English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakvi su ovo dresovi Arsenala užas,niti vidiš br a ni ime dok kamera ne zumira.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Do sutra da se igra mi gola ne mozemo dati, bez Salaha ova ekipa je u rangu Notingem Foresta.
CPOJ
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav dajver je Saka 

Jel vam se mora 3000 put napisati da bi skontali. No more red kampanja zbog nasilja nozevima u Londonu. Evo par godina vec igraju sa bijelom garniturom u FA kupu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
sta imate od brojeva i imena uopste, solidan dres
Kad se sjetim da sam se radovao dovodjenju Havertza. Yebo ga otac glupi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zar nisu mogla prezimena u crnoj boji, kao sto je logo adidasa crn
Ovo je šokantno kakav je amater Havertz 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Havertz je usrao minimum 2 gola danas
- JayCatwright
- Kontakt:
Saurman je fkt glup insan, moras crtati frajeru sve
Realno je to njesra, zemlja koja je kolijevka zla i krvi i dan danas sponzor ratova i ratova provodi kampanju protiv nabadanja nozevima a hiljade granata salje na civile. Licemjersvo level 10000000000000000.
CPOJ
jesi ti naporan, idi zivi na bliski istok sto dalje od mrskog zapada i etoqaa18 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:15Realno je to njesra, zemlja koja je kolijevka zla i krvi i dan danas sponzor ratova i ratova provodi kampanju protiv nabadanja nozevima a hiljade granata salje na civile. Licemjersvo level 10000000000000000.
Sta klub treba, napraviti kampanju more more red jer smo zlikovci? Wtfqaa18 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:15Realno je to njesra, zemlja koja je kolijevka zla i krvi i dan danas sponzor ratova i ratova provodi kampanju protiv nabadanja nozevima a hiljade granata salje na civile. Licemjersvo level 10000000000000000.
lik vec 3 godine pise iste postove o zapadu i zlocinima na temi
Sretni Arsenal
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Havertz lakši od pera
Smorulja teska
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nevjerojatno da Arsenal nije nijednom poentirao s obzirom na to koliko su puta oduzeli loptu Liverpoolu duboko u njihovoj polovici.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Da ne bi one dvije prečke zaspao bi. Remi bi bio najgora stvar za obje ekipe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne trebaju nista, kampanja je samo licimjerstvo, o tome ti govorim, svaka kampanja im je licemjerstvo, nije bitan zapad ili istok, na sve strane su oni pravili njesra.Brokula je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:17Sta klub treba, napraviti kampanju more more red jer smo zlikovci? Wtf
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.