Evo citam i ne vjerujem, trebali smo usloviti mi boju koju da stave izgleda.. Najbolje bijelu na bijeli pa da se ne vidi Mozart nikako..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ali su karte dobre kvalitete, izgled još bolji 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ma na današnjem vaktu je bitno samo izbiti neke pare i zato je bitno imati što više sponzora jer troškovi su veliki a nismo izašli u Evropu,kada budemo finansijski toliko moćni i samoodrživi lako je onda tražiti mane i pričati o finesama na dresu isl.
Slazemo se brate, sve stoji. Eto ja sam replicirao samo na taj dio tal-a, ostalo nismo daleko u razmišljanju! A eto i ti se talisŠTA_JE je napisao/la: ↑04 avg 2022, 12:42Ma jasno ko dan. Godinama, zaista godinama, iskristalisalo se nas 5 prijatelja domace zajedno idemo, gostovanja zajedno u auto i gas. Podijelimo troskove nekad i nenokee je napisao/la: ↑04 avg 2022, 12:13Brate zivis u drzavi gdje je normalno da ce raja da racuna troskove i moze li se uopste skuckati da dodje do Zenice sa svim troskovima. Ne znam sta je to toliko cudno? Normalno da cemo u tal i normalno da cemo podjeliti troskove ako mozemo jel.?ŠTA_JE je napisao/la: ↑04 avg 2022, 09:06Jao kako je ova kuknjava smijesna jbt hahahahaha hajmo u tal, hajmo vozom, hajmo vako, hajmo nako, skupo pa jbm to je par utakmica otici i opet smo na kosevu u nasm gradu. Sramota pa ovo citaju momci koji dolaze skoro svaku utakmicu Sarajva a koji su izvan grada ma izvan kantona i nikad ovdje nisam procitao neki njihov kuk! Treba Klub i da vam popusi usput do zenice boze sacuvaj.
Pa brate ja sa iznad prosjecnom platom se racunam za troskove, kako ce neko ko za 600 radi a ima tekuce troskove. Nisu svi solo pa na maminoj sisi jedu, piju, rezije placene itd. Mislim glupo je o ovome diakutovati, ko moze i hoce organizovati ce se doci al daleko od toga da ovdje raja bezveze kuka u drzavi kakva jeste i sa primanjima kakva jesu..ali mi je neshvatljivo i nemam razumijevanja za ovakvim kukanjem i trazenjem da im klub nesto organizuje ili plati put ili dio troskova. Jel ovdje neko ikad trazio povlasticu neku za navijace Sarajeva izvan Sarajeva? Niko nikad! a sta je falilo da su za njih sezonske karte 50% jeftinije - nista! Nikakva to nije uvala za klub naprotiv! Kroz gosyovanja upoznao sam momke iz Visokog, Kaknja, Breze, Kiseljaka, Hadzica, Jablanice, Viteza, Busovace, Ilijaša, Tesnja, Doboja i sve ih redovno vidjam i na nasem stadionu - zbog njih sam izrevoltiran pekmezenjem daleko nam i skupo u Zenicu. I jos nesto, al zaista ne bih da otvaram polemiku jer te cijenim kao momka koji ovdje pise djelujes mi ok lik, svuda je plata dobro manja nego u Sa.

Nek se teren napravi ostalo cemo lako..

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo izgleda predobro.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Stop kladionicama, haramu i zulumu.
Nadam se da poslije 12 mjesecj necemo potpisivati novi ugovor.
Halid, Pidro i Numan bi odbili da nose ovo zuto sranje na dresu.
Nadam se da poslije 12 mjesecj necemo potpisivati novi ugovor.
Halid, Pidro i Numan bi odbili da nose ovo zuto sranje na dresu.

90!
Mislim to sto je Fedja uradio dupovcu i ostalim podrzavam sto posto jer on ce odgovarat za rezultat.. i dragomi je da je Fedjina bila glavna rijec i pored toga sto je sd ima suprotno misljenje..
Al ovo nije uredu da javno govori. Mogao je reci jedan od otjerani igraca to to i to ja sam rekao to i to tako kod mene funcijonise.. Bez obzira sto je limeni los igrac i sto ni u igmanu nema mjesta, netrebas mu sad 10-20 debila nabicit na kosto da ga vrijedjaju i govoremu gnusne stvari, takodje ugrozio si mu potencijalnu mogucnost da bude sutra trener u akademi pa mozda i u prvom timu naseg il drugog tima.. jer nikad se nezna, Fedja nije bio nesto bolji igrac nego dupovac i karijera igracka im je u pet deka a evo Fedja sa nepunih 7-8 godina trenerskog posla dogurao da bude medju 2 najbolja trenera lige
Mislim da Dupovac ima osnovu cak i da ga tuzi
Al ovo nije uredu da javno govori. Mogao je reci jedan od otjerani igraca to to i to ja sam rekao to i to tako kod mene funcijonise.. Bez obzira sto je limeni los igrac i sto ni u igmanu nema mjesta, netrebas mu sad 10-20 debila nabicit na kosto da ga vrijedjaju i govoremu gnusne stvari, takodje ugrozio si mu potencijalnu mogucnost da bude sutra trener u akademi pa mozda i u prvom timu naseg il drugog tima.. jer nikad se nezna, Fedja nije bio nesto bolji igrac nego dupovac i karijera igracka im je u pet deka a evo Fedja sa nepunih 7-8 godina trenerskog posla dogurao da bude medju 2 najbolja trenera lige
Vala nam ne trebaju haram pare, al' eto 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- Shategabri
- Kontakt:
Hbg kladionice su jake, gledam neki dan Ludogorec - Dinamo Z, i jednima i drugima glavni sponzor kladionica.
Koševo Zapad

Stop kocki i alkoholu
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- AvanGarda46
- Kontakt:
Mislim da i ja imam osnovu da te tužim za ovakav pravopis.Pitar6785 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 14:24Mislim to sto je Fedja uradio dupovcu i ostalim podrzavam sto posto jer on ce odgovarat za rezultat.. i dragomi je da je Fedjina bila glavna rijec i pored toga sto je sd ima suprotno misljenje..
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
- napoleon72
- Kontakt:
AvanGarda46 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 14:27Mislim da i ja imam osnovu da te tužim za ovakav pravopis.Pitar6785 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 14:24Mislim to sto je Fedja uradio dupovcu i ostalim podrzavam sto posto jer on ce odgovarat za rezultat.. i dragomi je da je Fedjina bila glavna rijec i pored toga sto je sd ima suprotno misljenje..

Al uvijek ista prica kod nas jbt, je l' neko karijeru zavrsio, daj ga u akademiju. Jel svaki bivsi igrac mora ostat radit u klubu?
Fedja je dobro rekao, odstranio je ljude koji su minirali prethodne trenere. Sta ce ti takav u akademiji, da uci djecu da mogu bojkotovat trenera kad im se ne svidja intenzitet treninga?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kad prodamo Dala vracamo Hebu 

- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, atomskaNavika, bhfanatic14, Bing [Bot], SarajevoAC, ŠTA_JE i 51 gost.