Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne moze ova tema mirovat, na-a, mi se pocnemo zezat kad eto odjednom ublehasa da i oni nesto dodaju. Ne bude nama dosadno bez vas, navratite kad izgubimo, bar cete imat kakvog takvog materijala da zezate.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ovo ne bih komentarisao.Gunner4 je napisao/la: I taman da je gej? Jeli to vasa stvar? Dali ga to cini losim covjekom?

Ovo je definitivno tacno.Gunner4 je napisao/la: Bolje gej nego silovatelj kao jedan nas prosli napadac...

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Teško je se držati takvog principa i dolaziti svaki 5 mjeseci na temu nakon poraza, teško zaista.bega_afc je napisao/la:Ne moze ova tema mirovat, na-a, mi se pocnemo zezat kad eto odjednom ublehasa da i oni nesto dodaju. Ne bude nama dosadno bez vas, navratite kad izgubimo, bar cete imat kakvog takvog materijala da zezate.
Zato moraju da padobranski ulijeću ovako, al dobro razumijemo ih.

Sloboda Žiru-u 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Jao Girouda la mačke.
Ma to je kae nulaChapman je napisao/la:Jao Girouda la mačke.
on the team news..
The only uncertainty we have could be Bacary Sagna who had a little hamstring problem. He has a scan today [Thursday] and from then on we will assess his situation. Everybody else came out of the Napoli game without a major problem so they should all be available.
on Santi Cazorla (ankle)…
He is not in contention. But he could be not far after the international break.
on Yaya Sanogo…
He is on a good way after his back problem. He will be the same, after the international break.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Wilshere: "I'm probably the worst fantasy league player ever, I don't really score that often and I get booked quite a lot as well"
http://sportsport.ba/ino_fudbal/kloppa- ... iju/115017" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
pogodi tko?

brat Niklas

brat Niklas

- frankqqqqq
- Kontakt:

[youtube][/youtube]

frankqqqqq je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

@Paske malo lice jel' de ?

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ni slicni. Prvi umjetnost, drugi sreca.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Kratko o Arsenalovoj formi i Gary Neville:
Neville je prokomentarisao da je Arsenal u zivotnoj formi i da igra sa ogromnom dozom samopouzdanja. Nije mogao da zaobidje Ozila i Remzija navodeci da su to dve vazne karike trenutno u ovom timu - ALI.. po njemu ne i najvaznije. Gary je kao najjaci deo tima u ovom trenutku naveo - FLAMINI AND BACK FOUR! Znaci zadnja linija odbrane i Flamini kao DM! Neville je zaprebascen koliko je Arsenal dobio u Flaminiju i to za DZ! Takodje je dodao da i Giroud-u treba podrska navijaca (koju naravno ima) i rekao da zanemarujuci golove koje daje, mnogo bitniji segment igre Francuza je njegova borba u vazduhu i mogucnost da zadrzi loptu i odigra pas. Naveo je jos da je United bio na pragu da dovede Remzija ali da se on ipak odlucio za Arsenal!! NIJE POGRESIO!
http://www1.skysports.com/football/news ... e-five-fit
Neville je prokomentarisao da je Arsenal u zivotnoj formi i da igra sa ogromnom dozom samopouzdanja. Nije mogao da zaobidje Ozila i Remzija navodeci da su to dve vazne karike trenutno u ovom timu - ALI.. po njemu ne i najvaznije. Gary je kao najjaci deo tima u ovom trenutku naveo - FLAMINI AND BACK FOUR! Znaci zadnja linija odbrane i Flamini kao DM! Neville je zaprebascen koliko je Arsenal dobio u Flaminiju i to za DZ! Takodje je dodao da i Giroud-u treba podrska navijaca (koju naravno ima) i rekao da zanemarujuci golove koje daje, mnogo bitniji segment igre Francuza je njegova borba u vazduhu i mogucnost da zadrzi loptu i odigra pas. Naveo je jos da je United bio na pragu da dovede Remzija ali da se on ipak odlucio za Arsenal!! NIJE POGRESIO!
http://www1.skysports.com/football/news ... e-five-fit
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Marsal
- Kontakt:
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... greed.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;Gunner4 je napisao/la:Naveo je jos da je United bio na pragu da dovede Remzija ali da se on ipak odlucio za Arsenal!! NIJE POGRESIO!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Još utakmica u nedjelju protiv WBA i onda reprezentativna pauza.
Tad možemo očekivati da nam ekipu pojačaju Cazorla, Podolski i Sanogo svojim povratkom nakon povreda.
Još bi ostali Chambo i Diaby kao povrijedjeni igrači. Drastično se popravila situacija a mi smo i sa 'drugim' sastavom uspjeli uvezat nekoliko pobjeda.
Tad možemo očekivati da nam ekipu pojačaju Cazorla, Podolski i Sanogo svojim povratkom nakon povreda.
Još bi ostali Chambo i Diaby kao povrijedjeni igrači. Drastično se popravila situacija a mi smo i sa 'drugim' sastavom uspjeli uvezat nekoliko pobjeda.

Tek sam sad vidio šta je golman Svonsija Vorm skinuo Ezilu, svaka mu dala 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15 i 2 gosta.