Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Krenuo je nizbrdo, na kraju ga ceka naravno neki xxxSPOR
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Strasnu ljevicu ima Tino
Strasnu ljevicu ima Tino
redtube ili tino sven susic skills and goals, za calcia je svejedno 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Strasno je koristi mora se priznati. Ulazak na avion mu je prvoklasan.
Celik!3,2,2.
- Neandertalac
- Kontakt:
Patka. Dizu cijenu Interu.Zamora je napisao/la:Ukrajinski Dnipro uključio se u borbu za Sušića![]()
Ako nije patka Ukrajinska liga preko noci ulazi u lige petice, a Dnipro postaje jedan od najperspektivnijih klubova na svijetu, koji gradi tim i za sam vrh Evrope. 100 %.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Talijani pisu da bi se ovo moglo otegnuti do 25-26 januara, Inter zeli da se rijesi nekih igraca prije nego dovedu Susica, zbog finansijskih razloga. Ako ne bude gotovo do tog datuma, Susic i menadzer ce poceti razmatrati ponude drugih klubova (Sevilla, Bordo).
- Goalgetter
- Kontakt:
Sumnjivo je ovo meni sve sa Interom, mogli bi se oni zayebati ako budu cekali Inter. Ne bi bila losa ni Sevilla i Bordeaux, mislim da su mu to cak bolje dvije opcije od Intera, ne vjerujem da bi se tamo naigrao, dok ovdje koliko/toliko, mislim da bi se vise na njega racunalo.calcio je napisao/la:Talijani pisu da bi se ovo moglo otegnuti do 25-26 januara, Inter zeli da se rijesi nekih igraca prije nego dovedu Susica, zbog finansijskih razloga. Ako ne bude gotovo do tog datuma, Susic i menadzer ce poceti razmatrati ponude drugih klubova (Sevilla, Bordo).
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 12 jan 2015, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma sve ce pokusati ali....Neandertalac je napisao/la:Patka. Dizu cijenu Interu.Zamora je napisao/la:Ukrajinski Dnipro uključio se u borbu za Sušića![]()
Ako nije patka Ukrajinska liga preko noci ulazi u lige petice, a Dnipro postaje jedan od najperspektivnijih klubova na svijetu, koji gradi tim i za sam vrh Evrope. 100 %.

X
Nisu.BigBigBang je napisao/la:![]()
![]()
pa i cilj ove sve pompe sa Interom je bio da se neko upeca, mada ni za Dnipro ne vjerujem, Ukrajinska liga je kvalitetna i pored liga petice, samo su ruska i portugalska bolje od nje a Dnipro jedna od boljih ekipa tako da je i ovo patka a da ne pricam o Bordou i Sevilli? Kad vec pominjemo Bordo i Sevillu sta je bilo sa Arsenalom i Chelseaom jesu odustali?

X
-
Najbolje je , ako ne srede posao s Interom do 25-26, okrenuce se Sevilji. Kao, onda ce to za dva-tri dana, onih 5.5 miliona od Sevilje uzeti,
Mogla bi ovo biti najduza transfer saga u istoriji fudbala. Nemojte se cuditi kada nam , pred kraj januara , jave da je sve dogovoreno za ljetni prelazni rok, samo da odleti u Milano i potpise.

Mogla bi ovo biti najduza transfer saga u istoriji fudbala. Nemojte se cuditi kada nam , pred kraj januara , jave da je sve dogovoreno za ljetni prelazni rok, samo da odleti u Milano i potpise.
Ma grijesite i jedni i drugi. Zeli njega Inter sigurno jer je po njima investicija koju mogu ako ne zadovolji prodati za isto ili jos vise pare. Samo ocigledno zele da prilicno smanje cijenu odnosno da smanje rizik transfera. On je sigurno njima interesantan jer je i reprezentativac standardni. Samo cijena od 5mil. im je previsoka. Za pola od te cijene oni bi ga kupili po meni jer ne mogu da izgube finansijski. Prioriteti su bili Podolski i Shaqiri sto su i rijesili i ne zuri im se vise. I ja mislim kao i @goalgetter da bi Bordeaux pa cak i Sevilla bio puno bolji izbor od Mancinijevog Intera. Dnipro isto nebi bio los jer najbitnije je da igra standardno za klub i napreduje. Tamo bi dobio puno vecu priliku za igru u Interu jako tesko. Cak je i Guarin poceo da pruza dobre partije da ne govrimo o drugima.
Inter close on Mario Suarez
Inter Milan are stepping up their efforts to sign Spanish midfielder Mario Suarez from Atletico Madrid, according to Tuttosport.
Having lost his place in the side at Vicente Calderon, the 27-year-old is tempted by the prospect of moving to Italy, although los Colchoneros value the midfielder at €15 million.
Inter are set to test Atletico’s resolve with an official offer in the coming days, while they also hope Javier Zanetti will be able to persuade his former teammate Diego Simeone to allow Suarez to move to Stadio Giuseppe Meazza.

X
-
- Kontakt:
Ma naravno SIGURNO ga zele ako je nesto sigurno onda je to da ga zeleAjax je napisao/la:Ma grijesite i jedni i drugi. Zeli njega Inter sigurno jer je po njima investicija koju mogu ako ne zadovolji prodati za isto ili jos vise pare. Samo ocigledno zele da prilicno smanje cijenu odnosno da smanje rizik transfera. On je sigurno njima interesantan jer je i reprezentativac standardni. Samo cijena od 5mil. im je previsoka. Za pola od te cijene oni bi ga kupili po meni jer ne mogu da izgube finansijski. Prioriteti su bili Podolski i Shaqiri sto su i rijesili i ne zuri im se vise. I ja mislim kao i @goalgetter da bi Bordeaux pa cak i Sevilla bio puno bolji izbor od Mancinijevog Intera. Dnipro isto nebi bio los jer najbitnije je da igra standardno za klub i napreduje. Tamo bi dobio puno vecu priliku za igru u Interu jako tesko. Cak je i Guarin poceo da pruza dobre partije da ne govrimo o drugima.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne brini,nece on dugoAjax je napisao/la:Cak je i Guarin poceo da pruza dobre partije da ne govrimo o drugima.

Vise ne uopce ne spominje Susic.Bila je to vjerojatno jedna od "milijun" opcija,ali je cijena od 5m previsoka.
TSS ccc....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dje zapelo?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad neko napise TSS odmah kontam ovako nesto

Pretjerujete i jedni i drugi kao sto rece @Ajax. Susic je OK igrac i to je to. Mozda se istice u Hajduku, ali Hajduk nije nikakvo mjerilo ako cemo iskreno. Ja ga ne bi otpisao iz reprezentacije, ali za prvih 11 svakako nije, to sam i prije govorio. Po meni, ako im Inter ponudi do 3-4M, trebaju uzeti, ja mislim da vise ne vrijedi, a vise Susicu i Hajduku treba Inter, nego oni Interu.
Druga stvar koju ne kontam je, sto neki od vas toliko zele nesto lose nasim igracima. Sto se mene tice neka i on i Vranjes i Avdija i drugi dobiju super transfere, ali to ne znaci da ja mislim da su za prve postave ili cak i klupe. Radi se o tome da im zelim srecu, jer bi glupo bilo i djecije da im zelim nesto drugo.
Tino nije kriv sto je u poziciji u kakvoj jeste sa reprezentacijom i navijacima i nije se bilo lako nositi sa tim pritiskom da je samo tu radi Papeta. Svakom igracu je san igrati za reprezentaciju i nema tog koji bi odbio osim u slucaju da ima ponude sa dvije strane pa se odlucuje. Rijetki su oni koji biraju srcem, vecinom gleda svako svoju karijeru, ipak svako hoce da igra u sto boljim klubovima i zaradjuje vise, a tu reprezentacija moze da igra veliku ulogu.
Na kraju krajeva, u interesu je reprezentaciji da imamo sto vise uspjesnih i dobrih fudbalera, jer znamo kako je kada nam fali neki kvalitetan igrac. Sto se mene tice, neka svi igraju u ligi 5, lakse cemo spavati kad je reprezentacija u pitanju.

Druga stvar koju ne kontam je, sto neki od vas toliko zele nesto lose nasim igracima. Sto se mene tice neka i on i Vranjes i Avdija i drugi dobiju super transfere, ali to ne znaci da ja mislim da su za prve postave ili cak i klupe. Radi se o tome da im zelim srecu, jer bi glupo bilo i djecije da im zelim nesto drugo.
Tino nije kriv sto je u poziciji u kakvoj jeste sa reprezentacijom i navijacima i nije se bilo lako nositi sa tim pritiskom da je samo tu radi Papeta. Svakom igracu je san igrati za reprezentaciju i nema tog koji bi odbio osim u slucaju da ima ponude sa dvije strane pa se odlucuje. Rijetki su oni koji biraju srcem, vecinom gleda svako svoju karijeru, ipak svako hoce da igra u sto boljim klubovima i zaradjuje vise, a tu reprezentacija moze da igra veliku ulogu.
Na kraju krajeva, u interesu je reprezentaciji da imamo sto vise uspjesnih i dobrih fudbalera, jer znamo kako je kada nam fali neki kvalitetan igrac. Sto se mene tice, neka svi igraju u ligi 5, lakse cemo spavati kad je reprezentacija u pitanju.

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Bravo @Murga, to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.