga stvar.

i ono najvaznije,nasu reprezentaciju BiH sreca nije pomilovala nikad sto je nevjerovatno.Mi kad neigramo dobro izgubimo a kad igramo dobro opet znamo izgubit.Hinjske golove samo primamo,nikad da zabijemo.Nijedan sudija nikad nije presutio ofsajd ili svirao nepostojeci penal ili nesto slicno u nasu korist ali obrnuto.....
RIP SALE VILENJAK

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 nov 2010, 13:58

harishp je napisao/la: Mada razmisljam kao @strauss i drugi momci koji su uz repku.Sa razmisljanjem da cu da dam svoj glas za sve i jednog selektora koji na klupi repke moje drzave.Dokle god su pod tim ugovorom.
A ne ko hinja,izdajica i salajbajzer da pljujem po selektorima,igracima iz coska sobe.Da bi svoje neke nagone i licne probleme smirio.
Jedno pitanje. Nedavno si ničim izazvan pokušavao ismijavati Amara Osima. Kada bi se desilo da on postane selektor, ti bi odjednom pokazivao svo poštovanje i podršku za tog čovjeka?! :roll:
Ne pljuješ ni po igračima iz ćoška sobe?! Nisi se nedavno sladio kad Cocalić nije igrao jednu utakmicu i poletio ovdje da napišeš?! I njega kad bi pozvali, odjednom bi ga poštovao? Kako da ne! Ti si baš pun poštovanja i ljubavi za sve što je naše, pa tako i za svog Papeta. Svaka čast!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 nov 2010, 15:35

Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la: Mada razmisljam kao @strauss i drugi momci koji su uz repku.Sa razmisljanjem da cu da dam svoj glas za sve i jednog selektora koji na klupi repke moje drzave.Dokle god su pod tim ugovorom.
Jedno pitanje. Nedavno si ničim izazvan pokušavao ismijavati Amara Osima. Kada bi se desilo da on postane selektor, ti bi odjednom pokazivao svo poštovanje i podršku za tog čovjeka?! :roll:
Ne pljuješ ni po igračima iz ćoška sobe?! Nisi se nedavno sladio kad Cocalić nije igrao jednu utakmicu i poletio ovdje da napišeš?! I njega kad bi pozvali, odjednom bi ga poštovao? Kako da ne! Ti si baš pun poštovanja i ljubavi za sve što je naše, pa tako i za svog Papeta. Svaka čast!
Naravno da bi mu dao podrsku.Ne zbog sarene majice,vec sto je prihvatio jedan od najopasnijih i najriskatniji poslova na svijetu.Kao deminer greskom izgubit ces zivot,ali kao selektor greskom izgubit ces sve sto si stvarao cjeli zivot i plus jos morati zivjeti sa tim.
Isto tako napisano ti je vec u vezi Cocalica i tih fakticki igraca iz ''svog''tima.Mozda bas oni budu okosnica u repci.Ako budu,znaci bit ce i kvalitetni,ako ne boze moj.Ni prvi ni zadnji,koji nisu ispunili ocekivanja iz svoje mahale.To sto sam napisao da nije igrao,ocito da si opet pogresno shvatio,ni za zivu glavu nije bilo neko sladjenje kako ti rece.Jer fakat momak i nije zasluzio da ga neko proziva,sasvim regularan Bosanac.Vec zato sto je u par drugih novina objavljeno da ce biti u prvoj postavi,ali nesto je bilo zapelo.
Naravno da sam pun postovanja i ljubavi za sve sto je nase,pogotovo u repci.Tada se probijaju sve barijere.Pa cak recimo i na neki nacin ''mala izdajstva''par nasih reprezentativaca ili vrlo los kvalitet drugih nasih reprezentativaca.
Meni je i Jakirevic,Kerkez,Mikelini i mnogi drugi recimo opet drazi nego tamo neke zvijezde sa drugog podneblja.
Ma koliko to apsurdno zvucalo.
Tebi je prva stvar,da skines klubske naocale u vezi reprezentativaca,inace tu nema nikakave zdrave diskusije.
Sav si se prosuo od cemera i huje kao da vodene ospice imas.Ne valja to.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Iceplayer i 15 gostiju.