Idi bolan, pokrij se jorganom i spavaj, mojne se koprcati vise..super je napisao/la:evo sada je 1:1 al ti dajem sansu da probas povesti,trazi na marketu napadaca mozda pogodis ili nazovi baljkajurisicduska je napisao/la:U tačnim informacijama ja vidim 1:0, pa ne znam sad kome raja da vjeruje.![]()
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
molim te dokrajci me sa tim napadacem,evo obecavam nikad vise necu se na forumu oglasiti,hajde insajderu cekam tejurisicduska je napisao/la:Ma jok to je pretjerano, taj napadač na probu dolazi, ja samo ove sigurne pišem...
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Koji ti je ovo put da obecavas da neces pisati na forumu? Da vadimo postove ili da sam priznas?super je napisao/la:molim te dokrajci me sa tim napadacem,evo obecavam nikad vise necu se na forumu oglasiti,hajde insajderu cekam tejurisicduska je napisao/la:Ma jok to je pretjerano, taj napadač na probu dolazi, ja samo ove sigurne pišem...
Cuj 1-1, pa dokle ces vise lagati ovaj plavi napaceni narod 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Joj koliko si samo puta ti rekao da nikad vise neces pisati ovdje.
Pa bar dvadeset puta.
Isamaran si po 1547 put ovdje.
Haj sta ima veze, sigurno ti ovo nece biti zadnji put.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Pa bar dvadeset puta.
Isamaran si po 1547 put ovdje.
Haj sta ima veze, sigurno ti ovo nece biti zadnji put.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- super
- Kontakt:
evo pitanje za taj spisak sto sam objavio(svima poznata imena),jel prije otprilike mjesec odovic govorio da je trazio te igrace i da nisu dovedeni....
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Dobar vam je ovaj mali sto je proveo zadnjih 5 godina na klupi

Emire, mora se plata zaraditi nekako
Emire, mora se plata zaraditi nekako
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
zar Kitari nemaju svoju temu i mjesto gdje prave hvalospjeve o nekim super pojacanjima iz Top 5 lige na svijetu? Zar ste vi tako iskompleksirani da vam je smisao zivota prica o desavanjima i trnsferimau Instituciji??? Bolje se uhvatite barica, mladica tatomirovica, derigaca kostica itd itd.....

- super
- Kontakt:
jurisicduska jesi se cula sa baljkom,hajde dotuci me ...evo javno te pozivam
-
kraljlavova
- Kontakt:
.... pa vi skupili stado janjadi
-
jurisicduska
- Kontakt:

Već viđeno, neka te s rajom, nemoj dok sarmu ne probaš.... Ne pišem neprovjereno ko ti, igrač koji na probu dolazi nije još potpisao, neću da gubim kredibilitet.
- super
- Kontakt:
ok tacno je da sam to napisao,evo sada te pitam posto tvrdis da znas,reci nam ime napadaca sto dolazi i ja se ne javljam ...evo obecavam,samo reci ime,,,,,hajde baljak ti je drug hahhahjurisicduska je napisao/la:
Već viđeno, neka te s rajom, nemoj dok sarmu ne probaš.... Ne pišem neprovjereno ko ti, igrač koji na probu dolazi nije još potpisao, neću da gubim kredibilitet.
Sto mu ovo radis bolan??jurisicduska je napisao/la:
http://www.pown.it/1681
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije meni cilj da se ti ne javljaš, bez tebe ništa isto neće biti. Više ti svoje spuštaš nego mi svi zajedno.
Po ko zna koji putjurisicduska je napisao/la:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
cim pjene jufkice to je dobar znak
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nama i ne trebaju pojacanja da natamburamo pogan sa groblja.kraljlavova je napisao/la:.... pa vi skupili stado janjadi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-7 uz vjerovatnocu pada temperaturepile87 je napisao/la:Nama i ne trebaju pojacanja da natamburamo pogan sa groblja.kraljlavova je napisao/la:.... pa vi skupili stado janjadi
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 25 nov 2015, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-7 u Novom Sarajevufedeltafrotta je napisao/la:cim pjene jufkice to je dobar znak
Evo kaze mi solinas da se Azmir ipak vraca
kakve veze ima azmir sa zeljom prije bi reko da ima sa vama jer se vi borite za titulu, a dok ga spominjete znaci da vam je tesko hahah.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.