Idemo ponoviti 2009

Uuu sjećam se ove tekme, jes vas došlo drama. 1-1 bilo ja mislim. Jel 2008 ili 2009. Ja mislim da je bila neka frka tada u loži, ne sjećam se dobro.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:SVI NA KOSEVO BAGRO MOSTARSKA
![]()
Ocekujte isto ili cak i viseStroj1946 je napisao/la:Uuu sjećam se ove tekme, jes vas došlo drama. 1-1 bilo ja mislim. Jel 2008 ili 2009. Ja mislim da je bila neka frka tada u loži, ne sjećam se dobro.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:SVI NA KOSEVO BAGRO MOSTARSKA
![]()
nekoIzMostara je napisao/la:Ocekujte isto ili cak i viseStroj1946 je napisao/la:Uuu sjećam se ove tekme, jes vas došlo drama. 1-1 bilo ja mislim. Jel 2008 ili 2009. Ja mislim da je bila neka frka tada u loži, ne sjećam se dobro.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:SVI NA KOSEVO BAGRO MOSTARSKA
![]()
![]()
Kao navijač FKS naravno da bih volio pobjedu mog tima.nekoIzMostara je napisao/la:S obzirom na veliki broj prijatelja i rodbine u Sarajevu ocekujem ogroman broj navijaca. Mec protiv Sarajeva sam po sebi dovodi ogroman broj navijaca na tribine. Bice i dosta ljudi na drugim tribinama, gdje ce htjeti da pogledaju da valja tekmu. Predvidam 1500 ljudi, vidicete u ovo sam ubjeden 100%
Bio sam na toj tekmi na sjeveru. E 10 godina prosloAlen1987 je napisao/la:Kad se sjetim derbija Sarajevo-Velež na Koševu prije 10-ak godina. Prije utakmice iznad stadiona nadlijeće avion sa zastavom na kojoj piše "ROĐENI". Vrh!
Bujrum u subotu, sretno i pozz...
Sad je 150-200 ljudi na tribini, ali s obzirom na RAju oko stadiona, bit će nas preko 500.Haroni je napisao/la:Imali iko insajda malo da nam proslijedi. Koliko nas je +/- 500jesmo organizovani, kakvo je navijanje itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.