Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 10 okt 2013, 19:41

Fabio je balvan obični, Tevez nije dao gol već 5-6 utakmica, ali džaba kada gine i igra za ekipu, neka ovako igra do kraja i vjerujem da bi mu malo ko zamjerio, ja sigurno neću, a ne vidim da iko stvara slučaj od toga kao što obično biva po forumima i medijima.

A ne mogu igrača koji daju gol i sve im se progleda kao što je slučaj sa sebičnjakom, zamaže oči svojim nepostojanjem i golom iz takve igre.

Pa neki dan opet sa centra puca protiv Milana, nisam mogao vjerovati svojim očima. :roll:

Quagliarella će biti dječija hapa čak i za skromnu odbranu kakvu Real sada ima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 okt 2013, 19:58

Treba protiv Reala prebaciti na sistem 3-4-3 Giovinco-Llorente-Tevez da igraju gore inace smo najebali...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 10 okt 2013, 20:05

ja nešto kontam da bi mogao samo tevez u napadu biti protiv reala,poprilično sam siguran da neće konte krenuti sa 3 napadača,zajebano je to protiv reala...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 10 okt 2013, 20:08

Quags nije toliki panj kolikim ga pravi @Pogba, al' definitivno nije ni igrac za Juventusa, mozda jedino da bude 4. ili 5. napadac u rotaciji.... Uglavnom on je igraca za ekipe tipa Intera :mrgreen: ili Udinesea, a kvalitet vise za recimo Chievo, Sassuolo i sl. ekipe....

Ako za LP Vuk ne bude spreman onda definitivno treba forsirati Llorentea (koji zna kako igrati protiv Realovih diletanata u odbrani) i Fuerte Apache koji me je impresionirao prije svega svojim zalaganjem i borbenoscu, pa tek onda kvalitetom u koji doduse i nisam sumnjao s obzirom da je bio medju TOP 3 napadaca EPL (uz Rooneya i RVP-a)....

A ako ne bude islo onda malo ubrzati sa Sebom, nikako sa Quagsom....

i da jesmo li mi ikog pobijedili ove god. ako je Quags poceo tekmu :?:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 okt 2013, 20:17

Real moras napasti ako ih zelis pobjediti,ova mrljava igra koju igramo vec neko vrijeme sigurno nece nista dobro donjeti protiv igraca kakve Real ima....Napasti od prve i probati povesti a onda lagano igrati na posjed....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 10 okt 2013, 22:51

Pričajte vi šta hoćete, Quags ga zna zabiti, iskoristi šansu, a ne ko panj Giovinco treba mu 16 utakmica i 47 šuteva da zabije jedan gol.

slika

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 okt 2013, 23:03

bozicno drvce...
Bufon
Listajner-Barzaglji-Bonuci-Kijelini
Pogba-Pirlo(mora haman)-Markizio
Vidal-Tevez
Kvaljarela(Ljorente).....je mozda nesto najjace i najkompaktnije sto mi mozemo podnuditi u ovom momentu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 11 okt 2013, 12:24

Gol i asistencija za NAJVEĆEG na otvaranju sezone.

[youtube][/youtube]

slika slika slika
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 okt 2013, 13:05

Iturbe:

In Italia, la Juve è la Juve".

Momak je the next big thing i već treba ozbiljno baciti udicu.
Problem je što Verona mora platiti 15M za otkup od Porta, tu bi trebali mi uskočiti i "pomoći" pri otkupu.
Mada, neki izvori govore o 8M.

Igrač i pol, pustimo se sumnjivog talijanskog kvaliteta, treba im dati more djece sa posudbi i uzeti ga prije no PSG i naftna industrija pokuca.

#MaxOUT

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 okt 2013, 15:03

Po Transfermarktu, Vidal je naš najskuplji igrač, 40 mil.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Majstor!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 okt 2013, 15:42

Dobra je Quagliarella za 3-4 opciju, ima čovjek petlju za velike utakmice, jeste da ima i mana, ali nije to toliko strašno kako to @Pogba predstavlja.
Stefano Tacconi govorio je o Fernandu Llorenteu za Sportitaliu, u emisiji "Aspettando Calcio€Mercato". Evo njegovih riječi.

"Llorente mi se sviđao, u smislu da je u Španjolskoj bio dobar igrač. Zatim nije imao sreće, igrao je jako malo."

"Ove sezone je stigao kao spasitelj, ali došao je i Tevez, što ga je uništilo. Uništilo ga je psihološki, jer je kasnije otkrio da ga Conte nije želio, klub ga je kupio."

"Napadač u takvoj situaciji kaže: "Zašto sam ja došao?". I uzima 4 milijuna godišnje."
Ako je ova izjava tačna, Llorente će morati mnogo dati kako bi igrao, jer znamo kako je Conte tvrdoglav po ovom pitanju.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 okt 2013, 15:49

Quagliarella: Da nisam fudbaler, bio bih glumac

Fabio Quagliarella je odgovarao na pitanja fanova o svojim omiljenim golovima, o tome kako je Maradona uništio njegovu prvu utakmicu i snu da bude glumac.

"Ako bih bio nasukan na pustom ostrvu, izabrao bih da na njemu budem sa Simone Pepeom, bar bih se imao čemu smijati," replicirao je napadač Juventusa na Twitteru.

"Moji omiljeni golovi su udarci protiv Chieva i Pescare i gol protiv Udinesea u mojoj prvoj godini za Juventus."

"Jedna riječ da opiše Juventus? Jedna riječ nije dovoljna, trebale bi mi bar dvije. Pobjednički mentalitet. Kako je to Conte različit od drugih trenera? On je izniman motivator."

Napadač je upitan o tome što ne igra za nacionalni tim koji se već kvalifikovao za World Cup 2014.

"Nacionalna reprezentacija nikada ne može biti zatvoreno poglavlje. Uvijek se nadam i uradit ću sve da to zaslužim. Šta treba da uradim za pobjednički gol protiv Real Madrida? Dupli trening sa Conteom, tako bih bio stvarno umoran, ali to je odlučujuće."

"Koja je najzanimljivija stvar koju si ikada uradio? Prilično sam nepromišljen, pa je jet-ski za mene čista zabava. Također volim zabavne parkove. Ne pratim ostale sportove, samo fudbal, ali volim da gledam Formulu 1. Forza Ferrari!"

"Da nisam fudbaler, bio bih glumac. Ne bih bio loša zvijezda na filmskim platnima. Kada završim karijeru volio bih biti trener, možda trener u omladinskim kategorijama."

Navijač Napolia od svog rođenja otkriva da je njegova prva utakmica na stadionu Napolia na neki način bila uništena.

"Imao sam 5 godina. Maradona je trebao da igra, ali na kraju nije i ja sam bio veoma nezadovoljan. Moji idoli dok sam bio mlad su bili Vincenzo Montella, koji je isto iz Napolia i Andriy Shevchenko."

"Najbolji igrači sa kojima sam igrao? Teško je nabrojati sva ta imena u 140 karaktera. Del Piero, Pirlo, Di Natale, Buffon i ostali."

"Opisao bih se u tri riječi. Velikodušan, otvoren i impulsivan."
Ugledaj se na igrače Barse, oni su i fudbaleri i glumci. :mrgreen:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 11 okt 2013, 15:55

Možda će vam ovo pobliže objasniti kakav je trenutno odnos Contea i Llorentea.

slika
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 okt 2013, 16:01

Ma ništa od Llorentea, ima veliku platu, a nije ništa pokazao. On će možda zajedno sa Islom u januaru..

Istina da nije puno igrao, ali ni Conte, a ni ja nismo zadovoljni. :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 okt 2013, 16:02

gojzerica je napisao/la: Majstor!
Isto kao što su majstori Borrielo, Pepe, Bonnuci, Vučinić te neko vrijeme Isla.
Shvatili smo da braniš sve igrače koje većina prosječnih navijača/simpatizera kritizira, onda brani i PDC-a ili Pelusa, da ne kažem G10vinca. :) :mrgreen:
Trequartista je napisao/la:Možda će vam ovo pobliže objasniti kakav je trenutno odnos Contea i Llorentea.
Za ovo je kriv samo i isključivo Conte kao i Marotta, ako ima istine u tome da je nekolicina igrača dovedea mimo volje trenera. Svejedno, Conte mora tretirati svakoga podjednako jer je to funkcija jednog menadžera, lidera.
U istupima nikada nije ništa rekao što bi "spustilo" Nanda na bilo koji način.

Što se tiče slike konkretno, ne govori puno jer je ovo situacija kada je Conte odmah krenuo na drugi dio terena pomalo ljut što smo primili gol pred kraj i rizikovali čak i remi u dobijenom meču. Čak mislim da je išao do sudija prvo, pokušat ću baš naći snimak.

Pak, ako je ovo određeni nivo bahatosti i jasnog pokazivanja netrpeljivosti (u što ja sumnjam iskreno) prema igraču koji je izuzetno profesionalan i koji je Juve prihvatio kao i svoj Bilbao, onda njemu na dušu.

#MaxOUT

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 11 okt 2013, 16:38

Pogba je napisao/la:Za ovo je kriv samo i isključivo Conte kao i Marotta, ako ima istine u tome da je nekolicina igrača dovedea mimo volje trenera. Svejedno, Conte mora tretirati svakoga podjednako jer je to funkcija jednog menadžera, lidera.
Ja njih samo ne kontam nikako. Marotta ganja da besplatno ulovi neke kvalitetnije igrace a ti ne odgovaraju Conteu koji bi rado samo svoje polovnjake dovodio i maximalno im davao priliku da igraju.. Mislim da ce to stvoriti jednu negativnu sliku za sve igrace za koje se Juve bude u buducnosti interesovao..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 okt 2013, 17:30

Peluso je dobar, a PDC-a ni mater ne bi pohvalila. :ugeek: :mrgreen:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 12 okt 2013, 00:53

Vala ja ovdje vidim da mu namiguje uz osmjeh.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 okt 2013, 01:04

pa jbg otkad se zna da je Ljorente izbor Marote, a ne Kontea ..od momenta kad je Konte protestovao kod uprave i onog "cuvenog" sastanka kad je trazi 2 napadaca a vec imao Ljorentea...Marota zeli da prodje sto jeftinije a i pod pritiskom je navijaca cesto da dovede bilo koga i onda pocinju njihova prepucavanja ciji je veci. Konte zeli da pokaze da je on glavni pa Elia ne vidi terena, a nece ni Ljorente previse dok i Marota nastavlja po svom..

ko ispasta,ispasza nasa igra i formacija te se stvara inat koji Konte tjera sa 3-5-2 i "polovnjacima"..vidjet cemo na kraju ciji ce biti veci..iako ga ne podrzavam oko Ljorentea licno sam na "globalnom" planu na strani Kontea koji iako ima svojih bubica daleko je bolje rjesenje za Juventus od Marote za kojeg i dalje tvrdim da nije dorastao Juventusu.

kako god konflikt trenera i transfer "gurua" nikad ne moze donijeti nista dobro u situaciji kad su oba pod pritiskom, Konte rezultata i lose igre a Marota neispunjenih transfer obecanja pa na kraju mora dovesti sta bilo...svako ce gledat dugorocno da zastiti svoju guzi.cu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 13 okt 2013, 14:59

Odigrajte Kup. Forza Juventus! 8-)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.