AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Milan will pay €750k to Everton for Deulofeu's loan. He will wear number 7 shirt and could be called up for Juve game in Coppa Italia.
Fassone and Mirabelli have initiated contacts with Wolfsburg for Luiz Gustavo in their Germany trip. Inter and Juve also interested
Fassone and Mirabelli have initiated contacts with Wolfsburg for Luiz Gustavo in their Germany trip. Inter and Juve also interested
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja bi večeras da sam na Montelinom mjestu igrao sa dva DMF-a, 4-2-3-1
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Ma nema potrebe, ionako cemo da dobijemo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ubit ce nimet u nama. Opet 
Ne zamaram se puno utakmicom. Logično da nas mogu nabiti i to očekujem. Čekam naredne tekme da uzmemo bodove manjim ekipama, to što nas Roma ili Napoli nagaze to me ne tangira ni malo.
Forza Milan!
- muha milanez
- Kontakt:
Pa realno Roma nas nije ni nadigrala a kamoli nagazila, da je panjuga iskoristio penal siguran sam da ne bi izgubili. A utakmica protiv Napolia u prvom dijelu sezone (4-2) isto tako nije gazenje u situaciji gdje smo imali crveni karton i drzali 2-2 dok se nije desilo iskljucenje.
Ne znam, ali ovdje puno forumasa podcjenjuje Milan, mozda i u pretjeranoj mjeri. Popustite malo, dajte podrsku ovoj mladoj ekipi. Pa momci poginu svaku utakmicu, uostalom odigrali su toliko derbija ove sezone i ni u jednom nisu bili nadigrani.
Forza Milan!
Ne znam, ali ovdje puno forumasa podcjenjuje Milan, mozda i u pretjeranoj mjeri. Popustite malo, dajte podrsku ovoj mladoj ekipi. Pa momci poginu svaku utakmicu, uostalom odigrali su toliko derbija ove sezone i ni u jednom nisu bili nadigrani.
Forza Milan!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Bez obzira protiv koga igraju jedva čekam svaku njihovu utakmicu. Čekao sam ih i kad su igrali mnogo gore nego što je slučaj ove sezone. Biće teško večeras ali nije ni Napoli nepobjediv. Više me bude strah ekipa kao što su Genoa, Atalanta ili kao prošlo kolo Torino kad nekako opušteno uđu u utakmicu. Večeras bi trebali biti napucani još ako ih publika bude podržala. Večeras su sve opcije otvorene.
-
gambler1899
- Kontakt:
Nazalost necu moci pratiti utakmicu, ali nadam se pobjedi kao poklon za rodjendan..
FORZA MILAN!!!!!!!
p.s. jel na kraju Delofeu potpisao??
FORZA MILAN!!!!!!!
p.s. jel na kraju Delofeu potpisao??
Ne kontam zasto svaki put pred derby neki ocekujete da ce mo biti pregazeni, a svaki put bude suprotno, uzeli smo juve dva puta ove sezone, dobili lazio, inter x u zadnjim sekundama, roma nas dobila ni sami ne znaju kako, a taj poraz od napolija 4-2 nije mjerilo vratili smo se od 2-0 na 2-2 i dobili crveni i tad smo pali
Tako da vcrs ocekujem da se opet muski potuku i ocekujem pobjedu u najmanju ruku remi
Tako da vcrs ocekujem da se opet muski potuku i ocekujem pobjedu u najmanju ruku remi
Sretan rodjus jarane, nek pobijede pa kud ces bolji poklon hehe
Danas Suso pogadja za pobjedu 1-0
. Forza ACM!
Che confusione,
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
e chi non canta è un porco juventino.
https://www.youtube.com/watch?v=iqT0IpMrTBM
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
e chi non canta è un porco juventino.
https://www.youtube.com/watch?v=iqT0IpMrTBM
Kuco-sosa- pasalic vezni red
Calabria i gomez u odbrani bice zanimljiva utakmica
Forza Milan
Calabria i gomez u odbrani bice zanimljiva utakmica
Forza Milan
Oba gola po strani od calabrije i gomeza, blitz krig napolija
Mali Calabria je bio mozda i najlosiji igrac proslo kolo a on ga opet stavi ispred Antonelia
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Gasi mjesalicu , motaj kablove u 9 min. 
Kod prvog gola , užasan pas Pašalića , odmah nastaje kontra , Abate nije stigao ispratiti Insignea , kod drugog ispala cijela odbrana samo tako i loša reakcija po meni Donnarrumme , moralo je bolje.
Kod prvog gola , užasan pas Pašalića , odmah nastaje kontra , Abate nije stigao ispratiti Insignea , kod drugog ispala cijela odbrana samo tako i loša reakcija po meni Donnarrumme , moralo je bolje.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma dajte ljudi pa kakva je ovo odbrana kod nas,pa kakvi su ovo panjevi jebote zivot!!
FK Sarajevo !
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Tek je 17.min ,nekaDDixon je napisao/la:![]()
Joj da nam hoce peticu uvalit. Kaze evropa
![]()
znaci karanye
Sarajevo ljubavi moja.
Koja nemoć ybt , ne mogu 2 pasa sastaviti , a i sada počela nervoza , vrlo lahko bi ovdje mogao pasti jedan crveni karton.
Znači tečniju igru imaju ekipe iz naše federalne lige.
Gledaj kako ostavise Mertensa samog .
Znači tečniju igru imaju ekipe iz naše federalne lige.
Gledaj kako ostavise Mertensa samog .
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 21 jan 2017, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Daj Bertolacija mjesto Sose, i Calabrija je nesto nervozan, ne znam zasto Antonelli nije poceo?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.