AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ja i danas ne vjerujem u tu prodaju kluba... ti silne pare a pojacanja ni na vidiku.. hoce vratit Milan u top a sprdaju se i cigance i danas
Da imaju keša i mozga da uzmu Payeta, lik će u yebenom Marseju da završi.
Izgleda da dolazi Deulofeu.
Izgleda da dolazi Deulofeu.
Forza Milan!
Galliani to @MilanNewsit: "We have submitted a new offer to Everton for Deulofeu; loan with an option to buy."
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
gambler1899
- Kontakt:
Jbt na šta smo.spali čitav prelazni rok ganjamo ni.manje ni više nego igraca koji sjedi na klupi i koji nikad nije bio bitan faktor u Evertonu...koliko sam se radovao ovom prelaznom roku toliko mi je sad muka iako se ovo moglo i pretpostaviti kad nisu u novembru prodali klub...Kad na kraju i prodaju otkazu
i mene to najvise nervira, ganjaju igrace koji sjede na klupi u srednjim timovima i govore kako hoce da se vrate u vrh europe .. pa ne moze takogambler1899 je napisao/la:Jbt na šta smo.spali čitav prelazni rok ganjamo ni.manje ni više nego igraca koji sjedi na klupi i koji nikad nije bio bitan faktor u Evertonu...koliko sam se radovao ovom prelaznom roku toliko mi je sad muka iako se ovo moglo i pretpostaviti kad nisu u novembru prodali klub...Kad na kraju i prodaju otkazu
- _forzamilan_
- Kontakt:
Najjace lafo ovi kinezi koji i ne postoje daju zeleno svijetlo jooj sege od kluba svega mi... To celi i pase kad je neki igrac skup samo kaze ne daju cajnizi i cao 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
uspjeli su valjda nešto isposlovati, pola miliona posudba i 18 miliona poslije, samo nisam siguran jel' obavezan otkup ili šta već... malo previše para za moj ukus, za jednu rezervu evertona al' ajde...
al' najbolje kao, dali kinezi saglasnost da se iskoristi tih pola miliona za đerara, kao neke aman pare da su u pitanju
onako kad malo bolje skontam, što mi bolan ne dovedosmo onog toliko ozloglašenog perotija za siću, a što je najgore bio sam i ja protiv yebo ja sebe samog
pa na kraju krajeva mogli su i ovog šaravija ostavit, da ga yebeš jest jedno 3x bolji od nianga, bar sad glavu ne bi razbijali oko tog krila nego bi se posvetili veznjaku.
a kakav bi tek posao bio ono go.vno uvaliti vest hemu za 15 miliona, samo što taj neće da ide...
al' najbolje kao, dali kinezi saglasnost da se iskoristi tih pola miliona za đerara, kao neke aman pare da su u pitanju
onako kad malo bolje skontam, što mi bolan ne dovedosmo onog toliko ozloglašenog perotija za siću, a što je najgore bio sam i ja protiv yebo ja sebe samog
a kakav bi tek posao bio ono go.vno uvaliti vest hemu za 15 miliona, samo što taj neće da ide...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako se dobro sjećam Faraona smo izgubili zbog Mikajla koji je mijenjao formaciju i rekao da mu ne treba.
Šteta što prolazi prelazni rok a ja se nadao makar jednom veznjaku, kad vidim da Galiani odrađuje transfere povraća mi se.
Ako još jednom pročitam da se interesujemo za Gabiadinia roknut ću se.
Šteta što prolazi prelazni rok a ja se nadao makar jednom veznjaku, kad vidim da Galiani odrađuje transfere povraća mi se.
Ako još jednom pročitam da se interesujemo za Gabiadinia roknut ću se.
Forza Milan!
- nextterrain
- Kontakt:
Dečko definitivno zna lopte igrati i vjerujem da će se puno bolje snaći u Italiji ako ode. Jednostavno, nije imao dovoljno života za Premiership. Brz, dobar dribler ali i krhak. Meni je najviše na živce išlo što probije po strani i ne zna ubaciti lopte u šesnaest kako treba, sve su to niže lopte bile... kako da ti objasnim, puno zuji a malo meda daje. Nedorečen. Imao je dobrih partija ali nedovoljno.
Ovo mi je napisao momak iz Evertonove teme, pa eto može nam biti dobar, može biti i flop ko zna šta će na kraju biti
Ovo mi je napisao momak iz Evertonove teme, pa eto može nam biti dobar, može biti i flop ko zna šta će na kraju biti
- senadrosoner
- Kontakt:
BREAKING: Milan have reached an agreement with Everton for the loan of Deulofeu until end of the season
No buyout option is included in Deulefou's loan from Everton. Agreement will be formalized in the coming hours
Eto Sheve dolazi napokon

No buyout option is included in Deulefou's loan from Everton. Agreement will be formalized in the coming hours
Eto Sheve dolazi napokon
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Fala Bogu vise, hajd bar nije trajalo kao sa sapunicom oko Honde ili Witsela koji se toliko puta ovdje spomenuo :O
Sad samo da West Ham posalje ponudu za Nianga, fakat bi volio da panjuga ode iz kluba.
Sutra utakmica, uff sta ocekivati od nasih momaka protiv Napolitanaca, znamo o kakvoj se ekipi radi. Tesko, ali ne treba gubit nadu..
Sad samo da West Ham posalje ponudu za Nianga, fakat bi volio da panjuga ode iz kluba.
Sutra utakmica, uff sta ocekivati od nasih momaka protiv Napolitanaca, znamo o kakvoj se ekipi radi. Tesko, ali ne treba gubit nadu..
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 20 jan 2017, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Eto nekog smo doveli,mlad igrac ima potencijala i sto znaci da ce Jack def igrati u veznom redu a ne na poziciji koja mu najvise odgovara al hajd dobro samo da ne gkedamo Nianga vise
Hajde da jednom budem pozitivan
možda momak zaigra kao Suso i prekuca polusezonu, to bi bilo super
ja sam ga gledao mnogo puta, nije loš igrač, voli da dribla što ja obožavam
ja sam ga gledao mnogo puta, nije loš igrač, voli da dribla što ja obožavam
Forza Milan!
Everton demantuje da je postignut dogovor
heheh yebote ko koga kerebeci ovdje
heheh yebote ko koga kerebeci ovdje
- nextterrain
- Kontakt:
More
Everton furious with AC Milan for announcing Gerard Deulofeu loan complete. Everton say no deal agreed. Talks ongoing
hahahahh
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Everton furious because Milan announced Deulofeu deal without passing medical & without signing contract, not because there is no agreement.
Dodji najdrazi sidji sa brda svjetlostiiiiii
Dodji najdrazi sidji sa brda svjetlostiiiiii
- senadrosoner
- Kontakt:
- nextterrain
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.