Zvjezdan Misimović

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Dylan Dog » 07 jan 2013, 21:33

bosnas_ je napisao/la:pola Grcke reprezentacije ima preko 32-33 godine a neki levati bi Misketa koji je za mnoge nase reprezentativce izmislio fudbal vec sa 30 godina poslali u penziju,koji idiotizam! Miske je jedan od nasih najvaznijih igraca i umjesto da smo sretni sto je pronasao klub gdje ce biti standardan neki u tome traze manu... kad Drogba moze igrati u Kini i u reprezentaciji koja je usput bolja od nase onda ne vidim zasto Misimovic ne bi mogao igrati za BIH!??? u kvalifikacijama nam trebaju iskusni i provjereni igraci,a Misimovic jedini zna stati na loptu, u svojim nogama ima na stotine vaznih utakmica,dok to Stevanovic jos uvijek nema i njegovo vrijeme tek dolazi,ali ne mozemo se odmah oslonuti na njega i ocekivati da tek tako zamjeni jednog Misimovica.... ja bi pozvao i Muslimovica jer mi na klupi nemamo iskusnog i provjerenog napadaca,Ibricic to ipak nije...
Ti Grčki veterani,poput recimo Karagonisa,igraju u Premiershipu,očito još puni motiva i elana.
U Kinu,Ameriku i arapske zemlje idu samo igrači kojima je treninga i trčanja preko glave i cilj im je samo pokupiti još koji miliončić prije nego se posvete pecanju ili uzgoju paprika.
I nazivanjem idiotima ljude koji razmišljaju drugačije od tebe je krajnje necivilizirano.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 jan 2013, 21:44

bosnas_ je napisao/la:pola Grcke reprezentacije ima preko 32-33 godine a neki levati bi Misketa koji je za mnoge nase reprezentativce izmislio fudbal vec sa 30 godina poslali u penziju,koji idiotizam! Miske je jedan od nasih najvaznijih igraca i umjesto da smo sretni sto je pronasao klub gdje ce biti standardan neki u tome traze manu... kad Drogba moze igrati u Kini i u reprezentaciji koja je usput bolja od nase onda ne vidim zasto Misimovic ne bi mogao igrati za BIH!??? u kvalifikacijama nam trebaju iskusni i provjereni igraci,a Misimovic jedini zna stati na loptu, u svojim nogama ima na stotine vaznih utakmica,dok to Stevanovic jos uvijek nema i njegovo vrijeme tek dolazi,ali ne mozemo se odmah oslonuti na njega i ocekivati da tek tako zamjeni jednog Misimovica.... ja bi pozvao i Muslimovica jer mi na klupi nemamo iskusnog i provjerenog napadaca,Ibricic to ipak nije...
I kakvu mi imamo sad korist od Misketa ? Iskustvo da , ali kako mu pomaže to iskustvo , kad nema forme da odigra na nivou cijelu utakmicu , svi smo vidjeli šta je bilo protiv Grka , a i Litvanaca.. U Kineskoj ligi se ni ne trebaš nešto truditi da igraš dobro , upravo zato je i otišao tamo , a i da uzme para ... Nažalost , on iz Kine ne može nigdje bolje , šteta za nekoga poput njega. I zašto da Stevanovića ostavljamo na stranu , kako bi "iskusni Miske" igrao ? Pa kako će Stevanović dobiti na iskustvu , ako ne igranjem utakmica. Ako Miske bude igrao stalno , neće biti mjesta da se drugi reprezentativci razvijaju .. Pa šta bi tek bilo sa Medunjanina da Pape nije prestao sa Ćirinom filozofijom i nije poslao Ibričića na klupu . Miske protiv Grka ne dolazi u obzir, jedino ako budemo imali vodstvo od barem dva gola prije kraja , onda može ući sa klupe ... Ali pošto Kineska liga počinje tek u martu , Miske sigurno neće imati formu za takvu utakmicu . Spomenuo si Drogbu ... Pa zašto bi reprezentacija Obale Slonovače ne pozivala Drogbu , kad je prošlu sezonu sjajno odigrao i praktično donio Chelseaju ligu prvaka , i bio u formi ? Miske je jako malo igrao , i to ga je dovelo do ovakve forme ... Za Drogbu se još interesuju veći Europski klubovi , ali Miske je prelaskom u Galatasaray praktično uništio onog starog dobrog Misketa iz Wolfsburga..

A ti Grčki igrači po 30 godina , to su igrači baš poput Drogbe, koji čak igraju u ligama petice i imaju sjajnu stabilnu formu ... To što je Miske napravio loš korak prelaskom u Galatasaray kad je imao tek 28 godina je razlog zašto on sa svojih 30 godina igra u Kini ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 jan 2013, 21:54

kad moze Drogba igrati u Kini i u reprezentaciji koja je usput bolja od nase onda moze i Misimovic i tacka! pametnom dosta.... a koliko znam Misimovic ima tek nepunu 31 godinu,mi nismo nikakva velesila da se odricemo igraca koji je recimo najbolji asistent Bundeslige u njenoj historiji itd itd... kad je Rahimic sa 33-34 godine mogao biti standardan u reprezentaciji a nije bio ni na klupi CSKA,onda je tu prica suvisna,a svi znamo koliko nam je Rahimic bio od koristi!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 jan 2013, 22:17

bosnas_ je napisao/la:kad moze Drogba igrati u Kini i u reprezentaciji koja je usput bolja od nase onda moze i Misimovic i tacka! pametnom dosta.... a koliko znam Misimovic ima tek nepunu 31 godinu,mi nismo nikakva velesila da se odricemo igraca koji je recimo najbolji asistent Bundeslige u njenoj historiji itd itd... kad je Rahimic sa 33-34 godine mogao biti standardan u reprezentaciji a nije bio ni na klupi CSKA,onda je tu prica suvisna,a svi znamo koliko nam je Rahimic bio od koristi!
Ti kao da nisi pročitao ono što sam ja napisao .. Može Drogba tamo igrati , jer je Drogba u boljoj formi .. Miske je sam kriv što je tako rano napravio odluku da pređe u Tursku , time je sebi rano upropastio daljnju karijeru ... Ali de reci iskreno , koje to fizičke sposobnosti ima Miske i kakvu on to formu ima da se može nositi sa grcima ? Rahimić je igrao na svojoj poziciji jer nije bilo nikog drugog da igra umjesto njega ...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 jan 2013, 22:24

Jesi i našao poređenje.
Svaka čast Misimoviću,al on prvo nije Drogbina klasa.
A drugo,Drogba je uvjek bio sinonim za nadprosječno fizički spremnog fudbalera,dok se Misimovića uvjek povezivalo sa ljenošču i viškom kilograma.

Što se mene tiče,neka ga zove,ionako znam da će dominirati Kineskom ligom,gdje bi doduše i Zeba mogao biti jedan od istaknutijih igrača.
Al ne bi imao ništa protiv ni da ga prestane zvati,Goluža nije pozvao Balića u Hrvatsku rukometnu reprezentaciju jer smatra da u ovom trenutku nije potreban,ne vidim zašto mi moramo glumiti merhamet i pozivati svakog igrača dok mu je ćejf uz izlizanu floskule poput "legendu niko ne smije da dira",pa iako i on sam više ničim ne pokazuje da mu je stalo do ozbiljnog fudbala.
A još ako ga pozove Sušić mora pojesti svoje riječi o tome kako je Kina daleko i kako se ne isplati zvati igrače koji će ionako doći na okupljanje premoreni od dugog putovanja.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 07 jan 2013, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 jan 2013, 22:25

Haha, porediti Rahimica i Misimovica.... Ne postoji veći radnik i čovjek koji pazi svoje treninge, formu itd od Rahimica, a Miske nije ni sa 27 godina mogao da se riješi stomaka, koliko je volio treninge svjedoče i žaljenje koje je bezbroj puta izražavao zbog metoda Magatha, tada je bio i u formi, Miske je zadnje dvije godine odigrao vise u repki nego u klubu....

Ljudi moji, sta nam vrijedi sto je rekorder po nastupima, sto je najbolji asistent Bundeslige jedne sezone itd, kad ne igra solidan nogomet već godinama, sada jos otišao u Kinu......

Budite realni, on ne bi trebao igrati protiv Grka, za kasnije vidjeti ali protiv Grka ne, to je najbolje za našu repku, moramo gledati uspjeh repke iznad svega ostaloga, principi i zasluge po strani u ovom meču nam treba najbolji tim i najbolji igrači trenutno...

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 jan 2013, 22:26

Na Misketa treba računati i zvati ga i dalje da igra za repku, to uopšte ne treba da bude upitno, no evidentno je da se neke stvari trebaju mijenjati. Pjana/Miro će da budu glavna osovina reprezentacije i na tome se treba graditi. Misimović je i prije ovog transfera u Kinu postao (a pogotovo će biti u budućnosti) inferiorniji u odnosu na dvojac Pjana/Miro koji su mladi ali dovoljno kvalitetni i imaju ono što u današnjem fudbalu najviše vrijedi kvalitet+brzina. Safet treba lijepo da porazgovara sa njim i kaže mu kako će od sada pa nadalje dobijati manje vremena za igru te da to prihvati ma koliko teško bilo jer je došlo do nekih velikih promjena u igri..došlo je neko drugo vrijeme koje sa sobom traži i neka žrtvovanja tj. promjene a sve u cilju iskorištavanja maksimuma odnosno punog kapaciteta koji je u ponudi (repki) za dobrobit svih. Nekih 30 minuta po utakmici, maksimalno poluvrijeme, je sve na što Misimović u ovom stanju/vremenu može računati.

U slučaju našeg plasmana na SP u Brazilu obavezno računati na njega tj. povesti ga pa makar igrao 5 minuta po utakmici, no bar tako i na taj način mu se odužiti i zahvaliti na svemu što je do sada napravio za reprezentaciju. Čovjek je bio tu kada je bilo najgore i najteže, čovjek je živuća legenda i inspiracija!

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 07 jan 2013, 23:09

Misketu svaka čast za vrhunske uspjehe u karijeri, hvala mu za ono što je dao repci u čijoj će historiji ostati kao jedan od najboljih i najvažnijih igrača još dugo vremena. Ali nažalost, odlakom u Kinu u 30. godini (!!!) on je svima dao jasan znak da se više ne namjerava baviti ozbiljnim fudbalom. Nažalost, to jetako i dajte više to prihvatite ko činjenicu.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 07 jan 2013, 23:17

Miske je kvalitetan i odlican igrac koji treba biti u reprezentaciji. Samo mi zao sto je otisao u Guizhou i tako unistio karijeru, sto se tice klubski fudbal.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 07 jan 2013, 23:31

Hahaha svakakvih misljenja na ovom forumu, za ubit' se :D Reci da Miske ima mjesta u prvoj 11 (a zadnja tekma, koju je igrao, bila ona protiv Alzira). Totalno je van forme i Steve je bolja opcija. Svakako bi s njim dobili puno jacu klupu. On obavezno treba imati mjesta za Brazil, to je jasno. Medjutim, ovo ce biti prekretnica za Susica. Zna se ko su Miske i Dzeko u repki. Svi se sjecamo sta je bilo prosli put kad je Miske bio na klupi pa njegov rafal, nezadovoljstvo u svlacionici, pokvarila se atmosfera, pravile se grupice unutar repke protiv Susica. Nece mu biti lagano koju god odluku da donese. Da li da pogazi svoju riječ i ne zovne ga, ali sta onda sa Muslimovicem? Koji je isto ogroman patriota, igrac koji je uvijek ginuo za dres repke i ustalom, fali nam treci napadac...Vidim i dosta raje misli da je Miske za prve postave, ali mi to nikako ne idu u glavu. Porediti ga sa drogbom, koji je u fit formi, osvojio Ligu prvaka dok je Miske opet nabacio kilograme, a bas ce ih skinuti u Kini...Ili postici neku zeljenu formu, a zna se da njihova liga pocinje tek u martu...
Sve u svemu, puna podrska Susicu!!!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jan 2013, 23:41

Kineska liga je poput njihovih proizvoda,prave od igle pa do skoro svemirskog broda ali nista ni sa cim.
Asocijacija za sund=majde in cajna.Miske je otisao da utopi jos koji milion ok,ali s time definitivno utapa i sam sebe sto se tice reprezentativnih obaveza ako je i to ok,onda je ok.
Jer drugacije kad oko tebe letaju pekinezeri i onda u kvalifikacijama te scepa onaj Grk iz Shalkea ili ned'o bog opet Pepara :mrgreen: .Znaci ispao iz svih slifova.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 08 jan 2013, 18:50

Očekivano, transfermarkt mu spustio cijenu, čak za 3 miliona. :roll:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 jan 2013, 19:12

Očekivano.....Kineska liga je rekreativnog karaktera..... Sad ce samo da ide dole brzinom svjetlosti....

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 11 jan 2013, 17:35

ovo je odličan potez, nema čovjeka da se udebljao u kini!! živjet će na riži dakle očekujem misketa sa 70kg i u životnoj formi.
sve su pite pitice, samo burek pitac je

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jan 2013, 17:57

Jednom prilikom mu Magath reče ..... parafraziram : samo kada bi spustio svoju kilažu ( misli se na Misketa ispod 80 kg, bio bi jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 jan 2013, 18:00

Panda je napisao/la:ovo je odličan potez, nema čovjeka da se udebljao u kini!! živjet će na riži dakle očekujem misketa sa 70kg i u životnoj formi.
Hajdi riza,Miske ima da gladuje ,pored one kineske hrane ,od cuka,maca,zmijuga i ostalih gmizavaca. Miske ima da nam smrsa i bice ko trlica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 11 jan 2013, 18:06

emir79 je napisao/la:
Panda je napisao/la:ovo je odličan potez, nema čovjeka da se udebljao u kini!! živjet će na riži dakle očekujem misketa sa 70kg i u životnoj formi.
Hajdi riza,Miske ima da gladuje ,pored one kineske hrane ,od cuka,maca,zmijuga i ostalih gmizavaca. Miske ima da nam smrsa i bice ko trlica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
on i muslim će nas odvesti u brazil.
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 jan 2013, 23:48

Gledajte koliko viška kilograma Misimović ima,lijepo se vidi od 1:45-1:55,na vrhunskom nivou fudbala ne pada mi na pamet ni jedan fudbaler ovakve građe :(
[youtube][/youtube]

Sad će neko nać još jednog il dvojicu kao argument da se može i ovako :mrgreen:

Devil desetak godina nakon što je objesio kopačke o klin,je fizički spremniji :P

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 13 jan 2013, 13:54

Dylan Dog je napisao/la: Sad će neko nać još jednog il dvojicu kao argument da se može i ovako :mrgreen:
slika
slika
slika

ne daj se miske! :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2013, 13:59

I svaki od njih je bio mnogo slabiji kad je se udebljao. Mislis da je Ronaldinho tako izgledao dok je bio najbolji igrac Svijeta? Sigurno da nije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.