NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la Kobe Bryant » 31 maj 2016, 10:25

bugojanac1234 je napisao/la:Russ nikad neće sazrijetm, ali je I razumljivo kad OKC ima rotaciju od 6 po igraca, I NJIH JE UMOR UBIO ovu seriju, a ne Gsw, sto se forsiralo kad su gubili 3-1. KD I Russ ispuhali totalno, kad ih se cuva maximalno ostatak ekipe ne moze nista I to je to, poandao sam se nakon odlicnog pocetka I +13, ali umor I pad, nemoralni ( da nemoralni) sutevi Karija I eto,..... Cestitke oklahomi na odlicnoj sezoni kada se sve sagleda, niko ih nije shvatao kao pretnju, tj.malo tko. Nadam se da ce Durant da ostane, mada ga Russ jako nervira, a I ako ostane da nece ispraznit salary cap da mogu dovest nekog normalnmog šutera I jednog dobrog role igraca a rijesit s e ovog smeca koje je igralo 3 minute play offa sve skupa.

Kakvu cemo kosarku da gledamo u finalu, pod navodnicima naravno, 90 trica ce biti ispaljeno po tekmi, kome se to gleda nek izvoli, mene iskreno ne zanima,

Predvidjam 4-2 opet za GSW I lechoke da place paulu I jos kome da mu dodju u ekipu je 2-7 je sramota za toliko naduvanog igraca, amda ni 3 od 7 nije ensto bolje :D :D :D

2007 je realno imao slabu ekipu , ali imao i srece jer su kao 2 seed igrali protiv rapsadnutog Wash , a onda je Totonto ispao protiv 6-tih NJN pa su i tu imali lagan posao , e onda stvarno treba odati priznanj eizbacio 4-2 Det i to kljucnu tekmu sam , ali eto to se i moglo predpostaviti da takva zvjezde nekad moze dobru ekipu kojoj je to bila zadnja dobra sezona izbaciti , u finalu nisu imali sekunde sanse protiv SAS
2011-2014 sa MIA (Bosh+Wade) bi bila sramota da nisu bili finalisti sa slabog istoka tj. protiv Chi koji je vazda bio povrjedjen i IND za koju vidim da je George napuhao i Hiberta i Stephsona , u finalu protiv Dal je bila bruka, protiv OKC su odigrali extra (Harden zakazao) , protiv SAS (Allen ih spasio u 6-toj sa sretnom tricom ) 2014 su bili nadigradni
2015 opet dobra ekipa ali nisu bili uigrani do finala smjesna Atlanta i polovni Chi , dobro u finalu imaju opravdanje
2016 opet preslab istok , hajde nije bilokao raniji godina ali ima sada beton ekipu , ove godine nema opravdanja , čak šta više možda su čak i favoriti zbog isrpljenosti GSW

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 31 maj 2016, 10:39

Steph je napisao/la:4-3 gsw ;)
;)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 31 maj 2016, 10:50

ide finale 4-2 za GSW

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 maj 2016, 11:51

Lue pripremio taktiku :arrow: 4:2 za Cavse :!: :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 31 maj 2016, 12:11

Iggy se polako zagrijava za najvaznije tekme.

Durant i Westbrook zasluzuju jedan drugog, a i zasluzuju Waitersa i Ibaku.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 31 maj 2016, 12:24

Nista. Nek sad daju malo vise fore Cavsima. 0:3. Da bude jos zanimljivije. :kafa:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 31 maj 2016, 12:30

MVP

slika

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 31 maj 2016, 12:39

Ja i dalje ne mogu da vjerujem da vecina optuzuje Westbrooka za ispadanje Oklahome!!!! Ako iko zasluzuje kritike to je Durant! Pickasto da ne moze gore..**** ti tog igraca koji ceka -11 pa da uzme loptu. Game 6 je on izgubio, a Game 7 ga nije bilo kad je najvise trebalo(a to nije bilo zadnjih 4-5 minuta) nego kraj druge cetvrtine i kraj trece kad je GSW pravio serije. U drugoj cetvrtini ih je samo Westbrook spasio inace bi utakmica bila ranije gotova. Dalje, Oklahoma igra kako Wess svira..prvo poluvrijeme je odigrao odlicno sto se i vidjelo po rezultatu, cim je Wess stao(a drugo poluvrijeme je odigrao katastrofa) GSW je napravio preokret. Svaka cast Thompsonu i Curryu, ali kad je trebalo uzvratit poenima Wess je jedini pokusavao i zabijao se u trojicu, dok se Durant sakrivao. Ja se ne mogu otet dojmu da je Durant morao biti agresivniji u ovoj utakmici, dosta, dosta agresivniji.

Nadam se, da je ovo i kraj Oklahome, te da Durant, a i Wess poslije njega idu u druge ekipe
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 31 maj 2016, 12:43

slika
:rol:

@kokuz definitivno si upravu. U trećoj Curry i Klay sve redom pokušavaju i KDa nema blizu lopte. Uzeo je tek kad je sve bilo izgubljeno. On 19 FGA, Roberson i Waiters 20.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 31 maj 2016, 12:54

Kobe Bryant je napisao/la:
bugojanac1234 je napisao/la:Russ nikad neće sazrijetm, ali je I razumljivo kad OKC ima rotaciju od 6 po igraca, I NJIH JE UMOR UBIO ovu seriju, a ne Gsw, sto se forsiralo kad su gubili 3-1. KD I Russ ispuhali totalno, kad ih se cuva maximalno ostatak ekipe ne moze nista I to je to, poandao sam se nakon odlicnog pocetka I +13, ali umor I pad, nemoralni ( da nemoralni) sutevi Karija I eto,..... Cestitke oklahomi na odlicnoj sezoni kada se sve sagleda, niko ih nije shvatao kao pretnju, tj.malo tko. Nadam se da ce Durant da ostane, mada ga Russ jako nervira, a I ako ostane da nece ispraznit salary cap da mogu dovest nekog normalnmog šutera I jednog dobrog role igraca a rijesit s e ovog smeca koje je igralo 3 minute play offa sve skupa.

Kakvu cemo kosarku da gledamo u finalu, pod navodnicima naravno, 90 trica ce biti ispaljeno po tekmi, kome se to gleda nek izvoli, mene iskreno ne zanima,

Predvidjam 4-2 opet za GSW I lechoke da place paulu I jos kome da mu dodju u ekipu je 2-7 je sramota za toliko naduvanog igraca, amda ni 3 od 7 nije ensto bolje :D :D :D

2007 je realno imao slabu ekipu , ali imao i srece jer su kao 2 seed igrali protiv rapsadnutog Wash , a onda je Totonto ispao protiv 6-tih NJN pa su i tu imali lagan posao , e onda stvarno treba odati priznanj eizbacio 4-2 Det i to kljucnu tekmu sam , ali eto to se i moglo predpostaviti da takva zvjezde nekad moze dobru ekipu kojoj je to bila zadnja dobra sezona izbaciti , u finalu nisu imali sekunde sanse protiv SAS
2011-2014 sa MIA (Bosh+Wade) bi bila sramota da nisu bili finalisti sa slabog istoka tj. protiv Chi koji je vazda bio povrjedjen i IND za koju vidim da je George napuhao i Hiberta i Stephsona , u finalu protiv Dal je bila bruka, protiv OKC su odigrali extra (Harden zakazao) , protiv SAS (Allen ih spasio u 6-toj sa sretnom tricom ) 2014 su bili nadigradni
2015 opet dobra ekipa ali nisu bili uigrani do finala smjesna Atlanta i polovni Chi , dobro u finalu imaju opravdanje
2016 opet preslab istok , hajde nije bilokao raniji godina ali ima sada beton ekipu , ove godine nema opravdanja , čak šta više možda su čak i favoriti zbog isrpljenosti GSW
Sve cemo da vidimo, adrenalin nadomješta umor, Cavsi su pokazali da su ranjivi na gostujucem terenu, bit ce rezultatski zanimljivo.. igrom kako za koga, dajem 55-45 sanse GSW radi domaćeg terena

A ovaj dečko što optuzuje duranta da je izgubio game 6, pa brate russ 4 turnovera imao u zadnje 2 minute kad se lomilo

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 31 maj 2016, 13:21

Scof1eld je napisao/la:Ipak, jos uvijek sam spreman na opkladu da Warriorsi dobijaju sve preostale tekme :kafa:
Pa da je makar @nezalaganje prihvati kod 1:3, pa da ga koji mjesec gledam sa Beusanom na avataru :think:

Warriors Cavs 4:1 :kafa:
ser del barça es el millor que hi ha !

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 31 maj 2016, 13:36

Durant please stay...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 31 maj 2016, 14:01

Kakve su satnice za finale? Vjerovatno pola 3 i 3. :think:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 maj 2016, 14:03

Kajzer10 je napisao/la:Kakve su satnice za finale? Vjerovatno pola 3 i 3. :think:
Drugi i moguci sedmi mec su u 2, a ostali u 3. :) :)

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 31 maj 2016, 14:03

Kajzer10 je napisao/la:Kakve su satnice za finale? Vjerovatno pola 3 i 3. :think:
5 utakmica u 3
2 utakmice u 2(game 2 i game 7)
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 maj 2016, 14:21

Veliki respekt Warriorsima. :tokralju: :tokralju:

Prvo poluvrijeme su mi izgledali kao da ni trunku sanse nemaju za povratak, jer OKC je igrala fenomenalnu odbranu.

Curry je definitivno vanzemaljac, ovakve suterske sposobnosti su nevidjene u svijetu kosarke. Ja ne znam kako neko moze umanjivati ovo sto on radi, jer da je samo suter je smijesno za reci.

Cavsi na drugoj strani su napokon kompletni i ne znam nekako mislim da im to nece donijet prednost, bas radi odbrane, kad su ovi ovako ludjacki pogadjali protiv ovakve odbrane, kakva ce to odbrana biti gdje je samo Thompson u petorci def orijentiran i donekle James mada on sve radi na parketu.

Dosta upitnika ima za nadolazece finale.

Po meni neka prognoza 4-2 za GSW. Mada imaju Cavsi sanse al ne moze covjek nista rec dok ne vidi makar jednu utakmicu serije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 31 maj 2016, 14:57

kokuz je napisao/la:Ja i dalje ne mogu da vjerujem da vecina optuzuje Westbrooka za ispadanje Oklahome!!!! Ako iko zasluzuje kritike to je Durant! Pickasto da ne moze gore..**** ti tog igraca koji ceka -11 pa da uzme loptu. Game 6 je on izgubio, a Game 7 ga nije bilo kad je najvise trebalo(a to nije bilo zadnjih 4-5 minuta) nego kraj druge cetvrtine i kraj trece kad je GSW pravio serije. U drugoj cetvrtini ih je samo Westbrook spasio inace bi utakmica bila ranije gotova. Dalje, Oklahoma igra kako Wess svira..prvo poluvrijeme je odigrao odlicno sto se i vidjelo po rezultatu, cim je Wess stao(a drugo poluvrijeme je odigrao katastrofa) GSW je napravio preokret. Svaka cast Thompsonu i Curryu, ali kad je trebalo uzvratit poenima Wess je jedini pokusavao i zabijao se u trojicu, dok se Durant sakrivao. Ja se ne mogu otet dojmu da je Durant morao biti agresivniji u ovoj utakmici, dosta, dosta agresivniji.

Nadam se, da je ovo i kraj Oklahome, te da Durant, a i Wess poslije njega idu u druge ekipe

Pogledaj molim te zadnje 3 min 3/4 , kada je na klupu sjeo Durant i serije GSW ;)

Na kraju sada ga zovu chokerom a prozivali su ga na svim americkim emisijama da je kriv sto nije vjerovao , sada Robertson , Waiters sutirali lose, Kanter nije igrao dovoljno , opet je sam na kraju skoro doveo u egal, extra procenti. Smjesno da govore da je Westbrook bolji :roll:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 maj 2016, 15:00

Zasto vecina pise Robertson kad je Roberson. :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 maj 2016, 15:03

kokuz je napisao/la:
Također. Ništa protiv Oklahome, želim da vidim njih dvojicu u drugim ekipama u drugačijem sistemu.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 31 maj 2016, 15:09

@Kobe Bryant, Pa to je upravo to "doveo ih u egal, extra procenti"
Uopste nije smjelo doci do egala!!!! Imali su vodstvo, i kad je trebalo oduprijet se toj navali njega nigdje!! Kakav egal, uopste im se GSW nije smio prici u egal, a kamoli da Oklahoma stize 10 razlike... Kasno marko na kosovo stize, poceo uzimati suteve na -11. Druga extra procenti?!! Pa eto nadam se da mu je satisfakcija imao extra procente, a ispao... Hajde ako se odmarao prvo poluvrijeme OK, ali u drugom je trebao on biti taj koji vuce... Ne mozes se ti osloniti na Robersona... Covjek je odigrao vrhunsku tekmu, nazalost izaslo mu je dosta zicera, ali zato odbrana vrhunska, i tendencija u napadu, gdje je lovio of skokove.

Ne znam, po meni je KD previse bio letargican u tako jednoj utakmici, nesto kao Wade u GM7 sa Raptorsima.. Neshvatljivo
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.