I vi istoMCMXLVI je napisao/la:strumfovi, molite boga da se Azmir ne vrati u Slobodu
FK Željezničar (opšte diskusije)
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
FORZA ZELJO
-
jurisicduska
- Kontakt:
Super, čim sam srušio atmosferu, što sam rekao da vam dolazi Mirko Kramarić? Slažem se da jest malo tužno, ali saznali bi bolan svakako sutra.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
cujemo se sledece sedmice za jednog sto dolazi..pozjurisicduska je napisao/la:Super, čim sam srušio atmosferu, što sam rekao da vam dolazi Mirko Kramarić? Slažem se da jest malo tužno, ali saznali bi bolan svakako sutra.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Njih ko god opali dozom realnosti odmah je dusman, pitar, ili aldin. Ne da im ego da priznaju sebi neke stvari, pa ko god kaze da nije idealno odmah bude otjeran od ovih njihovih "uglednih" forumasa.jurisicduska je napisao/la:Super, čim sam srušio atmosferu, što sam rekao da vam dolazi Mirko Kramarić? Slažem se da jest malo tužno, ali saznali bi bolan svakako sutra.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bitno je sto to nije objavio superiška,to ti zamjerajujurisicduska je napisao/la:Super, čim sam srušio atmosferu, što sam rekao da vam dolazi Mirko Kramarić? Slažem se da jest malo tužno, ali saznali bi bolan svakako sutra.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Zasto bolan mi? Pogledaj tabelu jos jednomkenan_tm87 je napisao/la:I vi istoMCMXLVI je napisao/la:strumfovi, molite boga da se Azmir ne vrati u Slobodu
Haha pa ja upravo i zelim da se on vrati, upravo zbog vas
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
jurisicduska
- Kontakt:
A šta misliš da im odmah kažem ili da tebe pustim da pokupiš slavu ? Kaže Baljak da je strašan, isto je za Juninha Botelha govorio. Shvatam sve.super je napisao/la:cujemo se sledece sedmice za jednog sto dolazi..pozjurisicduska je napisao/la:Super, čim sam srušio atmosferu, što sam rekao da vam dolazi Mirko Kramarić? Slažem se da jest malo tužno, ali saznali bi bolan svakako sutra.
Dokrajci gajurisicduska je napisao/la:A šta misliš da im odmah kažem ili da tebe pustim da pokupiš slavu ? Kaže Baljak da je strašan, isto je za Juninha Botelha govorio. Shvatam sve.super je napisao/la:cujemo se sledece sedmice za jednog sto dolazi..pozjurisicduska je napisao/la:Super, čim sam srušio atmosferu, što sam rekao da vam dolazi Mirko Kramarić? Slažem se da jest malo tužno, ali saznali bi bolan svakako sutra.
- super
- Kontakt:
hajde dokrajci me,ja cu reci jel to taj
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pa je li te iti malo stid nakon svega?super je napisao/la:vidi kona sto nas prate,svaka cast,skidam kapu,ipak smo najtrofejniji u drzavi pa zasluzujemo ovoliku paznju
Joj kad se samo sjetim, mi kao danas potpisali ugovor sa TA, pominju se cifre 5 miliona KM za 3,5 godine (u sto ja licno ne vjerujem da su tacne), ti kao sutra pises dogovoren investitor i odmah ulaze 5,5 miliona KM.
Ja fakat ne kontam ko nije provalio ono sto ti zelis postici ovdje.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- super
- Kontakt:
ne kontam ni ja tebe sto visis na nasim temama al eto....Evander je napisao/la:Pa je li te iti malo stid nakon svega?super je napisao/la:vidi kona sto nas prate,svaka cast,skidam kapu,ipak smo najtrofejniji u drzavi pa zasluzujemo ovoliku paznju
Joj kad se samo sjetim, mi kao danas potpisali ugovor sa TA, pominju se cifre 5 miliona KM za 3,5 godine (u sto ja licno ne vjerujem da su tacne), ti kao sutra pises dogovoren investitor i odmah ulaze 5,5 miliona KM.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pa imas li obraza iti sekunde?super je napisao/la:ne kontam ni ja tebe sto visis na nasim temama al eto....Evander je napisao/la:Pa je li te iti malo stid nakon svega?super je napisao/la:vidi kona sto nas prate,svaka cast,skidam kapu,ipak smo najtrofejniji u drzavi pa zasluzujemo ovoliku paznju
-
jurisicduska
- Kontakt:
Evo u super stilu, Nigerijac, zadnji vezni, nastupao za repku, prekaljeni internacionalac, nešto ala essien, ako njega potpišu to će biti najbolji igrač lige.
Realnost. Nigerijac zadnji vezni, niđe veze s vezom.
- super
- Kontakt:
fula odmah na startu,napadac je ....probaj opetjurisicduska je napisao/la:Evo u super stilu, Nigerijac, zadnji vezni, nastupao za repku, prekaljeni internacionalac, nešto ala essien, ako njega potpišu to će biti najbolji igrač lige.
E bas tako on to napise. Ovog Mirka Kramarica predstavlja kao da je Andrej Kramaric. U tome je fazon. Nalozi se frajer pa pretjeruje.jurisicduska je napisao/la:Evo u super stilu, Nigerijac, zadnji vezni, nastupao za repku, prekaljeni internacionalac, nešto ala essien, ako njega potpišu to će biti najbolji igrač lige.
Zadnja izmjena: 19FKS46, dana/u 25 nov 2015, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
jurisicduska
- Kontakt:
U tačnim informacijama ja vidim 1:0, pa ne znam sad kome raja da vjeruje.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
A ni Andrej ga ne priznaje za fameliju19FKS46 je napisao/la:E bas tako on to napise. Ovog Mirka Kramarica predstavlja kao da je Andrej Kramaric. U tome je fazon. Nalozi se frajer pa pretjeruje.jurisicduska je napisao/la:Evo u super stilu, Nigerijac, zadnji vezni, nastupao za repku, prekaljeni internacionalac, nešto ala essien, ako njega potpišu to će biti najbolji igrač lige.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- super
- Kontakt:
evo sada je 1:1 al ti dajem sansu da probas povesti,trazi na marketu napadaca mozda pogodis ili nazovi baljkajurisicduska je napisao/la:U tačnim informacijama ja vidim 1:0, pa ne znam sad kome raja da vjeruje.
Razvali ga @duska ko nekad na federalnoj politicare
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma jok to je pretjerano, taj napadač na probu dolazi, ja samo ove sigurne pišem... 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ferroviere87, roccosiffredi, zemuntrg i 12 gostiju.