Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Licemjerstvo ti je sto vecina kandidata dolazi iz Sarajeva i sto su Sarajlije ?tuzlak1987 je napisao/la:Izbor Hadzibegica ili nekog drugog Sarajlije je dokaz licemjerstva glavnog grada ove drzave i dokaz njene nefunkcionalnosti.
Nisam ogorcen, vise me i boli briga. Cak mi je i drago jer uzivam kada bogalji iz glavnog grada kvare sve zivo, uzivam u njihovoj nesposobnosti.
Jedan momak napisa reprezentacija ispred nekih interesa i svi se sloziste, e pa nije tako. Pogotovo od ovih koji guraju svoje pa onda prodaju pricu kako treba dati podrsku novom selektoru, uvali pa onda palamudi.
Mah pusti, sve im je Sarajevo krivo.Elegant je napisao/la:Licemjerstvo ti je sto vecina kandidata dolazi iz Sarajeva i sto su Sarajlije ?tuzlak1987 je napisao/la:Izbor Hadzibegica ili nekog drugog Sarajlije je dokaz licemjerstva glavnog grada ove drzave i dokaz njene nefunkcionalnosti.
Nisam ogorcen, vise me i boli briga. Cak mi je i drago jer uzivam kada bogalji iz glavnog grada kvare sve zivo, uzivam u njihovoj nesposobnosti.
Jedan momak napisa reprezentacija ispred nekih interesa i svi se sloziste, e pa nije tako. Pogotovo od ovih koji guraju svoje pa onda prodaju pricu kako treba dati podrsku novom selektoru, uvali pa onda palamudi.Pa gdje su ti strucnjaci iz Tuzle i Zenice, sto se nisu kandidirali ?
Ja bi samo radi tebe i slicnih volio da se Grbavica ili Kosevo renoviraju pa da i reprezentaciju premjestimo u glavni grad. Ako Bog da renovirat ce se prvenstveno radi Zelje i Sarajeva a i radi reprezenacije, pa da imate jos jedan komplesks da klubi iz glavnog grada igraju na modernim stadionima + reprezentacija !
Dao bi ti sve da zivis u glavnom gradu ali nije to za svakoga.
Nece se to renovirati, sadake vise nema a vi to sami niti znate niti imate cime.Elegant je napisao/la:Ja bi samo radi tebe i slicnih volio da se Grbavica ili Kosevo renoviraju pa da i reprezentaciju premjestimo u glavni grad. Ako Bog da renovirat ce se prvenstveno radi Zelje i Sarajeva a i radi reprezenacije, pa da imate jos jedan komplesks !
Volim Sarajevo, nemam apsolutno nikakav problem sa tim sto je to glavni grad moje drzave, al' to, budimoElegant je napisao/la:A inace svi bi vi dali da zivite u Sarajevu, metropoli glavnom gradu ! SVE !
Elegant je napisao/la:Licemjerstvo ti je sto vecina kandidata dolazi iz Sarajeva i sto su Sarajlije ?tuzlak1987 je napisao/la:Izbor Hadzibegica ili nekog drugog Sarajlije je dokaz licemjerstva glavnog grada ove drzave i dokaz njene nefunkcionalnosti.
Jedan momak napisa reprezentacija ispred nekih interesa i svi se sloziste, e pa nije tako. Pogotovo od ovih koji guraju svoje pa onda prodaju pricu kako treba dati podrsku novom selektoru, uvali pa onda palamudi.Pa gdje su ti strucnjaci iz Tuzle i Zenice, sto se nisu kandidirali ?
Ja bi samo radi tebe i slicnih volio da se Grbavica ili Kosevo renoviraju pa da i reprezentaciju premjestimo u glavni grad. Ako Bog da renovirat ce se prvenstveno radi Zelje i Sarajeva a i radi reprezenacije, pa da imate jos jedan komplesks !
A inace svi bi vi dali da zivite u Sarajevu, metropoli glavnom gradu ! SVE !
Ma svako od ovih ima materijala da se sa njim može nešto uraditi. Jedino koga definitivno treba odstraniti sa užeg spiska je Igor Štimac. Ne zbog imena ili drugih banalnih razloga, nego što je na kormilu Hrvatske pokazao da nije materijal za selektora. Jednostavno ne treba nam neko ko je možda čak i gori od Sušića.DragonGirl je napisao/la:Slažem se, samo što je to problem dokazati ovima koji neke druge stvari stavljaju ispred reprezentacije. Jedni bi da bude bilo ko samo eto da ne bude komšija, jer je kod nas najveći fazon biti bolji od komšije, drugi bi da bude bilo ko, samo da ne bude tamo neki pokeraš koji, po njima, nije lopte vidio godinama a znaju naravno da 24 sata dnevno provodi za pokeraškim stolom, treći bi da bude bilo ko samo da nije iz Sarajeva itd... Čudni smo mi itekako, tako da ne očekuj potpunu podršku bilo kome.Schwarz je napisao/la:Ko god da dodje za selektora treba da ima podrsku navijaca pa bio to Faruk,Mesa,Amar,Rajevac,Barbarez ili neko sesti.I to je najvaznije u ovom trenutku Ako ga budemo docekali na noz tesko ce uspjeti da izvuce maksimum iz ovih kvalifikacija koje je unistio nas najbolji igrac svih vremena svojom tvrdoglavoscu.Moju podrsku ce imati pa ko god bio
A koji su to, ako nije tesko da nabrojis sposobne izbacene iz konkurencije?tuzlak1987 je napisao/la:Naravno da je licemjerstvo jer ste sve sposobne izbacili iz konkurencije bez ikakvog jasnog obrazlozenja.
uzmimo za primjer neke trenere s dobrim CV-jem:FaraonTM je napisao/la:Upravo tako, svakom nešto fali. Barbarez recimo po meni ne ispunjava ovaj prvi uslov nikako, vjerovatno se misli na trenersku karijeru jer fudbalska i ne igra baš neku veliku ulogu u trenerskom poslu...
Budimo objektivni, ti bi jedva cekao da iz tog sela se maknes u ovu metropolu. Nije Bec naravno, ali nije ni selendra. Ako vec nisi dosao naravno.Bahtic7 je napisao/la:Nece se to renovirati, sadake vise nema a vi to sami niti znate niti imate cime.Elegant je napisao/la:Ja bi samo radi tebe i slicnih volio da se Grbavica ili Kosevo renoviraju pa da i reprezentaciju premjestimo u glavni grad. Ako Bog da renovirat ce se prvenstveno radi Zelje i Sarajeva a i radi reprezenacije, pa da imate jos jedan komplesks !
Volim Sarajevo, nemam apsolutno nikakav problem sa tim sto je to glavni grad moje drzave, al' to, budimoElegant je napisao/la:A inace svi bi vi dali da zivite u Sarajevu, metropoli glavnom gradu ! SVE !
objektivni, nije vidjelo metropole. Malo veca evropska kasaba i kapak.
Nema potrebe za ovakvim tonom, ja protiv Sarajeva nemam nista, rekoh da volim taj grad.storm_raider je napisao/la:Budimo objektivni, ti bi jedva cekao da iz tog sela se maknes u ovu metropolu. Nije Bec naravno, ali nije ni selendra. Ako vec nisi dosao naravno.
On mi je i najveće iznenađenje na ovom "suženom" spisku i iskreno ne razumijem šta je to što ga je ostavilo u izboru. Niti je neka želja navijača, niti se nešto specijalno iskazao kao trener, niti ima iza sebe neke respektabilne rezultate.revan je napisao/la: Ma svako od ovih ima materijala da se sa njim može nešto uraditi. Jedino koga definitivno treba odstraniti sa užeg spiska je Igor Štimac. Ne zbog imena ili drugih banalnih razloga, nego što je na kormilu Hrvatske pokazao da nije materijal za selektora. Jednostavno ne treba nam neko ko je možda čak i gori od Sušića.
Pogresno si shvatio, nije nimalo negativan ton. Vidis i ja sam trenutno u selu koje je vece 50tak puta od SA.Bahtic7 je napisao/la:Nema potrebe za ovakvim tonom, ja protiv Sarajeva nemam nista, rekoh da volim taj grad.storm_raider je napisao/la:Budimo objektivni, ti bi jedva cekao da iz tog sela se maknes u ovu metropolu. Nije Bec naravno, ali nije ni selendra. Ako vec nisi dosao naravno.
Sto se tice moje zelje za selidbom iz mog sela koje je odokativno velicine 20 Sarajeva, o tome zaista nisam
razmisljao. Ako nekad budem imao potrebu za tim, zasto da ne? Ko zna sta zivot nosi...
ko će bolan nju smjenit', ona vedri i oblačiGoalgetter je napisao/la:Trebali su odmah smjeniti i Pecikozu, kad su i Susica. Mrsko mi je vise gledati.
Chinaglia je napisao/la:ko će bolan nju smjenit', ona vedri i oblačiGoalgetter je napisao/la:Trebali su odmah smjeniti i Pecikozu, kad su i Susica. Mrsko mi je vise gledati.
Selektori dolaze i dolaze, igrači dolaze i odlaze, ljudi u savezu dolaze i odlaze, ali Slavica je uvijek tu. Sada joj se konačno ukazala prilika da postane najdugovječniji simbol ove reprezentacije pošto joj se Borče maknuo s puta.Goalgetter je napisao/la:Trebali su odmah smjeniti i Pecikozu, kad su i Susica. Mrsko mi je vise gledati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 84 gosta.