Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Osttribine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Osttribine » 08 jul 2016, 16:39

Ko o cemu tuzlaci o tome kako su nas silovali na Kosevu (nakon 34 godine) i na Tusnju, i kako su odigrali Evropu (jubilarni drugi put), a mi nismo ove sezone.
Pa dokle vise da se prepucajemo, bili ste bolji u ovoj prosloj sezoni od nas i zasluzeno uzeli mjesto koje vodi u Evropu, ali to ne mijenja cinjenicu da se ne mozete porediti sa sarajevskim klubovima, po trofejima, euro nastupima itd. itd.
Moje misljenje o vasim tekmama protiv Beitara je da ste bili ravnopravan protivnik i da ste vrlo lako mogli i proci ali eto presudi taj penal koji je iskreno diskutabilan, ali isto tako ni Beitaru u Zenici nije priznat cist gol.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 08 jul 2016, 16:54

Mogli su titulu i kup uzeti pa nisu. Luzerski mentalitet.
Zeljo, Sarajevo i Siroki su podcijenili Slobodu i Radnik vise nece. Njihovo je proslo
Shalom tuzlaci

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 08 jul 2016, 16:57

arelinho je napisao/la:Ostalo je još malo vremena za prijave.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=11433

:wave: :wave:
Jos dvojica i kljucaj temu :)
This time next year we'll be millionaires.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 jul 2016, 17:16

Osttribine je napisao/la:Ko o cemu tuzlaci o tome kako su nas silovali na Kosevu (nakon 34 godine) i na Tusnju, i kako su odigrali Evropu (jubilarni drugi put), a mi nismo ove sezone.
Pa dokle vise da se prepucajemo, bili ste bolji u ovoj prosloj sezoni od nas i zasluzeno uzeli mjesto koje vodi u Evropu, ali to ne mijenja cinjenicu da se ne mozete porediti sa sarajevskim klubovima, po trofejima, euro nastupima itd. itd.
Moje misljenje o vasim tekmama protiv Beitara je da ste bili ravnopravan protivnik i da ste vrlo lako mogli i proci ali eto presudi taj penal koji je iskreno diskutabilan, ali isto tako ni Beitaru u Zenici nije priznat cist gol.
Stari, ovdje od 100 stranica bar pola su napisale sarajlije koje btw nemaju Nikakve veze sa temom..... osim pljuvanja i omalovažavanja ne možeš naletit na 10 smislenih postova a ti te frustracije nazovi kako hoćeš
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 08 jul 2016, 17:19

staragarda je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Ko o cemu tuzlaci o tome kako su nas silovali na Kosevu (nakon 34 godine) i na Tusnju, i kako su odigrali Evropu (jubilarni drugi put), a mi nismo ove sezone.
Stari, ovdje od 100 stranica bar pola su napisale sarajlije koje btw nemaju Nikakve veze sa temom..... osim pljuvanja i omalovažavanja ne možeš naletit na 10 smislenih postova a ti te frustracije nazovi kako hoćeš
Kako mislis nemamo nikakve veze sa temom, tema je Premier liga - opcenito :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 jul 2016, 17:35

Osttribine je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Kako mislis nemamo nikakve veze sa temom, tema je Premier liga - opcenito :D
Ma mislio sam na temu naših klubova u Evropi.... Uglavnom kontas na sta mislim....a možeš i tamo otići pa se sam uvjeri
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 08 jul 2016, 17:41

Stari, ovdje od 100 stranica bar pola su napisale sarajlije koje btw nemaju Nikakve veze sa temom..... osim pljuvanja i omalovažavanja ne možeš naletit na 10 smislenih postova a ti te frustracije nazovi kako hoćeš[/quote]

Kako mislis nemamo nikakve veze sa temom, tema je Premier liga - opcenito :D[/quote]
Ma mislio sam na temu naših klubova u Evropi.... Uglavnom kontas na sta mislim....a možeš i tamo otići pa se sam uvjeri[/quote]

Toga je uvijek bilo i bice, vi ste iz druge lige BiH ismijavali lose nastupe Sarajeva i Zelje u Evropi recimo, pa prosle godine ste ismijavali kako Zeljo igra protiv Ferenca Evropu, a vi prijateljsku sa Anzhijem, ne svi naravno ali vecina jeste.

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 08 jul 2016, 18:09

Osttribine je napisao/la:Stari, ovdje od 100 stranica bar pola su napisale sarajlije koje btw nemaju Nikakve veze sa temom..... osim pljuvanja i omalovažavanja ne možeš naletit na 10 smislenih postova a ti te frustracije nazovi kako hoćeš
Kako mislis nemamo nikakve veze sa temom, tema je Premier liga - opcenito :D[/quote]
Ma mislio sam na temu naših klubova u Evropi.... Uglavnom kontas na sta mislim....a možeš i tamo otići pa se sam uvjeri[/quote]

Toga je uvijek bilo i bice, vi ste iz druge lige BiH ismijavali lose nastupe Sarajeva i Zelje u Evropi recimo, pa prosle godine ste ismijavali kako Zeljo igra protiv Ferenca Evropu, a vi prijateljsku sa Anzhijem, ne svi naravno ali vecina jeste.[/quote]
:lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 18:17

:D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 jul 2016, 21:21

Osttribine je napisao/la: Toga je uvijek bilo i bice, vi ste iz druge lige BiH ismijavali lose nastupe Sarajeva i Zelje u Evropi recimo, pa prosle godine ste ismijavali kako Zeljo igra protiv Ferenca Evropu, a vi prijateljsku sa Anzhijem, ne svi naravno ali vecina jeste.
Ovo je fakat bilo previše, pa čak i od fufara. :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2016, 22:21

E cuj Karacic trener,ovi se samo rotiraju :think:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 23:01

Sarajlijica1946 je napisao/la:E cuj Karacic trener,ovi se samo rotiraju :think:
Ispunio je ovaj oba kriterija, dobar strucnjak i katolik.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 jul 2016, 23:12

Katolik i dobar stručnjak.*
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2016, 23:19

Sabinho je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:E cuj Karacic trener,ovi se samo rotiraju :think:
Ispunio je ovaj oba kriterija, dobar strucnjak i katolik.
Zalosno,mene bi bilo stid :oops:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 08 jul 2016, 23:24

Sta fali covijeku ? Nekontam :)
NK Široki Brijeg

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2016, 23:28

Evolve je napisao/la:Sta fali covijeku ? Nekontam :)
Nwki dan citam izjavu:
Kao na ovaj fazon.Podnio ostavku u Vitezu jer je "umoran" od BH Fudbala.Odmorit ce se sa porodicom nece duzi period nikog voditi.I sta bi,slagao.Ne kontam te ljude,koji davo lazes ljude?

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 08 jul 2016, 23:30

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Nwki dan citam izjavu:
Kao na ovaj fazon.Podnio ostavku u Vitezu jer je "umoran" od BH Fudbala.Odmorit ce se sa porodicom nece duzi period nikog voditi.I sta bi,slagao.Ne kontam te ljude,koji davo lazes ljude?
MOzda se predomislio ? Drage su pare jbga :D
NK Široki Brijeg

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2016, 23:39

Neko ce pogresno pomisliti,nije mi krivo ili nesto slicno!Nego me iritiraju lazovi! :nedam:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 jul 2016, 23:44

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Nwki dan citam izjavu:
Jedini koji laze ovdje i ti jer on to nije rekao. Izjavio je da je umoran od borbe za ostanak i jer se u Vitezu mjesec dana nista nije znalo

Ne izmisljajte bezze

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 08 jul 2016, 23:50

Sarajlijica1946 je napisao/la:Neko ce pogresno pomisliti,nije mi krivo ili nesto slicno!Nego me iritiraju lazovi! :nedam:
A prijatelju, tesko se odbija prilika da radis u klubu poput NK Široki Brijeg. Još se zadnji put burno rastali a opet nam se covjek vraća. Mislim da i to nesto o klubu govori. Uostalom kao i Musa. Uvijek u Europi, place odlicne, ekipa dobra, uvjeti najbolji u BiH, kamp koji nema nitko u BiH, a uostalom covjek kući. Siroki se ne odbija.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.