Šta ti ima padati u očima, pa nije se slik'o za neki bavarski časopis.Greivis je napisao/la:Pao mi je u ocima.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Šta ti ima padati u očima, pa nije se slik'o za neki bavarski časopis.Greivis je napisao/la:Pao mi je u ocima.
To je kae nula. Tam' nešta zaćaleka.VGS je napisao/la:Slika Girouda za jedan francuski kalendar ccc
Greivis je napisao/la:Sta quotas jos da predje i na ovu stranicu? Jesi normalan?
Namjerno.Greivis je napisao/la:Sta quotas jos da predje i na ovu stranicu? Jesi normalan?
Javi Donnieleu i Charliu da posjete ovu stranicu.PIKE je napisao/la:Namjerno.Greivis je napisao/la:Sta quotas jos da predje i na ovu stranicu? Jesi normalan?
hahahahhaaGreivis je napisao/la:Sta quotas jos da predje i na ovu stranicu? Jesi normalan?
Pa vala da je hurija, i nije baš..tornado2009 je napisao/la:liberalista kojeg boli tuki za **** dok u slobodno vrijeme navece pravi djecu svojoj huriji
Mislim da je to Vedo nekad davno objavljivo,hahahhahahahhahaha,do podaVGS je napisao/la:hahahahhaaGreivis je napisao/la:Sta quotas jos da predje i na ovu stranicu? Jesi normalan?
naletio sam u komentaru na jos jednu iz svlacionice al ne smijem objaviti hahahha
Više je kineskinja vec hurijaPIKE je napisao/la:Pa vala da je hurija, i nije baš..tornado2009 je napisao/la:liberalista kojeg boli tuki za **** dok u slobodno vrijeme navece pravi djecu svojoj huriji
A koliko su neki ljudi tvrdili ovde za Ozila da se ne trudi i ne trci vise od 3 km...Desole je napisao/la:dominacija maratonca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.