Pustite ovog levata nek vodi kolo,uspjeh u zivotu pljuvanje po najboljem projektu od rata pa ovamo u Velezu.Napravi jos 4-5 accountanajrodjeniji je napisao/la:Eto nije

Pustite ovog levata nek vodi kolo,uspjeh u zivotu pljuvanje po najboljem projektu od rata pa ovamo u Velezu.Napravi jos 4-5 accountanajrodjeniji je napisao/la:Eto nije
Lako cemo sa Musom nego sta cemo sa ovim pljuvanjem Dudica evo sinoc govori da nije bas ljepo docekan prva 2 dana se nije bas ljepo osjecao zbog koga?zbog ovih levata sto mise da je Ibro Velez1922VFC1981 je napisao/la:Pustite ovog levata nek vodi kolo,uspjeh u zivotu pljuvanje po najboljem projektu od rata pa ovamo u Velezu.Napravi jos 4-5 accountanajrodjeniji je napisao/la:Eto nije
otkud ti to da je rekao da nije lijepo dočekan?DembaBa21 je napisao/la:Lako cemo sa Musom nego sta cemo sa ovim pljuvanjem Dudica evo sinoc govori da nije bas ljepo docekan prva 2 dana se nije bas ljepo osjecao zbog koga?zbog ovih levata sto mise da je Ibro Velez1922VFC1981 je napisao/la:Pustite ovog levata nek vodi kolo,uspjeh u zivotu pljuvanje po najboljem projektu od rata pa ovamo u Velezu.Napravi jos 4-5 accountanajrodjeniji je napisao/la:Eto nije
Žrtvoj se malo pa poliži to što je raja pljuvala.DembaBa21 je napisao/la:Lako cemo sa Musom nego sta cemo sa ovim pljuvanjem Dudica evo sinoc govori da nije bas ljepo docekan prva 2 dana se nije bas ljepo osjecao zbog koga?zbog ovih levata sto mise da je Ibro Velez1922VFC1981 je napisao/la:Pustite ovog levata nek vodi kolo,uspjeh u zivotu pljuvanje po najboljem projektu od rata pa ovamo u Velezu.Napravi jos 4-5 accountanajrodjeniji je napisao/la:Eto nije
Pogledaj od 44:00 [/quote]DembaBa21 je napisao/la:otkud ti to da je rekao da nije lijepo dočekan?
mostar_mo je napisao/la:Pogledaj od 44:00DembaBa21 je napisao/la:otkud ti to da je rekao da nije lijepo dočekan?
na transfer markt piše da je trener golmana u Al Ittihad(Saudijska Arabija)mostar_mo je napisao/la:@Mig_Mig
Gdje Pudar sad ? negdje u Arabiji?
Da u Arabiji. Mozda je greska sto se posvetio treniranju golmana ali novac je presudan. Inace mogao je bit vhrunski trener za nase uslove.mostar_mo je napisao/la:@Mig_Mig
Gdje Pudar sad ? negdje u Arabiji?
TupacShakur je napisao/la:Vidim na FKS da je počela prodaja karata, ali nema juga.
Vi što ste ranije bili na Koševu, kakva je tu praksa? Mogu li ja ući na stadion ako ne dolazim organizovano?
Ma nece te,cak ce vjerovatno biti i Neko druzenje Hordi i RA prije i poslije tekme,tako da imat ce te sigurno sve pogodnosti kao i domaci navijaciMostarwolf1981 je napisao/la:Ispred stadiona ce biti prodaja ulaznica, samo me zanima da li cemo i mi morati napustiti stadionr 10 min prije kraja, jer ipak smo prijateljski klubovi, ne igraju protiv zelje,svinjskog itd..
Treba te se paziti Manijaka u Sarajevu, idi te sto vise prema centru i starom gradu.Sjeverjecudo je napisao/la:Ma nece te,cak ce vjerovatno biti i Neko druzenje Hordi i RA prije i poslije tekme,tako da imat ce te sigurno sve pogodnosti kao i domaci navijaciMostarwolf1981 je napisao/la:Ispred stadiona ce biti prodaja ulaznica, samo me zanima da li cemo i mi morati napustiti stadionr 10 min prije kraja, jer ipak smo prijateljski klubovi, ne igraju protiv zelje,svinjskog itd..
Bolje da se oni paze nas, OPETamypitar je napisao/la:Treba te se paziti Manijaka u Sarajevu, idi te sto vise prema centru i starom gradu.Sjeverjecudo je napisao/la:Ma nece te,cak ce vjerovatno biti i Neko druzenje Hordi i RA prije i poslije tekme,tako da imat ce te sigurno sve pogodnosti kao i domaci navijaciMostarwolf1981 je napisao/la:Ispred stadiona ce biti prodaja ulaznica, samo me zanima da li cemo i mi morati napustiti stadionr 10 min prije kraja, jer ipak smo prijateljski klubovi, ne igraju protiv zelje,svinjskog itd..
Brato to je za one debile koji ce se glupirati sa cevapima i ofiranjem u dresovima po Sarajevu. Ko ih je.be neka dobiju po mozgu kada ne misle glavom. Prava RAja ide u koloniamypitar je napisao/la: Treba te se paziti Manijaka u Sarajevu, idi te sto vise prema centru i starom gradu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.