NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 22 mar 2012, 17:15

Bersi doveli jos jedno dobro pojacanje: The Chicago Bears have agreed to terms on a 4-year deal with RB Michael Bush.

Svidja mi se kako radi nasa uprava do sada. Tu je top 5 WR: Marshall. tu je novi pomcni QB: Campbell, koji bi mogao u nekim timovima biti i starter. I sad je tu sigurno jedan od najbolji RB, sto je bio na slobodnom trzistu.

Prosle godine covjek trcao 977 yardi u 16 utakmica. Isto tako imao i 37 ufacenih pasova za preko 400 yardi.

Odlican No. 2 RB za jednu ekipu.

Ugovor je vrijedan 14mil. od toga 7 garantovano.

DA BEARS!!!
Postovanje treba zaraditi.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 22 mar 2012, 17:17

bear grylls je napisao/la:michael bush potpisao za bearse rođak ja ti rekoh ti meni nevjerujes.

"Bears agree to 4yr/$14M deal with former Raiders RB Michael Bush."

Mislim da je Barber zavrsio epizodu u Bearsima. ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 17:19

kad_kako je napisao/la:Bersi doveli jos jedno dobro pojacanje: The Chicago Bears have agreed to terms on a 4-year deal with RB Michael Bush.

Svidja mi se kako radi nasa uprava do sada. Tu je top 5 WR: Marshall. tu je novi pomcni QB: Campbell, koji bi mogao u nekim timovima biti i starter. I sad je tu sigurno jedan od najbolji RB, sto je bio na slobodnom trzistu.

Prosle godine covjek trcao 977 yardi u 16 utakmica. Isto tako imao i 37 ufacenih pasova za preko 400 yardi.

DA BEARS!!!
Top 5 receiver lige nema sanse to je malo navijacki od tebe ima potencijala al trenutno ni blizu pogledaj kakve su zvijeri trenutno u ligi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 mar 2012, 17:25

bear grylls je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Bersi doveli jos jedno dobro pojacanje: The Chicago Bears have agreed to terms on a 4-year deal with RB Michael Bush.

DA BEARS!!!
Top 5 receiver lige nema sanse to je malo navijacki od tebe ima potencijala al trenutno ni blizu pogledaj kakve su zvijeri trenutno u ligi.
Samo isticem ono sto sam citao na vise stranica ... Pa eto nek je i top 10-15, to je opet veliki upgrade za Bearse. :)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 17:25

A za busha to vam je sjajan potez covjek je starter a kod vas ce vjerovatno da dijeli vrijeme sa forteom da bi se forte malo rasteretio. Ovo je za mene jedan od najboljih poteza free agency takva dva oruzja imati plus sto je ostatak ekipe na nivou opasni su bearsi. A ne znam sta si ti citao sanse nema da je on u top 5 u top 15 i nekako.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 mar 2012, 17:29

pa covjek je sa onakvim problemima u Miamiu imao odlicnu sezonu.. na pro bowlu bio MVP..jedan od najboljih recivera definitivno.Bolji je od vecine koji su slobodni bili ove sezone ....vecina recivera imaju QB, a on nije imao toliko izuzev recimo dok ga je Cutler hranio u Denveru... ali vidjeli smo ga kakav je sa najboljim QB na pro bowl :)..po meni je bolje rjesenje nego manningam, colison i td ...

Pa sad imamo 4 RB ..ne znam meni se Barber svidjao i ako je sjebao utakmicu protiv Denvera :)..prvo izasao napolje i zaustavo im vrijeme, zatim izgubi loptu u OT gdje smo bili na FG.

sad draftati u odbrani nesto i onda barem jednog OL i td....
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 22 mar 2012, 17:31

Nadam se samo da to nece uticati da potpisu long-term deal sa Forte-om. :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 17:32

Giallorossi je napisao/la:Nadam se samo da to nece uticati da potpisu long-term deal sa Forte-om. :)
Ja sam citao negdje da bi forte mogao u holdout mozda vam je i ovo priprema da ga izgubite sljedece sezone ko zna.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 mar 2012, 17:35

bear grylls je napisao/la:A za busha to vam je sjajan potez covjek je starter a kod vas ce vjerovatno da dijeli vrijeme sa forteom da bi se forte malo rasteretio. Ovo je za mene jedan od najboljih poteza free agency takva dva oruzja imati plus sto je ostatak ekipe na nivou opasni su bearsi. A ne znam sta si ti citao sanse nema da je on u top 5 u top 15 i nekako.
koliko recivera napravi pro bowl?...pa ne napravi ih 15 pobogu brate.. on je to zadnjih godina i covjek koji samo u svojoj orvoj seozni nije isao preko 1000...pa ko ce sa onakvim Miamiem imati onakvu sezonu?...ja sebi osjecem **** ako vecina recivera sa onakvim problemima moze nesto napraviti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 mar 2012, 17:36

Giallorossi je napisao/la:Nadam se samo da to nece uticati da potpisu long-term deal sa Forte-om. :)
Imaju do 16 jula. da se dogovore sa Forteom, inace igra pod 'franchise tag'.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 17:37

SaltCityAttack je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:A za busha to vam je sjajan potez covjek je starter a kod vas ce vjerovatno da dijeli vrijeme sa forteom da bi se forte malo rasteretio. Ovo je za mene jedan od najboljih poteza free agency takva dva oruzja imati plus sto je ostatak ekipe na nivou opasni su bearsi. A ne znam sta si ti citao sanse nema da je on u top 5 u top 15 i nekako.
koliko recivera napravi pro bowl?...pa ne napravi ih 15 pobogu brate.. on je to zadnjih godina i covjek koji samo u svojoj orvoj seozni nije isao preko 1000...pa ko ce sa onakvim Miamiem imati onakvu sezonu?...ja sebi osjecem **** ako vecina recivera sa onakvim problemima moze nesto napraviti
Rođak nije on los al je konkurancija prejaka to hocu da kazem pa jel on bolji od vincenta jacksona gledaj to tako. Jackson je bio najbolji WR u free agency a gdje njega svrstati u ligi jer ni jackson sigurno nije top 5.Decko je dobar ne kazem to al nije u top 5 brate mili.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 mar 2012, 17:40

po meni su dva Johnsona najbolja dva recivera ubjedljivo..ovaj iz Detroita i onaj iz Houstona ...onda nebih dalje redao nije zahvalno bas, ali ima ih priblizno dosta dobrih recivera...ja opet gledam vise to kako ko ima QB ...znam da je imao puno problema u Miamiu te povrede QB, te lose igre promjene svae druge hefte novi QB i opet je imao sezonu za pro bowl
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 mar 2012, 17:41

SaltCityAttack je napisao/la:
Pa sad imamo 4 RB ..ne znam meni se Barber svidjao i ako je sjebao utakmicu protiv Denvera :)..prvo izasao napolje i zaustavo im vrijeme, zatim izgubi loptu u OT gdje smo bili na FG.

sad draftati u odbrani nesto i onda barem jednog OL i td....
Ma ako se kotarisemo Barbera (kao i sto trebamo), oslobodicemo jos 2mil. salary capa. Imas Kahlila Bella, kao 3ceg RB, i netreba nam vise niko.

Evo malo Bush highlights: " onclick="window.open(this.href);return false; (opet sere ss stranica i nece da prikaze YT video)

[youtube][/youtube]

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 17:45

SaltCityAttack je napisao/la:po meni su dva Johnsona najbolja dva recivera ubjedljivo..ovaj iz Detroita i onaj iz Houstona ...onda nebih dalje redao nije zahvalno bas, ali ima ih priblizno dosta dobrih recivera...ja opet gledam vise to kako ko ima QB ...znam da je imao puno problema u Miamiu te povrede QB, te lose igre promjene svae druge hefte novi QB i opet je imao sezonu za pro bowl
Ja mislim da je calvin najbolji ligi trenutno ono sto on uhvati niko ne moze. Dalje ne znam fitz nema QB kolb :roll: pa opet ima bolje brojke od recimo jacksona koji je imao riversa. Po meni cu calvin andre i fitz nedodirljivi trenutno dalje ima sjajnih receivera al ova trojica su strasni.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 mar 2012, 17:48

bear grylls je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:po meni su dva Johnsona najbolja dva recivera ubjedljivo..ovaj iz Detroita i onaj iz Houstona ...onda nebih dalje redao nije zahvalno bas, ali ima ih priblizno dosta dobrih recivera...ja opet gledam vise to kako ko ima QB ...znam da je imao puno problema u Miamiu te povrede QB, te lose igre promjene svae druge hefte novi QB i opet je imao sezonu za pro bowl
Ja mislim da je calvin najbolji ligi trenutno ono sto on uhvati niko ne moze. Dalje ne znam fitz nema QB kolb :roll: pa opet ima bolje brojke od recimo jacksona koji je imao riversa. Po meni cu calvin andre i fitz nedodirljivi trenutno dalje ima sjajnih receivera al ova trojica su strasni.
Calvin je neprikosnoven na WR poziciji. Covjek hvata kao od sale, ono sto drugi uhvatiti nemogu.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 17:51

Ma calvin je zvijer on ako ovako nastavi ne znam ugrozice sve velikane osim Jerry Ricea. Ima potencijal da igra sjajno i u poznim godinama samo da ga povrede zaobiđu.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 mar 2012, 17:57

Marshall je sigurno u TOP 5. Gled'o sam dosta puta ove sezone, u takvim problemima u Miamiju, on opet igra, a pr0 bowl MVP malo ko moze bit'.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 18:02

Edin TM87 je napisao/la:Marshall je sigurno u TOP 5. Gled'o sam dosta puta ove sezone, u takvim problemima u Miamiju, on opet igra, a pr0 bowl MVP malo ko moze bit'.
Calvin, andre, fitz, greg jenings, mike wallace, wes welker, victor cruz itd. I rivers je bio na prow bowlu a imao je losu sezonu, gates je bio na pro bowlu a nije igro pola utakmica :D A na pro bowlu se neigra odbrana tako da nije nego postignuce. Ja vjerujem da ce biti sjajan u bearsima sa cutlerom ali da je TRENUTNO u top 5 ni blizu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2012, 18:08

Po meni su top 5-6: Jennings, Fitzgerald, Wallace, Cruz, Welker, i naravno Megatron :mrgreen: mada bi se dalo jos tu koga ubaciti npr Smith iz Panthersa itd.
Marshall bi mozda u Top 10 mogao uci, ali sigurno ne ispred ovih nabrojanih ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 18:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:Po meni su top 5-6: Jennings, Fitzgerald, Wallace, Cruz, Welker, i naravno Megatron :mrgreen: mada bi se dalo jos tu koga ubaciti npr Smith iz Panthersa itd.
Marshall bi mozda u Top 10 mogao uci, ali sigurno ne ispred ovih nabrojanih ;)
Smitha sam zaboravio al to je to prejaka je konkurencija, opet kazem imace najbolju sezonu karijere sa cutlerom ali trenutno ni blizu.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.