Vjeruj u Vodju!AllGunsBlazing je napisao/la:Da je i ranije bio upravu ne bi bezveze izgubili titulu. Koliko puta je pogrijesio sa Almunijom? Sjetite se utakmice u Birminghamu kad nas je ovaj strucnjak kostao dva boda u zavrsnici utakmice kad je ispustio loptu? Ako je dobar ne znaci da ne grijesi.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Svidja mi se ovo sto je Wenger odradio sa postavom, bez klasicnog krila, neka vrsta "jelke" formacije. Ugasio je vezni red Napolija, tako sto je odradio "gusenje" na sredini, sa onoliko veznjaka, udario je po presingu, gde su Ramsey i Flamini uglavnom bili ti kidaci, ovi nisu mogli da prdnu, niti da iznesu lopte, pa su isli dugim loptama na krilo, ali jos jedna dobra stvar za Arsenal jeste da je Sagna pokidao kao i Gibbs, a kada ti bekovi tako dobro odigraju, onda znas da dobijas tekmu. Sa toliko ofanzivnih veznjaka, pun pogodak.
U napadu, Ozil je klasa koja je prevagnula, kao i rupcage u odbrani Napolija.
Svaka cast Profi, ocitao je lekciju Rafi...
U napadu, Ozil je klasa koja je prevagnula, kao i rupcage u odbrani Napolija.
Svaka cast Profi, ocitao je lekciju Rafi...

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Pustite ljudi to pljuvanje, relax.
Posle susreta sa Institucijom igraci Napolija su bili u takvoj konfuziji da vise nisu znali jesuli posli ili dosli... Naravno Ozil je priskocio u pomoc i asistirao im prilikom njihovog ulaska u klubski autobus...
Posle susreta sa Institucijom igraci Napolija su bili u takvoj konfuziji da vise nisu znali jesuli posli ili dosli... Naravno Ozil je priskocio u pomoc i asistirao im prilikom njihovog ulaska u klubski autobus...
Ovaj šut Ozila kod prvog pogotka se ne može prestati gledati. Nevjerovatno kako savršeno izveden, čisto savršen udarac.
Vidim i kafe ti nestalo kolko dugo gledas. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I ja ne shvatam kako mozete sada da se prepirete u ovako velicanstvenoj pobjedi.
Koliko su nas pojedini ovde plasili sa Napolijem ja sam bio pomislio stize renikernacija Arsenalovog tima iz 2004. samo u vojnim uniformama. Posle utkamice, mogu reci da je teze bilo protiv Stokea!
Ono ne sjecam se kada sam ovako mirno sagledao Arsenal protiv jaceg protivnika a da sam siguran da cemo dobiti!
Igra je bila odlicna i svi su toliko toga rekli. Flamini-Ramsey-Ozil-Giroud su glavni igraci i najzasluzniji za ovaj rezultat. Mozzart nesto slabiji, samo radi dosta izgubljenih lopti ali dok se on uigra sa Ozilom bice ludo... Jedva cekam Santija!
Jos mi je draze kada sada procitam kako ste popljuvali Artetu na pocetku meca.
Nikako da shvatite da svaki nas veznjak ima svoje prednosti i mane a Veliki Vodja ce hladno da uklapa ko lego kockice zavisno od protivnika protiv kojeg koja vjestina treba!
Za sada sve dobro... Okrenuti se novoj utakmici kao da ovo do sada nista nije ni odigrano i ponovo uz Boziju pomoc da uzvamo u novoj lijepoti od igre i pobjedi!
I ovaj covjek, nisam njegov pretjerani ljubitelj ali pogledajte kako je uvjek uz ekipu! On je jedan od glavnih unosaca pozitivne energije u tim to se vidi... Jedva cekam njegov povratak! Lukas Podolski!

Koliko su nas pojedini ovde plasili sa Napolijem ja sam bio pomislio stize renikernacija Arsenalovog tima iz 2004. samo u vojnim uniformama. Posle utkamice, mogu reci da je teze bilo protiv Stokea!
Ono ne sjecam se kada sam ovako mirno sagledao Arsenal protiv jaceg protivnika a da sam siguran da cemo dobiti!

Igra je bila odlicna i svi su toliko toga rekli. Flamini-Ramsey-Ozil-Giroud su glavni igraci i najzasluzniji za ovaj rezultat. Mozzart nesto slabiji, samo radi dosta izgubljenih lopti ali dok se on uigra sa Ozilom bice ludo... Jedva cekam Santija!

Za sada sve dobro... Okrenuti se novoj utakmici kao da ovo do sada nista nije ni odigrano i ponovo uz Boziju pomoc da uzvamo u novoj lijepoti od igre i pobjedi!

I ovaj covjek, nisam njegov pretjerani ljubitelj ali pogledajte kako je uvjek uz ekipu! On je jedan od glavnih unosaca pozitivne energije u tim to se vidi... Jedva cekam njegov povratak! Lukas Podolski!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ali najjaci mu je onaj podatak Ramsonja za 40 minuta odradio vec preko 5 kilometara...
I da...

I da...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@ PIKE
Brateeee, Zenit me skide na 170€

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
e moj Venger valjda vidis sad sta znaci jedan PRAVI igrac, a koliko ih je do sad mogao dovesti. Bilo je i para i prilike.
ovo me podsjeca na Bajern i onu izjavu nekog iz uprave kad su doveli Riberija i Tonija, kao "da smo znali da je ovako dobro trositi, davno bi poceli"- valjda i Venger tako nastavi.
ovo me podsjeca na Bajern i onu izjavu nekog iz uprave kad su doveli Riberija i Tonija, kao "da smo znali da je ovako dobro trositi, davno bi poceli"- valjda i Venger tako nastavi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
aaaaaa brate koji pehAsharaK je napisao/la:@ PIKE

bice bolje večeras, ja sinoć dig'o 40 kermi, idemo večeras po još toliko

šta si igro ?PIKE je napisao/la:aaaaaa brate koji pehAsharaK je napisao/la:@ PIKE
Brateeee, Zenit me skide na 170€![]()
![]()
bice bolje večeras, ja sinoć dig'o 40 kermi, idemo večeras po još toliko
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Arsenal 1, Giroud daje gol, Barca 2 i Dortmund 1 na 4km
- frankqqqqq
- Kontakt:
Koliko para toliko muzike.. i Wenger je to sad shvatio vjerujem kad gleda Ozila kako paradira sredinom zajedno sa Rambom, Flaminijem, Artetom, Wilshereom i tako dalje.. igra lijepa za oči ali i efikasna, kao u Fabregasovoj generaciji samo malo opasnija što se završetka akcije tičeultrasstyle_tz je napisao/la:e moj Venger valjda vidis sad sta znaci jedan PRAVI igrac, a koliko ih je do sad mogao dovesti. Bilo je i para i prilike.

Isto samo bez GiroudaPIKE je napisao/la:Arsenal 1, Giroud daje gol, Barca 2 i Dortmund 1 na 4km

Da li mi netko može napisati s kojim je igračima arsenal bio blizu dogovora ali na kraju nisu dosli u zadnjih par sezona, hvala
- Marsal
- Kontakt:
C. Ronaldobezze je napisao/la:Da li mi netko može napisati s kojim je igračima arsenal bio blizu dogovora ali na kraju nisu dosli u zadnjih par sezona, hvala
Ibrahimović
Mata
Suarez
To su 4 apsolutno najbolja, a ima još nekih koji nisu ni velika šteta poput Spahića, Phil Jonesa, Zahe, Joe Colea, Nuri Sahina, Yanna Mville itd...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.