Krojf je svakako senilna budala,sta ce im?Sveti je napisao/la:Hvala na prosvjetljenjuNisam znao da je krojfa lik otjerao
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Bivši Barcelonin nogometaš, Ludovic Giuly, proteklog je vikenda dao intervju za BarcaTV te za zvaničnu stranicu kluba fcbarcelona.com. U intervjuu su pričali o njegovoj karijeri u Barceloni, Lionelu Messiju, te njegovom dojmu o igri Barcelone pod vodstvom novog trenera, Tate Martina.
- Tri godine koje sam proveo u Barceloni su bile fantastične. U tom periodu smo imali jak tim i bili smo snažni kao kolektiv te smo uspjeli osvojiti mnoge trofeje.
Mnogi navijači Barcelone se sjećaju njegovog spektakularnog pogotka protiv AC Milana u Ligi Prvaka, u sezoni 2005/2006.
- Mnogi navijači me pitaju o pogotku koji sam postigao protiv Milana, rekao je Giuly.
- Taj pogodak je mnogo značio kako meni tako i timu, ali nije jedino taj pogodak vrijedan sjećanja nego sve tri godine koje sam proveo u klubu.
Dok je Giuly bio u klubu omaleni Argentinac, Leo Messi, započinjao je svoju karijeru. Francuz se prisjeća kako je Messijev uspon bio jedan od razloga zašto je on odlučio napustiti tim te time otvoriti dodatni prostor za Messija.
- Gledao sam Messija kako odrasta, igrao sam tri godine skupa sa njim. Zadnja godina u klubu je bila teška za mene s toga sam odlučio napustiti klub jer je Messi bio sve bolji i bolji, a ja sam i dalje bio željan igranja.
- Sada uživam u Messijevim igrama, on je zaista fenomenalan igrač.
- Mislim da je svime što je radio, prvenstveno svojim trudom, zaslužio da bude to što jeste a to je najbolji igrač na svijetu. Jako sam sretan zbog njega.
- Barcelona je odličan klub, u njoj su svi poput porodice. Ima nešto u tom klubu, kao i gradu, što vam daje osjećaj sreće i zadovoljstva, dodao je Giuly.
Pred kraja intervjua na temu je dospjela i Barcelonina igra pod vodstvom Argentinca.
- Ovo je nova era za Barcelonu, a po onome što se do sada vidi bit će jako uspješna. Osjeti se nova atmosfera dolaskom novog trenera, a ja smatram da je to dobro i za klub i za tim, zaključio je Francuz.
- Tri godine koje sam proveo u Barceloni su bile fantastične. U tom periodu smo imali jak tim i bili smo snažni kao kolektiv te smo uspjeli osvojiti mnoge trofeje.
Mnogi navijači Barcelone se sjećaju njegovog spektakularnog pogotka protiv AC Milana u Ligi Prvaka, u sezoni 2005/2006.
- Mnogi navijači me pitaju o pogotku koji sam postigao protiv Milana, rekao je Giuly.
- Taj pogodak je mnogo značio kako meni tako i timu, ali nije jedino taj pogodak vrijedan sjećanja nego sve tri godine koje sam proveo u klubu.
Dok je Giuly bio u klubu omaleni Argentinac, Leo Messi, započinjao je svoju karijeru. Francuz se prisjeća kako je Messijev uspon bio jedan od razloga zašto je on odlučio napustiti tim te time otvoriti dodatni prostor za Messija.
- Gledao sam Messija kako odrasta, igrao sam tri godine skupa sa njim. Zadnja godina u klubu je bila teška za mene s toga sam odlučio napustiti klub jer je Messi bio sve bolji i bolji, a ja sam i dalje bio željan igranja.
- Sada uživam u Messijevim igrama, on je zaista fenomenalan igrač.
- Mislim da je svime što je radio, prvenstveno svojim trudom, zaslužio da bude to što jeste a to je najbolji igrač na svijetu. Jako sam sretan zbog njega.
- Barcelona je odličan klub, u njoj su svi poput porodice. Ima nešto u tom klubu, kao i gradu, što vam daje osjećaj sreće i zadovoljstva, dodao je Giuly.
Pred kraja intervjua na temu je dospjela i Barcelonina igra pod vodstvom Argentinca.
- Ovo je nova era za Barcelonu, a po onome što se do sada vidi bit će jako uspješna. Osjeti se nova atmosfera dolaskom novog trenera, a ja smatram da je to dobro i za klub i za tim, zaključio je Francuz.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Kako ovo generično zvuči.barca_87 je napisao/la:
naprijed rejal
- Cautinho
- Kontakt:
21# vs Celtic(vs Celtic): Valdes, Pinto, Oier, Alves, Montoya, Patric, Bartra, Sergi Gomez, Pique, Adriano, Busquets, Song, Xavi, Dos Santos, Sergi Roberto, Iniesta, Cesc, Pedro, Alexis, Neymar, Tello

Isaac Cuenca,radi individualne treninge i valjda brzo i on bude u punoj spremi.

Puyol nije na spisku,ali trenira već nekoliko dana sa prvim timom,valjda ce biti za Valladoid na spisku.Injured: Leo Messi, Jordi Alba, Javier Mascherano, Carles Puyol, Isaac Cuenca and Ibrahim Afellay

Isaac Cuenca,radi individualne treninge i valjda brzo i on bude u punoj spremi.

Keep walking.
ko mu kažeRickBlaine je napisao/la:Glup ko cules, sta reci...

Pobjeda je bolja od orgazma!
Sutra Fabregas na Messijevu poziciju iako bi mi bilo draže da Neymar zaigra tu, ali od toga nema ništa. Svejedno od njega opet očekujem najviše.
United navodno zainteresovan za S. Roberta, bilo bi šteta da ode ali ni Thiago se nije naigrao teško da će i on.
United navodno zainteresovan za S. Roberta, bilo bi šteta da ode ali ni Thiago se nije naigrao teško da će i on.
Don't hate what you don't understand.
Valdes, Alves, Bartra, Pique, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis, Cesc, Neymar.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Eto prilike za Neymara da pokaže šta zna nema Messija da ga ometa. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa nije ga ni ometao.Saurman je napisao/la:Eto prilike za Neymara da pokaže šta zna nema Messija da ga ometa.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Alexis uvijek maximalno iskoristi neigranje Messija.
Takvo nešto očekujem i večeras...

Ocekujem utakmicu slicnu onoj prosle sezone, ali ovaj put pobjedu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Neymar daleko najbolji igrac na terenu.
Ovo ostalo prosjek.
Ovo ostalo prosjek.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Uobicajno za igre u skupiniDesimaL je napisao/la:Neymar daleko najbolji igrac na terenu.
Ovo ostalo prosjek.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovaj Iniesta haman previše ziguje u zadnje vrijeme. Ne liči na sebe.
Treba mi naša pobjeda, najmanje tri gola i da Cesc zatrese mrežu inače ću da psujem.
Treba mi naša pobjeda, najmanje tri gola i da Cesc zatrese mrežu inače ću da psujem.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jao, smetlja, majko mila 

Dabome da je crveni, divljacima nije mjesto na terenu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hajmo napolje...
jašta je. šega, baš.messilla je napisao/la:Dabome da je crveni, divljacima nije mjesto na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.