Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Lillard
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Lillard » 04 maj 2014, 14:34

:)

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 04 maj 2014, 14:36

sto je sa serticem ima li kakvih informacija?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 maj 2014, 14:38

andro234 je napisao/la:sto je sa serticem ima li kakvih informacija?
Nista od njega za Brazil sigurno, a moguce da nikad i ne zaigra za Hrvatsku. Vidjet cemo nakon Brazila.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 maj 2014, 19:26

Goal.com - momcad Primere za sezonu 2013/14:

Navas (Levante) - Fazio (Sevilla), Godín (Atlético), Laporte (Athletic) - Bale (Real), Koke (Atlético), Modric (Real), Rakitic (Sevilla) - Diego Costa (Atlético), Messi (Barcelona),Ronaldo (Real)

Gem, set, mec :kafa:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 05 maj 2014, 20:28

Znali se kad će Kovač objaviti spisak igrača za SP ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 maj 2014, 20:31

phily je napisao/la:Znali se kad će Kovač objaviti spisak igrača za SP ??
14.5 ja mislim...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2014, 20:32

Bolje vam je da Kovac ne objavi spisak nikako kod nas je na pomolu gradjanski rat.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 maj 2014, 00:03

Sabinho je napisao/la:Bolje vam je da Kovac ne objavi spisak nikako kod nas je na pomolu gradjanski rat.
:lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 maj 2014, 11:02

Hrvatska se izborila za "šahovnicu"! SP otvaramo u dresovima koje prepoznaje cijeli svijet

NAKON što je FIFA inicijalno Hrvatskoj odredila pričuvni plavi dres za otvaranje Svjetskog prvenstva, HNS se uspio izboriti da u jednom od najgledanijih događaja 2014. godine Hrvatska nastupa u prepoznatljivom dresu sa šahovnicom!

U službenom dopisu glavnom tajniku Fife, Jérômeu Valckeu, predsjednik HNS-a Davor Šuker iznio je niz argumenata za promjenu odluke, naglasivši pritom sljedeće: "Vjerujem da ste svjesni kako su naši 'kvadratići' poznati i prepoznatljivi u cijelom svijetu te bi nam puno značilo kada bismo u tako značajnoj utakmici mogli igrati u svojem prvom dresu."

Valcke je u telefonskom razgovoru potvrdio predsjedniku Šukeru kako je molba HNS-a uvažena te je Hrvatskoj odobreno zaigrati u prvoj garnituri u Sao Paulu 12. lipnja. Na otvaranju SP-a tako ćemo vidjeti dresove koji su među najprepoznatljivijima na svijetu - žuti Brazila i crveno-bijeli Hrvatske.

Vrijeme je za rušenje tradicije

Hrvatska će i u preostale dvije utakmice u skupini nastupati u "kvadratićima", s tom razlikom da će protiv Kameruna imati plave čarape, a protiv Meksika bijele. Protivnici Hrvatske, Kamerun i Meksiko, nastupit će u svojim zelenim dresovima.

Hrvatska je velike pobjede tradicionalno bilježila u plavoj garnituri dresova (Engleska, Njemačka, Turska..), no vrijeme je da se i ta tradicija sruši. I to na otvaranju SP-a u Sao Paolu.

slika

:cool:
...Život za Široki...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 maj 2014, 11:26

Lillard je napisao/la:Goal.com - momcad Primere za sezonu 2013/14:

Navas (Levante) - Fazio (Sevilla), Godín (Atlético), Laporte (Athletic) - Bale (Real), Koke (Atlético), Modric (Real), Rakitic (Sevilla) - Diego Costa (Atlético), Messi (Barcelona),Ronaldo (Real)

Gem, set, mec :kafa:
Imati dva vezna u vrhu primere je Himalaja, jos kada se tu ukljuci Kovacic koji ima kvalitetu ove dvojice, tu je jedan od najboljih veznih redova u Brazilu 100%.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 maj 2014, 11:41

h*ttp://www.--- SPAM ---/sport/clanak/cetiri-i-pol- ... 43721.aspx
EDIT:Neće nikako na ove indexove članke ovdje dat normalan link...

Ja sam krenuo sastavljat popis,al previše nedoumica imam...golmani i napadači sve čisto i onda za vezu ne znam bi li uzeo Ademija/Brozovića kao backup za Vukojevića (moram žrtvovati Badelja ili Iličevića),pa ne znam bi li uzeo 3 ili 4 stopera jer ako uzmem i Vidu onda nemam koga za backup Striniću ubacit.Mogu Pranjića u vezi odabrat,ali onda gubim jedno krilo,a šteta mi je Kranjčara izbacit.Nije Kovaču lako :mrgreen:

EDIT:
Evo ovako nekako:
Golmani:Pletikosa,Subašić,Kalinić
Obrana:Srna,Lovren,Vida,Schildenfeld,Strinić,Vrsaljko,Čorluka
Veza:Perišić,Rakitić,Kovačić,Modrić,Vukojević,Kranjčar,Badelj,Ademi
Napad:Rebić,Eduardo,Olić,Mandzukic,Jelavić

Izvisili su:Krešić,Vargić,Šimunić,Milić,Maloča,Bubnjić,Pivarić,Halilović,Iličević,Pašalić,Brozović,Sammir,Sharbini,Kramarić,Čop i Benko.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 06 maj 2014, 13:18

Da li je Rebic na posudbi negdje? U ovoj Fiorentini vec duze vrijeme nije niti na klupi, ako ima ozljedu o cemu se radi? Covjek je nestao sa lica zemlje a ovdje ga ljudi koji se zalazu samo za 100% spremne guraju u reprezentaciju :)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 maj 2014, 13:26

Od indexove ankete bi odabrao ovako :

Golmani : Pletikosa, Subasic, Vargic.

Obrana : Srna, Lovren, Schildenfeld, Corluka, Simunic, Vrsaljko, Strinic.

Vezni : Modric, Rakitic, Kovacic, Kranjcar, Vukojevic, Pranjic, Halilovic, Perisic.

Napad : Mandzukic, Olic, Rebic, Kramaric, Eduardo.
...Život za Široki...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 maj 2014, 14:56

Golmani - Pletikosa, Subašić, Kalinić
Obrana - Lovren, Ćorluka, Schildenfeld, Vida Srna, Vrsaljko, Strinić, Milić
Veznjaci - Modrić, Rakitić, Kovačić, Vukojević, Badelj, Perišić, Pranjić, Iličević
Napadači - Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić

Nema mjesta za Rebica i Kranjcara. Za Rebica jer momak ne igra, ozlijeđen je i koliko god je par puta pokazao da moze i zna, nije zasluzio poziv. Kranjcara ne treba zvat' jer tip zivi i igra lezerno,a na toj poziciji smo prebukirani.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 maj 2014, 15:18

Popis bez g. Kranjcara nije popis. :kafa:
...Život za Široki...

homer44
Kontakt:

Post Postao/la homer44 » 06 maj 2014, 21:17

Insect_terminator je napisao/la:Da li je Rebic na posudbi negdje? U ovoj Fiorentini vec duze vrijeme nije niti na klupi, ako ima ozljedu o cemu se radi? Covjek je nestao sa lica zemlje a ovdje ga ljudi koji se zalazu samo za 100% spremne guraju u reprezentaciju :)
Ozljeđen, za njega je sezona gotova i sigurno neće na SP jer ionako nije igrao u Fiorentini ni dok je bio zdrav.

Da sam ja izbornik ovo bi bio popis:

GOLMANI: Pletikosa, Subašić, Vargić
Prvu dvojicu ne treba komentirati, a Vargić po meni ispred Ježine (bolji) i Kalinića (dosta je bio out zbog ozljede). Krešić i Kelava su rezerve u Mainzu i Udineseu, a treći golman ionako nije pretjerano bitan pa bi trebalo voditi nekoga iz HNL-a.

OBRANA: Srna, Vrsaljko, Strinić, Pranjić, Ćorluka, Lovren, Vida, Schildenfeld
Dakle, ono standardno. Milića ne bi zvao jer se nije pokazao u reprezentaciji, a na lijevom beku bi koristio Strinića i Pranjića, ovisno o potrebi.

VEZNI RED: Vukojević, Modrić, Kovačić, Rakitić, Perišić, Iličević, Badelj, Pašalić
Iskreno, mislim da Niko neće pogiješiti ni ako pozove ni ako ne pozove imenjaka. Van je forme, s viškom kg, no opet može poslužiti pred kraj utakmice jer zna s loptom, ima zadnji par i šut. Ipak da ja biram, ostao bi kući. Što se ostalih tiče, Vukojevića ne preferiram ali nam treba jedan takav i po meni je ispred Ademija. Iličević nam treba, Badelj opet ispred ostalih, a Pašalić kao Modrić prije osam godina. Mislim da će taj momak biti strašan igrač, i da već sad može poslužiti. Barem više od Halilovića.

NAPAD: Mandžukić, Eduardo, Jelavić, Olić
Standardno, treba nam više igrača u vezi pa ne bih gomilao bezveze napadače. Ionako puno koristi od njih nemamo.

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 07 maj 2014, 08:15

ja ću samo potpisati homera pošto bi moj popis bio identičan.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

homer44
Kontakt:

Post Postao/la homer44 » 07 maj 2014, 09:55

Ono što je najbolje da praktički svi ovi igraju osim Eduarda koji već dulje vremena (praktički od dolaska u Shakhtar) ne igra standardno nego skuplja mrvice (i ne pomišlja očito na odlazak; na kraju sezone mu ističe ugovor, gotovo sigurno ide i povezuju ga s Olympiacosom :crazy: ) i Kovačića (evo zadnjih par kola odigradio po 90min., taman da uđe u natjecateljsku formu, a odmoran. :mrgreen: Vrsaljko je, nakon odličnog početka, zaradio onu ozljedu ali i on se polako vraća.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 07 maj 2014, 10:05

ne sjećam se da su nam igrači ikad bili u boljoj formi pred veliko natjecanje kao sada,praktički svi igrači koji bi trebali ići na SP su standardni u svojim klubovima i pokazuju odličnu formu,sad je samo na Kovaču da ih što bolje pripremi,a posebno bi trebali poraditi na prekidima jer s Rakitićem i Srnom u ekipi to bi nam trebao biti zaštitni znak pogotovo protiv meksikanaca koji su dosta niži od naših igrača

homer44
Kontakt:

Post Postao/la homer44 » 07 maj 2014, 10:10

jozinho je napisao/la:ne sjećam se da su nam igrači ikad bili u boljoj formi pred veliko natjecanje kao sada,praktički svi igrači koji bi trebali ići na SP su standardni u svojim klubovima i pokazuju odličnu formu,sad je samo na Kovaču da ih što bolje pripremi,a posebno bi trebali poraditi na prekidima jer s Rakitićem i Srnom u ekipi to bi nam trebao biti zaštitni znak pogotovo protiv meksikanaca koji su dosta niži od naših igrača
Još da je bilo na vrijeme dovući Sertića koji je trenutno jedan od najboljih veznjaka u francuskoj ligi, pa da upotpuni to mjesto zadnjeg veznog gdje bi nam bio kraj. :D Da je stari savez, riješili bi oni to, ali ova ameba Šuker očito ima pametnijeg posla. :sick:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.