KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

brijeg široki
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la brijeg široki » 05 avg 2009, 18:59

batista je napisao/la:izgleda da je nešto sa bavcicem u rodu,po faci
heheheheheehhe care nasmijo si me do suza :D :D

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 05 avg 2009, 21:03

neno#4 je napisao/la:....a imao je i aferu sa KSS,prosao bio medju 12 kod njih,to sada potvrdjujem sto posto,neki ce napisat da to nije istina ali je tako...sve je uredu ta povreda ali tu ima nesto vise.....

Znaci Nesho je taj N.N. ... bas steta ... :roll:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 avg 2009, 22:27

O Bodicu i Malom nikad nisam nista cuo,tako da zaista ne znam da li bi oni bili pojacanja za Bosnu..ali obzirom da smo ostali bez Ikonica,ta pozicija je definitivno upraznjena! Sta ima za pleya? Popovic bi za mene bio odlicno rjesenje,a mislim da nije puno skup... u svakom slucaju neka se nasa uprava ugleda na agilno rukovodstvo f.k.zeljeznicar,i neka vide sta znaci marketing,a ti ljudi su u klubu nekih mjesec dana!..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2009, 22:40

bosnas_ je napisao/la:O Bodicu i Malom nikad nisam nista cuo,tako da zaista ne znam da li bi oni bili pojacanja za Bosnu..ali obzirom da smo ostali bez Ikonica,ta pozicija je definitivno upraznjena! Sta ima za pleya? Popovic bi za mene bio odlicno rjesenje,a mislim da nije puno skup... u svakom slucaju neka se nasa uprava ugleda na agilno rukovodstvo f.k.zeljeznicar,i neka vide sta znaci marketing,a ti ljudi su u klubu nekih mjesec dana!..
mi smo bar stabilan klub za razliku od zelje :D
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 avg 2009, 12:37

malo je off topic ali pratim malo sta rade nasi konkurenti, prvenstveno cibosi,doveli gravesa i gordona,rozic ostao,vukusic,zubcic,tomic je vrlo blizu kao i bogdanovic,caner medley(da li se iko sjeca zivotinje sto prekuca bavketa kada smo igrali protiv gran canarije,bijeli amer,sa fenomenalnim odrazom),tomas bi takodjer mogao doci,princ ostao,troha je tu da odigra 5 - 10 minuta,ili da prka ostane ili bagaric kao back - up..sve u svemu strasni vukovi ako dovedu makar tomica,medleya,bogdanovica ili tomasa....dobro falice mnogo kus,anderson ali ce cini mi se biti opasniji nego prosle godine...jedino bi im dule mogao parirat jer je on mag,majstor,a svi ostali dobrano ispod..........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 07 avg 2009, 18:59

@neno4,

Mislim da si dosta dobro upro prstom u prvog favorita lige. Pratim dosta hrvatski sport i nema šta, Cibosi imaju i najveći budžet u NLB i znaju šta hoće. Mada ne znam da li im je siguran put do prvog mjesta. Svi znamo ko je Dule Vujošević, a ako Dejo Milojević da 70% svog kapaciteta, ne bi me čudilo da ih Partizan i ove godine "nasadi". Što se nas tiče, mislim da imamo šanse da dobacimo do prve četiri, a bio bi presretan i plasmanom u prvih šest. Ne očekujem neki suludi napredak zato što smo se mi nešto previše pojačali, nego što su i naši direktni protivnici za vrh tabele malo kalirali u sastavima i stručnim stožerima (tu prije svega mislim na Zadar, Zvezdu i Olimpiju). Doduše, uvijek može neko iskočiti tipa Cedevite, koja je dosta investirala. Nešto mislim da će liga, sa izuzetkom prva dva mjesta, biti dosta izjednačena.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 avg 2009, 23:12

Partizan i Cibona,mozda i Cedevita su glavni kokurenti za titulu NLB lige! Mislim da Bosna nije niti jaca niti puno slabija u odnosu na proslu sezonu,tu je to negdje! ali ocekujem da budemo mnogo bolje spremni za sami pocetak lige nego sto je to bilo prosle sezone! Ja bi prije doveo kvalitetnog igraca na poziciji 2/3 nego nekog pleya,jer to moze odigrati i Ceskovic! U svakom slucaju nemamo igraca koji je miljenik publike,kao sto je to bio Ikonic i to je glavni problem! u gradu je nakon dugo vremena fudbal opet u modi i sada treba uloziti dodatni napor kako bi se publika vratila u dvoranu,a to bez kvalitetnih igraca i rezultata,kao i visokih ambicija nije moguce!
-Koje marke ce biti dresovi u novoj sezoni,je li opet AND1?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 avg 2009, 23:46

ma vidjet cete ljudi da ce cedevita da bude ispod nas,zivi bili pa vidjeli....to vam je skupina placenika kao sada man. city....nece tu niko da igra radi nekog dokazivanja...sta ce opacku covjek uvijek moze solidne pare da uzme....ili krasic ili ova dva amera....za mene je ovaj mali butorac bio pravo osvjezenje,jer pored standardnih prostrana,zubcica,delasa je odigrao izvanredno cak i u nekim utakmicama rjesavao pitanje pobjednika.....mislim da im je otisao onaj stari frano colak,sto je igrao za siroki,sibenku....stvarno je ono uvijek bio solidan centar....e sada mi smo ja bih rekao nedefinisani u posljednje vrijeme....bukva citavo vrijeme govori jos samo play a onda dovedu ova dva igraca na probu:gregu i ovog drugog..........mislim da nam od ove dvojice nijedan ne treba zato sto bih nekom dao sansu ponavljam ili nesi ili camcu.....a kako je pocelo cini mi se da ce opet muha biti tu.....mada ovim nasim nikada nije vjerovat,mozda ce dovest kakvu jedinicu,ali stvarno zasto onda praviti omladinski pogon i osvajat te titule drzavnog prvaka ako neces im dati sansu....mislim da bi bio red stvarno da im se da sansa jer su to momci zasluzili,da je bogdo vv bio one sezone kada su zima i nihad dobili sansu..kada su zabili gironi bruku poena.....tada je i mali sead bio,a sto smo mi pustili stvarno koji smo klocevi,a covjek ce sada da bude prvi suter buducnosti........takodjer i buducnost suti cini mi se da su samo doveli naseg omiljenog igraca cedu koji nas je razbio i tada bio nas krvnik.......ne znam nekako mi djeluju nedefinisano,valjda cekaju da vladu talnu pa da odatle lovu uzmu,mada je onaj njihov predsjednik i ujedno predjsednik KS CG pun love..prosle godine na tekmi protiv CG zove nekog i govori bre da vidis kako mali Gorda igra,a ja ga molio da igra za nas,a on nije hteo...sve u svemu otisao sam malo predaleko...ali cibosi ako dovedu ovo bit ce najopasniji mada ja bi volio opet kad vec mi ne mozemo onda duleta opet vidjeti na tronu jer je mag,jedini koji ima petlju sa svima kuhati i kada nije u pravu.....ove godine je izgubio prakticno kostur koji je bio potpora nikoli:novica,uros,milenko plus lazme,ceda koji je pretprosle sezone uz kecmana i nikolu bio ja mislim cak i njihov najvazniji igrac...ali tu je naravno kaps pera,rasic,aleks. maric,cica,vranes,vesely,sinovec(ako ga ona vizura cini mi se pusti),mitrovic,rakocevic,dovest ce on jos nekoga na 1ili 4 siguran sam.....u svakom slucaju ceka nas uzbudljiva sezona mada ja predvidjam nesto slabija nego prosle godine...KK Sledeca sezona se raspada ali bice interesantno vidjet ko ce karija da zamijeni.....po meni da vv nije potpisao sa nama mislim da bi on bio taj....

Otisli:Novica,Johnson,Milenko,Uros,Lasme,Anderson,Kus,Kalovej,Roberts,Dzo,Marinovic,Ovens,Joksimovic,Ikonic,Begic,Micov,Maras......tesko da dodju bolje zamjene ove prosle godine je bas bila prejaka liga stvarno ova naredna ce da bude slabija za jedno 15-20 posto.........

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 avg 2009, 01:29

ne znam po meni se i olimpija solidno pojacala bice sigurno jaci nego prosle sezone. cibona je najvise uradila ali opet kazem jako jako tesko oni mogu protiv partizana

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 avg 2009, 09:48

ovakve postove bi trebalo nastviti natopicu NLB liga, a ne na topicu bosne
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 08 avg 2009, 17:28

Imam jedno pitanje za poštovane kolege sa foruma, koji imaju mao više insiderskih informacija iz kluba. Naime, čitam na avazovom portalu da Bosna ima problem sa odštetom za Rašida Malbašića, odnosno da se austrijski košarkaški savez uopšte ne javlja sa odgovorom na bosnin zahtjev za dostavu računa za uplatu odštete, čime Bosna automatski ne može ni registrovati Rašida kao svog igrača. Zna li neko više o ovome, da li će biti ovo riješeno na vreme, ili ćemo imati neku trakavicu zbog koje će momak, ne daj bože, morati presjediti dio sezone?

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 08 avg 2009, 18:09

al... je napisao/la:Imam jedno pitanje za poštovane kolege sa foruma, koji imaju mao više insiderskih informacija iz kluba. Naime, čitam na avazovom portalu da Bosna ima problem sa odštetom za Rašida Malbašića, odnosno da se austrijski košarkaški savez uopšte ne javlja sa odgovorom na bosnin zahtjev za dostavu računa za uplatu odštete, čime Bosna automatski ne može ni registrovati Rašida kao svog igrača. Zna li neko više o ovome, da li će biti ovo riješeno na vreme, ili ćemo imati neku trakavicu zbog koje će momak, ne daj bože, morati presjediti dio sezone?
on ako mu ne puste da dodje u Bosnu prekida sa kosarkom i ide na faks ;) ;) ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 avg 2009, 18:18

al... je napisao/la:Imam jedno pitanje za poštovane kolege sa foruma, koji imaju mao više insiderskih informacija iz kluba. Naime, čitam na avazovom portalu da Bosna ima problem sa odštetom za Rašida Malbašića, odnosno da se austrijski košarkaški savez uopšte ne javlja sa odgovorom na bosnin zahtjev za dostavu računa za uplatu odštete, čime Bosna automatski ne može ni registrovati Rašida kao svog igrača. Zna li neko više o ovome, da li će biti ovo riješeno na vreme, ili ćemo imati neku trakavicu zbog koje će momak, ne daj bože, morati presjediti dio sezone?
vjerovatno ce to sve rjesavati Fiba bar su tako najavili iz bosne.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 08 avg 2009, 23:09

fera je napisao/la:ne znam po meni se i olimpija solidno pojacala bice sigurno jaci nego prosle sezone. cibona je najvise uradila ali opet kazem jako jako tesko oni mogu protiv partizana
Olimpija i kada je bila jaka bila je negdje oko seste do devete pozicije ,a sada kada se ovako dobro pojacala bice medju prvih 10. ..
kada sam gledao Bavcica protiv Portugala dobio je tri licne za dvije minute ,a kosa nije dao ,,pa se pitam kada ce biti spreman ??Trebao ga je Menso pustiti da ide ako je Olimpija pocela sa treninzima ,jer covjek nece biti spreman za NLB . A nije od neke koristi kao ni Milosevic...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 avg 2009, 00:29

sad ce milosevic dobiti nogu iz zvezde. nema vise pesica da ga brani :P

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 01:35

fera je napisao/la:sad ce milosevic dobiti nogu iz zvezde. nema vise pesica da ga brani :P

ako dobije nogu eto ga u kk bosni
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 avg 2009, 10:04

Mirza_Hordas je napisao/la:
fera je napisao/la:sad ce milosevic dobiti nogu iz zvezde. nema vise pesica da ga brani :P

milosevic vjerovatno ide u vosu na posudbu,a on je okorjeli zvezdas tako da nece doci sigurno kod nas,jer za njega zvezda znaci zivot....da su mu prosle godine nudjene ne znam kakve pare on ne bi pristao samo zvezda

@nermine, kada se nista kod nas desava i kada taj play ne dolazi sto sam ja danio govorio da se centar ne ponovi od prosle godine sta fali da malo ovaj forum dignemo iz mrtvih jer ne pise se gotovo nista,a malo da pricamo o nasim konkurentima,ne pricamo o barci,makabiju,realu.......

Ostalo je samo ime.....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 avg 2009, 13:10

neno#4 je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:

milosevic vjerovatno ide u vosu na posudbu,a on je okorjeli zvezdas tako da nece doci sigurno kod nas,jer za njega zvezda znaci zivot....da su mu prosle godine nudjene ne znam kakve pare on ne bi pristao samo zvezda

@nermine, kada se nista kod nas desava i kada taj play ne dolazi sto sam ja danio govorio da se centar ne ponovi od prosle godine sta fali da malo ovaj forum dignemo iz mrtvih jer ne pise se gotovo nista,a malo da pricamo o nasim konkurentima,ne pricamo o barci,makabiju,realu.......
Realno Bosna vise nije u modi! Zeljo i Sarajevo su se digli iz mrtvih ,to ce se automatski odraziti na posjetu u Skenderiji! Ako uspijemo napuniti dvoranu u 1-2 utakmice bice to uspjeh!
p.s.
Milosevic bi bio veliko pojacanje za Bosnu!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 avg 2009, 13:33

sta ce nam milosevic bolji je šeha od njega. a i da opet pokusa centra igrati i tu imamo bolja rjesenja

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 09 avg 2009, 13:57

fera je napisao/la:sta ce nam milosevic bolji je šeha od njega. a i da opet pokusa centra igrati i tu imamo bolja rjesenja
mozda je mislio kad bi potpiso za neku drugu ekipu iz NLB :D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.