Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 nov 2011, 23:16

Pasodzigera je napisao/la:Bas me interesuje,sta bi se pisalo,da je Hasagic branio u Lisabonu i primio 6 komada? HMMMMMMMM

Ko li bi ,onda bio kriv?
Onda je Spaha kriv.....Ne vrijedi brate,imas par dezurnih likova koji samo cekaju da pljuju nekog,ali ne argumentima vec pricama rekla-kazala i vlastitom sujetom.... ;) PS Beg zakon :!: :!: :!:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2011, 23:18

spielführer_21 je napisao/la:@Hare, taj intervju ima samo u štampanoj formi, ne i video.. Kako sam rekao, novinari mogu sve izvući iz konteksta, a u to vrijeme se lomilo za koga će zaigrati. Uostalom, kad klikneš na link tog intervjua na kanadskom portalu, on je izbrisan. Pitam se zašto?
NE,vec tonski zapis.Posto je intervju bio na Kanadskom radiu.
Znaci nema lazi,nema obmane ne barem oko dokaza,za njega samog nebih rekao.
@panties zato sto je ''naorao'' u proslosti da ga neki ters selektori ne samo da nebi vise zvali,vec bi ga i zivog sahranili.
Evo recimo Vaha ima slican slucaj sa golmanom iz Lensa.Odmah slijedi kazna i vrlo vjerovatno nikada vise nece biti pozvan u repku.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 nov 2011, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 nov 2011, 23:27

harishp je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:@Hare, taj intervju ima samo u štampanoj formi, ne i video.. Kako sam rekao, novinari mogu sve izvući iz konteksta, a u to vrijeme se lomilo za koga će zaigrati. Uostalom, kad klikneš na link tog intervjua na kanadskom portalu, on je izbrisan. Pitam se zašto?
Ako pronađeš taj tonski zapis, postavi ovdje.. Ja ga zbilja ne mogu naći.. Kad kliknem na onaj link s 6-7 stranice ove teme, nema ništa. Bilo kako bilo, odabrao je BiH i trebamo biti sretni zbog toga.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 28 nov 2011, 23:31

spielführer_21 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ako pronađeš taj tonski zapis, postavi ovdje.. Ja ga zbilja ne mogu naći.. Kad kliknem na onaj link s 6-7 stranice ove teme, nema ništa. Bilo kako bilo, odabrao je BiH i trebamo biti sretni zbog toga.
Bio je tonski zapis,Cile ga je stavljo na Becku-raju.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la harishp » 28 nov 2011, 23:33

Cartman je napisao/la:Evo i citav intervju sa ciganom

" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
I to vidi cuda,postavila ga osoba koja se okrenula za 180 stepeni u vezi ovoga svega,180 godisnjih doba. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 28 nov 2011, 23:37

Oxygen je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Bas me interesuje,sta bi se pisalo,da je Hasagic branio u Lisabonu i primio 6 komada? HMMMMMMMM

Ko li bi ,onda bio kriv?
Ne možeš to uspoređivati,da je primio iste golove kao Beg (sada smo u domenu SF) onda pogledaj moj post gore o krivcima,da je primao golove koje da kažem objektivno možemo pripisati golmanu onda se u njemu većim dijelom traži krivica kao i uvijek u fudbalu.
Ako cemo iskreno,ako je Keno kriv za gol u Albaniji,a ovdje su ga gotovo pa svi okrivili,onda je Begovic kriv za oba gola iz slobodnjaka. Ako Begovic nije kriv za golove iz slobodnjaka,jer su se greske napravile,koje su prouzrokovale npr. prekrsaj ili ruku,onda nije ni Hasagic kriv,jer je Mravac igrao bespotrebno prije toga rukom. Ko koga ovdje laze,ili ko koga ovdje handri?Ne mislim na tebe licno,nego uopste.

Kad ekipa primi 6 komada,niko mi na svijetu ne moze reci,da golman ne snosi krivicu niti za jedan gol.Onda cemu sluzi golman na golu,da pozira?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 28 nov 2011, 23:38

vazno je koristiti vrijeme da bi se begovic oblatio neznam samo kako vam vise ne dosadi ovo prepiranje :roll: a sto je jos gore ovi glavni likovi sto ovdje uvijek vode kolo kad je vrijeme da se pljuje begovic slabo se pojavljivaju na temi jednog medunjanina koji je recimo na isti nacin postupio kao i begovic. licemjernost na nivou
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 28 nov 2011, 23:40

STEVIE je napisao/la:vazno je koristiti vrijeme da bi se begovic oblatio neznam samo kako vam vise ne dosadi ovo prepiranje :roll: a sto je jos gore ovi glavni likovi sto ovdje uvijek vode kolo kad je vrijeme da se pljuje begovic slabo se pojavljivaju na temi jednog medunjanina koji je recimo na isti nacin postupio kao i begovic. licemjernost na nivou
ne brini se, haris je i tamo aktivan :)
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2011, 23:41

STEVIE je napisao/la:vazno je koristiti vrijeme da bi se begovic oblatio neznam samo kako vam vise ne dosadi ovo prepiranje :roll: a sto je jos gore ovi glavni likovi sto ovdje uvijek vode kolo kad je vrijeme da se pljuje begovic slabo se pojavljivaju na temi jednog medunjanina koji je recimo na isti nacin postupio kao i begovic. licemjernost na nivou
Zar nije vec???
@panties sta podrazumjevas pod aktivnima a sta pod lojalnim.
I onda se u cudu izcudjujemo kad se pojedini igraci sprdaju na nasu repku , grb i drzavu. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 28 nov 2011, 23:44

harishp je napisao/la:
Zar nije vec???
problem je valjda sto je skoro pola repke nekada sjedilo na dvije stolice, ako cemo gledati na stvari na taj nacin mozemo komotno popljuvati pola repke i istu odmah u stecaj. svi bi izigravali neke patriote i lafo te price, a sami pojam patriota u nasoj drzavi je veoma rijetko vidjen slucaj..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2011, 23:47

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Zar nije vec???
problem je valjda sto je skoro pola repke nekada sjedilo na dvije stolice, ako cemo gledati na stvari na taj nacin mozemo komotno popljuvati pola repke i istu odmah u stecaj.
Ni blizu kao ova dvojica.Jedan je odbio javno repku i tek se vratio kad je vidio da nema sanse da zaigra za ove prve.
A drugi se tako nasrao da je kojim slucajem u slabijoj ligi,vec bi ga na lomacu postavili.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 28 nov 2011, 23:50

harishp je napisao/la: Ni blizu kao ova dvojica.Jedan je odbio javno repku i tek se vratio kad je vidio da nema sanse da zaigra za ove prve.
A drugi se tako nasrao da je kojim slucajem u slabijoj ligi,vec bi ga na lomacu postavili.
obadvojica su us.rali stvar, tu se slazem. al' znas i sam da ce kod nas uvijek ama bas uvijek biti takvi slucajeva posto vecina gleda svoj interes, takav sistem - takav narod jbga. vazno je da obadvojica sad daju svoj maksimum kad god navuku dres repke.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2011, 23:56

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la: Ni blizu kao ova dvojica.Jedan je odbio javno repku i tek se vratio kad je vidio da nema sanse da zaigra za ove prve.
obadvojica su us.rali stvar, tu se slazem. al' znas i sam da ce kod nas uvijek ama bas uvijek biti takvi slucajeva posto vecina gleda svoj interes, takav sistem - takav narod jbga. vazno je da obadvojica sad daju svoj maksimum kad god navuku dres repke.
U tome i jeste poenta takvi koje vole sjediti na vise stolica u istom momentu bubnu od ledinu sa sve i jedne a repka na kraju ispasta.Kako od nekoga ocekivati maksimum kad je vec sam preko qurca dosao u repku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 29 nov 2011, 00:07

Pasodzigera je napisao/la:Ako cemo iskreno,ako je Keno kriv za gol u Albaniji,a ovdje su ga gotovo pa svi okrivili,onda je Begovic kriv za oba gola iz slobodnjaka. Ako Begovic nije kriv za golove iz slobodnjaka,jer su se greske napravile,koje su prouzrokovale npr. prekrsaj ili ruku,onda nije ni Hasagic kriv,jer je Mravac igrao bespotrebno prije toga rukom. Ko koga ovdje laze,ili ko koga ovdje handri?Ne mislim na tebe licno,nego uopste.

Kad ekipa primi 6 komada,niko mi na svijetu ne moze reci,da golman ne snosi krivicu niti za jedan gol.Onda cemu sluzi golman na golu,da pozira?
Ok,recimo da je mogao biti malo bolje postavljen kod gola Ronalda,ali znaš Ronalda i njegov lelujavi udarac,ne trebam ti to objašnjavati,to su iskusili mnogi golmani.
Velosov gol,ja ne znam ko bi ono odbranio,ali stvarno,a živi zid + nije ni skočio.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 29 nov 2011, 01:51

STEVIE je napisao/la:
Da, da...daju svoj maksimum, bolje receno primaju maksimum...To je za sada sest komada, ali tu nije granica mogu oni to i podici...sve vise napadaca koristi "lelujav udaraca" :lol: :lol: :lol: Lelujav udarac koji putuje tacno 8 secundi, a ljudi su za osam sekundi trcali sto metara, a ne jedan korak, hehehe. Medo i Mozart su svoje odradili, istina medjed je pomogao protiv slabijih, ali ne moze se od nekoliko pasova protiv Luksemburga i Bjelorusije ostati u reprezentaciji. Medjed totalno padne u drugom poluvremenu, pretrcavaju ga kao da ne postoji, Murat je za njega bio trkac. U narednom periodu moramo igrati sa dva igraca u sredini koji ce orati teren, a ne sa tri manekena kojima dusa izadje iz nosa nakon 15 - ak minuta. Begovica, ako se uspije vratiti na gol Stouka ne treba otpisati, ipak i konkurencija nesto znaci, cini se da je Hasagic bas najbolje odbrane imao otkako je krenula prica oko Begovica.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 29 nov 2011, 06:01

baboitata je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
Da, da...daju svoj maksimum, bolje receno primaju maksimum...To je za sada sest komada, ali tu nije granica mogu oni to i podici...sve vise napadaca koristi "lelujav udaraca" :lol: :lol: :lol: Lelujav udarac koji putuje tacno 8 secundi, a ljudi su za osam sekundi trcali sto metara, a ne jedan korak, hehehe. Medo i Mozart su svoje odradili, istina medjed je pomogao protiv slabijih, ali ne moze se od nekoliko pasova protiv Luksemburga i Bjelorusije ostati u reprezentaciji. Medjed totalno padne u drugom poluvremenu, pretrcavaju ga kao da ne postoji, Murat je za njega bio trkac. U narednom periodu moramo igrati sa dva igraca u sredini koji ce orati teren, a ne sa tri manekena kojima dusa izadje iz nosa nakon 15 - ak minuta. Begovica, ako se uspije vratiti na gol Stouka ne treba otpisati, ipak i konkurencija nesto znaci, cini se da je Hasagic bas najbolje odbrane imao otkako je krenula prica oko Begovica.
Znas koji bi golman odbranio onih 6 komada iz Lisabona? Nijedan. Eto koji. A ti opali sracku, mozda uspijes sastavit dvije kako treba. Hasagic je panj za reprezentaciju zadnje cirka 4 godine.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 29 nov 2011, 11:44

Menadžer Stoke Cityja Tony Pulis je najavio da će u četvrtak u utakmici petog kola Evropske lige protiv Dinamo Kijeva na golu stajati Asmir Begović.
znaci pogodili smo. asmir brani europa ligu.
...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 nov 2011, 14:43

panties je napisao/la:
Menadžer Stoke Cityja Tony Pulis je najavio da će u četvrtak u utakmici petog kola Evropske lige protiv Dinamo Kijeva na golu stajati Asmir Begović.
znaci pogodili smo. asmir brani europa ligu.
Tako je, zamjena mjesta. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 nov 2011, 14:47

baboitata je napisao/la: U narednom periodu moramo igrati sa dva igraca u sredini koji ce orati teren, a ne sa tri manekena kojima dusa izadje iz nosa nakon 15 - ak minuta.
A ko je stavio ta tri manekena u prvih 11?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 nov 2011, 17:34

Pasodzigera je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:

Ko li bi ,onda bio kriv?
Ne možeš to uspoređivati,da je primio iste golove kao Beg (sada smo u domenu SF) onda pogledaj moj post gore o krivcima,da je primao golove koje da kažem objektivno možemo pripisati golmanu onda se u njemu većim dijelom traži krivica kao i uvijek u fudbalu.
Ako cemo iskreno,ako je Keno kriv za gol u Albaniji,a ovdje su ga gotovo pa svi okrivili,onda je Begovic kriv za oba gola iz slobodnjaka. Ako Begovic nije kriv za golove iz slobodnjaka,jer su se greske napravile,koje su prouzrokovale npr. prekrsaj ili ruku,onda nije ni Hasagic kriv,jer je Mravac igrao bespotrebno prije toga rukom. Ko koga ovdje laze,ili ko koga ovdje handri?Ne mislim na tebe licno,nego uopste.

Tvoje fudbalsko neznanje me shokira.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.