Bojao sam se naše odbrane. Vasilić i Mešić su odigrali sasvim korektno. Marković odličan. Šeha siguran. Sredina po onom terenu je sasvim dobro odigrala, Lazar ko Lazar

Rutinski, ta će vuCovi.
Next stop : Gradačac
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hvala od srca !bondich je napisao/la:manijaci bujrum jos jedna subota u gradaccuposlije ove tekme da grabite ka jos jednoj tituli...pozz iz gradacca
RD
Hahaha i ja sam se ismijaogollum je napisao/la: http://slike.hr/slike/skaljicskaljic_9dec9.png.html
Buddy je napisao/la:ko je bio onaj mali broj 11 sto Stanica pretrci ?
Mislim da je ovaj.gollum je napisao/la: Prednost Zelje je u srcu terena, gdje ce kod njih vjerovatno igrati kloc Kiso, Vidovic i Kresser. Alimanovic moze biti vrlo opasan.
Culum je bio na klupigollum je napisao/la:S obzirom na sve, bolje skoro nije moglo.
Vidjeli smo jos jednu novu takticku mogucnost, Jamak play, Zeba i Beslija na krilima. To je ona situacija od prije kad je Beslija igrao u sredini, a Zeba i Visca na krilima, ali ovako s Jamakom to bolje izgleda.
Ali, fascinantna je sirina klupe. Ako sam dobro primijetio, medju 18 nisu bili Culum, Nyema, B. Colic, Bogicevic...Mocno.
http://slike.hr/slike/skaljicskaljic_9dec9.png.html
Hvala bogu da me ne yebu nisam ped.er.Dule 078 je napisao/la:Otkad sam se registrovao na forum ti se ulizujes Zeljovcima a oni te ne yebu 2%
ZAto tebe yebu 100%Dule 078 je napisao/la:Otkad sam se registrovao na forum ti se ulizujes Zeljovcima a oni te ne yebu 2%
mali je zvijerkagollum je napisao/la:Buddy je napisao/la:ko je bio onaj mali broj 11 sto Stanica pretrci ?Mislim da je ovaj.gollum je napisao/la: Prednost Zelje je u srcu terena, gdje ce kod njih vjerovatno igrati kloc Kiso, Vidovic i Kresser. Alimanovic moze biti vrlo opasan.
ne diraj devila, ne ulizuje se, vec fkt ima simpatije prema najvecem BH klubuDule 078 je napisao/la:Otkad sam se registrovao na forum ti se ulizujes Zeljovcima a oni te ne yebu 2%
Devil je napisao/la:E jbg nemam Vogoscu na netu da pogledam snimak.![]()
No,pobeda je bitna,pritisak je na Borcu sada i ako ne uzmu tri boda sutra na Pecari bice svacega.