Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
za 9 minuta - 8 poena, 2 skoka, 2 blokade , asistencija i ukradena lopta. Kapa dole majstore.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
bravo juka samo trpaj, sve bolji i bolji
Pa zar nije to koliko je Denver u + tj - dok je taj igrac na terenu ?miki_92 je napisao/la:nije to nikakav index kao u evropskoj kosarciOtelo je napisao/la:8![]()
+18 yebeni index za 07:41![]()
![]()
to je +/- statistika
Nesto ne pratim kosarku ali znam da su pricali o tome ovdje na temi i govorili index ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Juka, popravi te skokove, hoćemo double-double ponovo 

Joj Denvera,odmor za oci 

Ja se danas vratio na posao prvi dan nakon one tekme protiv Memfisa, svi mi na poslu odma a kako onaj tvoj "home boy" igra
Imam pravo puno ljubitelja Nuggetsa sto rade sa mnom i deckom su svi odusevljeni. Jos ovo veceras
Juka sine samo nastavi.
Mozgonji je bolje da sam ide iz Denvera. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
jest tako oni racunajuOtelo je napisao/la:Pa zar nije to koliko je Denver u + tj - dok je taj igrac na terenu ?miki_92 je napisao/la:nije to nikakav index kao u evropskoj kosarciOtelo je napisao/la:8![]()
![]()
to je +/- statistika
Nesto ne pratim kosarku ali znam da su pricali o tome ovdje na temi i govorili index ?

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
pa zove se +/- indexmiki_92 je napisao/la:nije to nikakav index kao u evropskoj kosarciOtelo je napisao/la:8![]()
![]()
to je +/- statistika

a po evropskom indexu (ratingu), trenutno je juka na +13

iza njega je afflalo sa +12, pa robinson sa +11...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ima li ko link da ne stopa?
Evo pitanje na utakmici dali ce Juka bit na Rising Challenge da se glasa

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 06 jan 2015, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
http://www.utakmice.at.ua/live/ch11.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.11.29/99700/watch-denver-n ... mberwolves" onclick="window.open(this.href);return false;zenicanin je napisao/la:Ima li ko link da ne stopa?
Meni radi i sa Netsima u drugom tabu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Udje Juka, prelomi utakmicu i izadje.
+19 dok je on u igri, a samo 9 minuta igrao

Hvala na linkovima 

Treba pokrenuti kampanju #PlayForBosniaJusuf
Ja probao zadnji od Janeza i sasvim odlican, dok je Juka u reketu rijetki su kosevi iz istog. Ma covjek je institucija.
Hajde kad će Juka ući, jer ovo divljanje bez Juke se ne može gledati 'vako kasno.
Nurkić +19
Mozgov -7

Mozgov -7

pred kraj 3/4muamerc je napisao/la:Hajde kad će Juka ući, jer ovo divljanje bez Juke se ne može gledati 'vako kasno.
- Ljiljani87
- Kontakt: