Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Bravo za tebe Pogba, svaka čast, razumna si persona !
Nego meni je interesantno kako je ova sezona, tj. početak iste dosta sličan sa prošlom, isti broj bodova u ligi, loš start u LŠ i upravo Fiorentina pred bitan meč u Evropi. Sad nadam se da ćemo odstupiti od šablona da dobijemo Viole, prošle godine smo jedan od lošijih mečeva odigrali sa njima, unakazili su nas, šansu nismo napravili a izgovor je bio standardno umor.
No Fiorentina ove sezone igra meni lošije nego prošle, vrlo lako prima golove i to je naša šansa, ako dodamo da imaju na gola očajnog Neta, dolazimo do zaključka da moramo sutra postići bar jedan gol, te se nadam da je Konte napokon uštelovao ove dole da mi ne primimo nijedan. Takođe se radujem (bar po onoj formaciji gore što sam okačio) što Hoakina nema u prvih 11 u tom slučaju on bi napadao našu najslabiju tačku, Padoina, ovako sa Borhom Valerom koji je više neki plejmejker je manja opasnost, mada sumnjam u onu gore postavu kao i formaciju, jer očekujem više 3-5-2 od ovih 4-3-2-1, jer se Montela oporavkom Kuardada vratio na klasiku, tj. 3-5-2, a upravo je njegova povreda i dovela do menjanja načina igre Viole. Do duše i povreda Gomeza, pošto u Rebiću još uvek ne vide krštenog back-up za napadače. Naravno drugog napadača bi izigravao Hoakin i to ne bi bilo prvi put ove sezone.
Nego meni je interesantno kako je ova sezona, tj. početak iste dosta sličan sa prošlom, isti broj bodova u ligi, loš start u LŠ i upravo Fiorentina pred bitan meč u Evropi. Sad nadam se da ćemo odstupiti od šablona da dobijemo Viole, prošle godine smo jedan od lošijih mečeva odigrali sa njima, unakazili su nas, šansu nismo napravili a izgovor je bio standardno umor.
No Fiorentina ove sezone igra meni lošije nego prošle, vrlo lako prima golove i to je naša šansa, ako dodamo da imaju na gola očajnog Neta, dolazimo do zaključka da moramo sutra postići bar jedan gol, te se nadam da je Konte napokon uštelovao ove dole da mi ne primimo nijedan. Takođe se radujem (bar po onoj formaciji gore što sam okačio) što Hoakina nema u prvih 11 u tom slučaju on bi napadao našu najslabiju tačku, Padoina, ovako sa Borhom Valerom koji je više neki plejmejker je manja opasnost, mada sumnjam u onu gore postavu kao i formaciju, jer očekujem više 3-5-2 od ovih 4-3-2-1, jer se Montela oporavkom Kuardada vratio na klasiku, tj. 3-5-2, a upravo je njegova povreda i dovela do menjanja načina igre Viole. Do duše i povreda Gomeza, pošto u Rebiću još uvek ne vide krštenog back-up za napadače. Naravno drugog napadača bi izigravao Hoakin i to ne bi bilo prvi put ove sezone.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bajram Šerif Mubarek Olsun kolegama juventinima 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Il Club più titolato al mondo!
- pendjercity
- Kontakt:
Ljubomora je bolest za koju nema lijeka...
Da smo u nase redove doveli bar jednog od Zmajeva, onda bi "lik" mozda pozdravio moju cestitku Zmajevima za plasman u Brazil.
Zato cestitka Svicarcima, Italijanima, Francuzima (aBd), Argentincima, Spancima, ..., uz iskreno zaljenj za Crnogorce radi Vucka... Za ostale me nije briga jer nemaju igrace u Juventusu, a za slovnece mi je drago sto su ispali radi golmana ....
Da smo u nase redove doveli bar jednog od Zmajeva, onda bi "lik" mozda pozdravio moju cestitku Zmajevima za plasman u Brazil.
Zato cestitka Svicarcima, Italijanima, Francuzima (aBd), Argentincima, Spancima, ..., uz iskreno zaljenj za Crnogorce radi Vucka... Za ostale me nije briga jer nemaju igrace u Juventusu, a za slovnece mi je drago sto su ispali radi golmana ....

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- Trequartista
- Kontakt:
@pendjer
Hajd,ba, šta ste se nameračili, oko ničega se raspravljate.
@muxa
Allahraziola, pašice. Posvađamo se često, ali dobar si ti momak.
On topic
Bit će gadno protiv Fiorentine, ovo je njima utakmica sezone, očekujem težak meč baš kao protiv intera. Možda je i dobro što će Giovinco igrati jer sigurno puca od samopouzdanja, važno je da shvati da mu Conte vjeruje.
Ostalo je sve isto, jest da mi sumnjivo kako će Padoin odigrati, ali vidjet ćemo, satrat će ga jadnika Pasqual.
Hajd,ba, šta ste se nameračili, oko ničega se raspravljate.

@muxa
Allahraziola, pašice. Posvađamo se često, ali dobar si ti momak.

On topic

Bit će gadno protiv Fiorentine, ovo je njima utakmica sezone, očekujem težak meč baš kao protiv intera. Možda je i dobro što će Giovinco igrati jer sigurno puca od samopouzdanja, važno je da shvati da mu Conte vjeruje.
Ostalo je sve isto, jest da mi sumnjivo kako će Padoin odigrati, ali vidjet ćemo, satrat će ga jadnika Pasqual.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Ljudi stvarno ste pretjerali sa vasim pisanjem tj raspravom
Brajkula@ Drug je stvarno korektan i nikad nikog nicim nije uvrijedio ili sta ruzno rekao tako napadate covjeka beze
Jventini smo i drzimo se zajedno tako mora uvijek biti
Idemo dobiti Fiorentinu bice tesko ali mi smo Juve
FORZAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEE

Brajkula@ Drug je stvarno korektan i nikad nikog nicim nije uvrijedio ili sta ruzno rekao tako napadate covjeka beze
Jventini smo i drzimo se zajedno tako mora uvijek biti

Idemo dobiti Fiorentinu bice tesko ali mi smo Juve

FORZAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEE

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pozz raja, nije me bilo ovih par dana, trka frka..
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slavite!
Ne treba vam ta rasprava uopste, @Brajkula je inace jedan od boljih na nasoj temi, nije nista lose mislio, samo je upozorio na spam, a ni vama niko nece izbrisati ove postove sa cestitkama, tako da ako vam smeta ignorisite, ako ne smeta super. P.S. Djes bolan rec´ tigru da ima 16 godina
Fiorentina se mora pobjediti, ceka se i kiks Vucice. Vidjeti cemo kome je pauza bolje "legla"
FORZA JUVE!
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slavite!
Ne treba vam ta rasprava uopste, @Brajkula je inace jedan od boljih na nasoj temi, nije nista lose mislio, samo je upozorio na spam, a ni vama niko nece izbrisati ove postove sa cestitkama, tako da ako vam smeta ignorisite, ako ne smeta super. P.S. Djes bolan rec´ tigru da ima 16 godina

Fiorentina se mora pobjediti, ceka se i kiks Vucice. Vidjeti cemo kome je pauza bolje "legla"
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Trequartista
- Kontakt:
Evo sad ću, baš mi on danas govori da trebamo odigrati, u Kupu smo prekucali, ali smo u ligi šega.
Protiv Fiorentine:

Protiv Reala:

Protiv Fiorentine:

Protiv Reala:

- AvantiSignora
- Kontakt:
Bit ce grcevo bez Vidala protiv viole kao sto se pise... MIslim ako ima dobar razlog zasto je kasnio na let onda ga netreba tjerati na klupu jer su nam ova 3 boda potrebna kako god dobili 

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Još malo i posljedni pozdrav igračini kakav je Llorente
, sam pokazatelj da ne može ni protiv Fiorentine početi je ipak da tu ima nešto, iako ja nisam vjerovao, da ne govorim protiv Reala, idealan igrač koji treba u tom meču, vidjeli ste šta profil Diega Coste radi Realu.
Žalosno, jedino ga može spasiti neka serija golova sa klupe u sljedećih 7 mečeva jer se ulazi u seriju srijeda-subota.
Formacija protiv Reala je za mene poražavajuća kao navijača Juventusa, ne izgleda to loše u toj formaciji, bar lani smo odigrali 2-3 solidna meča u toj varijanti, ali izaći sa 9-10 igrača koji će biti iza lopte je poraz za Juventus, a još moramo dobiti.

Žalosno, jedino ga može spasiti neka serija golova sa klupe u sljedećih 7 mečeva jer se ulazi u seriju srijeda-subota.

Formacija protiv Reala je za mene poražavajuća kao navijača Juventusa, ne izgleda to loše u toj formaciji, bar lani smo odigrali 2-3 solidna meča u toj varijanti, ali izaći sa 9-10 igrača koji će biti iza lopte je poraz za Juventus, a još moramo dobiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Upravo to i ja htjedoh napisatiPogba je napisao/la:Još malo i posljedni pozdrav igračini kakav je Llorente, sam pokazatelj da ne može ni protiv Fiorentine početi je ipak da tu ima nešto, iako ja nisam vjerovao, da ne govorim protiv Reala, idealan igrač koji treba u tom meču, vidjeli ste šta profil Diega Coste radi Realu.
Žalosno, jedino ga može spasiti neka serija golova sa klupe u sljedećih 7 mečeva jer se ulazi u seriju srijeda-subota.![]()

Kako stvari stoje, Conte definitivno ne računa na Llorentea, baš ista situacija kao i sa Eliom.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Trequartista je napisao/la: @muxa
Allahraziola, pašice. Posvađamo se često, ali dobar si ti momak.![]()
Ma cini ti se:lol:
Nego, vidim po najavama da Conte misli protiv Reala igrat s 1 napadacem:?: Ako se vidi ko vam igra krila to dodje kao 5-4-1. Po meni previse defanzivno.
Il Club più titolato al mondo!
- Trequartista
- Kontakt:
Ma to je samo na papiru 3-6-1, a praksi to puno drugačije izgleda. Ali prvo da mi uspješno apsolviramo Viole pa ćemo onda o Realu. 

Vidjeti ćemo koliko će ovaj vezni red izdržati protiv Viole, kontam da prvih pola sata bude to to i uzimamo ih, mislim da ih ova dva brzanca naprijed mogu srediti.
Protiv Reala je previše defanzivno ali valjda je bitno ne izgubiti i sačuvati dovoljno energije za uzvrat.
@Brajkula
Imam sasvim toliko godina da se mogu jasno sjetiti grčevitog lica moje nane koje rukama stiska jastuk, majčinog izbezumljenog pogleda i vriska koji se gubi u buci, padanja komada stakla uz strahovit tresak, otkidanja komada malte koja leti svud po sobi, mog leta na pod i udaranja glavom u stolicu pored dok nam u krov lupa 155 mm-etarska koju je ispalio negdje sa brda šovinista koji vjerski praznik kao što je moj naziva ''bespotrebnim gomilanjem smeća''
Neka me odmah sad trajno banuju ali ja takvu izjavu, ne samo tebi nigdje neću prešutjeti
Protiv Reala je previše defanzivno ali valjda je bitno ne izgubiti i sačuvati dovoljno energije za uzvrat.
@Brajkula
Imam sasvim toliko godina da se mogu jasno sjetiti grčevitog lica moje nane koje rukama stiska jastuk, majčinog izbezumljenog pogleda i vriska koji se gubi u buci, padanja komada stakla uz strahovit tresak, otkidanja komada malte koja leti svud po sobi, mog leta na pod i udaranja glavom u stolicu pored dok nam u krov lupa 155 mm-etarska koju je ispalio negdje sa brda šovinista koji vjerski praznik kao što je moj naziva ''bespotrebnim gomilanjem smeća''

Neka me odmah sad trajno banuju ali ja takvu izjavu, ne samo tebi nigdje neću prešutjeti

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Burberry46
- Kontakt:
Zavrsi se pauza i ovo slavlje oko nase BIH!
Pozelio sam Juve da gledam! Nadam se da ce se ponoviti onaj rezultat od 0-5 protiv Fiorentine
Mislim da Vidala treba odmoriti za Real! Bice tesko protiv Fiorentine bez Lichta, nadam se pobjedi!
Pozelio sam Juve da gledam! Nadam se da ce se ponoviti onaj rezultat od 0-5 protiv Fiorentine

Mislim da Vidala treba odmoriti za Real! Bice tesko protiv Fiorentine bez Lichta, nadam se pobjedi!
1946
Ja ti tu ništa nisam kriv i evo po poslednji put ponavljam nisam mislio ništa loše na verskoj, rasnoj, nacionalnoj osnovi i sramota je da se primaš kao klinac a da pri tom imaš toliko godina. Evo ako te baš zanima briga me taj praznik, kao i za vašu državu, evo do skoro nisam znao da imate dva "velika" kluba u Sarajevu koliko me dešavanja tamo zanimaju, poenta je bila samo da se poštuje tema. Ništa tu nije komplikovano da se ukapira, te nema potrebe da mi se jadaš, imaš milion drugih destinatara za takve stvari.ramiral je napisao/la:Vidjeti ćemo koliko će ovaj vezni red izdržati protiv Viole, kontam da prvih pola sata bude to to i uzimamo ih, mislim da ih ova dva brzanca naprijed mogu srediti.
@Brajkula
Imam sasvim toliko godina da se mogu jasno sjetiti grčevitog lica moje nane koje rukama stiska jastuk, majčinog izbezumljenog pogleda i vriska koji se gubi u buci, padanja komada stakla uz strahovit tresak, otkidanja komada malte koja leti svud po sobi, mog leta na pod i udaranja glavom u stolicu pored dok nam u krov lupa 155 mm-etarska koju je ispalio negdje sa brda šovinista koji vjerski praznik kao što je moj naziva ''bespotrebnim gomilanjem smeća''![]()
Što se tiče postave sa Realom, kao navijač nisam zadovoljan i Juve uvek treba da ide na pobedu s obzirom na renome kluba, tradiciju, ali sa druge strane dosta smo zagovnali u grupi i s obzirom na jačinu rivala, bod u Madridu
bi nam bio više nego značajan, o tri da ne pričam, ta tri boda bi nam garantovala prolaz dalje. No budimo realni, izgubili smo bodove gde nismo smeli ni u ludilu, sada ostaje da se čupamo i u takvoj situaciji bod u Madridu je ogroman, a ako dodamo činjenicu da ne igramo baš sjajno ove sezone lično se ne bih pobudnio da mi neko ponudi pod pred početak meča. Naravno kod kuće ceo plen, bez razmišljanja i kalkulacija !
-
- Kontakt:
A da je ''tvoj'' praznik sumnjam da bi se žalio za offtopic. Uostalom ko si ti da određuješ šta će ko da piše? Gledaj svoj pos'o.
- Burberry46
- Kontakt:
Brajkula previse pametujes, nije ovo tvoj ni moj forum, ako ti se neki komentar ne svidja, preskoci ga i ne citaj ga!
Ne diraj ti naseg Tigra
Ne diraj ti naseg Tigra
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.