Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
A da neko promijeni ime ove teme u Real Madrid?
Nećemo se lagat, to su najveća **** na planeti, al da je penal, jest.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Iskreno bio je cist penal nema se sta raspravljati.
Allegri mi ne ide u glavu zasto opet povlacenje kada su mogli nokautirati Real?
Steta zbog Gigija, zasluzio je osvojiti LP.
Allegri mi ne ide u glavu zasto opet povlacenje kada su mogli nokautirati Real?

Steta zbog Gigija, zasluzio je osvojiti LP.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
JuBe izricito luzerska ekipitza
Kontakt je definitivno bio, da ga nije udario vjerovatno bi Vaskez uputio loptu prema golu, sa te strane penal je čist. Al' treba imati hrabrosti pa svirati ovo u 93oj u jednoj ovakvoj historijskoj utakmici.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ne znam sta je kontraverzno reci PENAL NIJE BIO , ono u engleskoj nebi bio ni faul u 5-toj minuti utakmice na sredini terena ... Benatia pokusao izbiti loptu, promasio je ... ali je promasio i igraca , da ga je udari kako treba pao bi preko njega - a ne pored njega.
Boli me briga i za jedne i za druge (vidite za koga nazalost navijam) , ali dodje 30 navijaca reala i kazu "Tko ne vidi penal slijep je" , "Je li to nije penal" itd i onda svi ostali pretpostavljaju da je to stvarno tako jer eto 30 ljudi kaze da je penal
Boli me briga i za jedne i za druge (vidite za koga nazalost navijam) , ali dodje 30 navijaca reala i kazu "Tko ne vidi penal slijep je" , "Je li to nije penal" itd i onda svi ostali pretpostavljaju da je to stvarno tako jer eto 30 ljudi kaze da je penal
ne seri seratoru, juve kad je ovakve penale dobijo sljedecu sezonu startali u drugoj ligi sa -27 bodova
Zarathustra
- Kobe Bryant
- Kontakt:
samo objasni šta mu je uradio osim izbio loptu , udario ga ? , podepao mu ? šta ???Harika je napisao/la:Nećemo se lagat, to su najveća **** na planeti, al da je penal, jest.

-
- Kontakt:
na stranu kradja DInamovih, ovo mi neodoljivo podsjeca na Rijeka-Osijek 99-te i neopravdano ponisten gol Hasancica
edit: izgleda da ce bit rat saopcenjima
edit: izgleda da ce bit rat saopcenjima
278 gostiju 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- alan_kardec
- Kontakt:
raspali se dabogda 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Liga prvaka je sprdacina!Cuj Liga prvaka a nisi prvak svoje lige!Popisam se ja na tu ligu
Smjesan je ovaj forum i neobjektivan,mi bolji u prvoj oni ovdje,odlucioa jedna greska nisu mogli izdrzati ovi 90 savrseno
A i zaborwlavlja seda je najbolji stopre danasnjice bio out lurac bi Mandza dao onakva 2 gola pored Ramosa.
Penal cist ko suza visoko noga u pluca ,plus rukom ga gura nema tu sta se dodati.
Drugo cist Gol Isca ponisten sto je moglo dosta promjeniiti utakmicu
A i zaborwlavlja seda je najbolji stopre danasnjice bio out lurac bi Mandza dao onakva 2 gola pored Ramosa.
Penal cist ko suza visoko noga u pluca ,plus rukom ga gura nema tu sta se dodati.
Drugo cist Gol Isca ponisten sto je moglo dosta promjeniiti utakmicu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Nerminovic
- Kontakt:
GOTOV SAM SA FUDBALOM NECU GA NIKAD VISE GLEDATI YEBEM LI VAM SUDIJU MATER
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ako ovaj na OBNu kaze da je penal, to je to, cisto je sve
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Grob te je.bo cuj nije penal
Lik ga raznio s ledja, pa nije americki fudbal jbt 
Inace Juventusu svaka cast, brutalno odigrana utakmica i da su prosli na kraju bilo bi apsolutno zasluzeno

Inace Juventusu svaka cast, brutalno odigrana utakmica i da su prosli na kraju bilo bi apsolutno zasluzeno

- ElCartel11
- Kontakt:
Vazaqez poceo padati prije nego ga ovaj dodirnuo, zadnje sekunde ovako vaznog meca i lik sudi penal 
Dajte jim klempu i nek se busaju u prsa kako su kao jaki.

Dajte jim klempu i nek se busaju u prsa kako su kao jaki.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Čuj onog jel moguće da neko smatra da nije pena, i red smajlija
Znam da je nevjerovatno navijačima Reala i Barcelone koji su navikli da im se ovakve stvari redovno sviraju, ali navijačima fudbala koji realno sagledavaju stvari ovo penala vidjelo nije, osim ako ćemo svaki kontakt doživljavati kao faul.
Bojim se za 3 godine ko ružno pogleda protivničkog igrača suspenzija 6 mjeseci.
Ovakva težina utakmice i ovako odreagovati, pa debili engleski ne zaslužujete ni da imate sudiju na SP.

Znam da je nevjerovatno navijačima Reala i Barcelone koji su navikli da im se ovakve stvari redovno sviraju, ali navijačima fudbala koji realno sagledavaju stvari ovo penala vidjelo nije, osim ako ćemo svaki kontakt doživljavati kao faul.
Bojim se za 3 godine ko ružno pogleda protivničkog igrača suspenzija 6 mjeseci.
Ovakva težina utakmice i ovako odreagovati, pa debili engleski ne zaslužujete ni da imate sudiju na SP.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- CROtorious
- Kontakt:
Vasquez sam na 5m po sredini gola, Benatia dolazi s leda i tu je bilo kakav kontakt penal.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Ma penal bara bara, mogao je sudit a i nije morao. A sta ronaldu zamjerate, ybt lik zabio gol, normalno da ce slavit. Eto trebao je promasit zbog postovanja prema nekome !?
Zna lu neko zasto Benzema nije igrao? Koliko god da smeta ova ekipa bez njega i Ramosa je Getafe
Zna lu neko zasto Benzema nije igrao? Koliko god da smeta ova ekipa bez njega i Ramosa je Getafe
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.