Ništa,1 poraz kući...Zdena04 je napisao/la:Jao kako sam loš ove sezone. Nadam se da će Lyon pobijediti sa ovih 1:2 pa da nam @reds donese barem bod.
Lyon 1:3,Napoli 0:2.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ništa,1 poraz kući...Zdena04 je napisao/la:Jao kako sam loš ove sezone. Nadam se da će Lyon pobijediti sa ovih 1:2 pa da nam @reds donese barem bod.
Ne mora znacit,mozda Roma uvali jedan i eto X...reds je napisao/la:Ništa,1 poraz kući...Zdena04 je napisao/la:Jao kako sam loš ove sezone. Nadam se da će Lyon pobijediti sa ovih 1:2 pa da nam @reds donese barem bod.![]()
Jbg. ja ne znam jesam li ijedan rezultat pogodio do sad. Koji smo na tabeli?reds je napisao/la:Ništa,1 poraz kući...Zdena04 je napisao/la:Jao kako sam loš ove sezone. Nadam se da će Lyon pobijediti sa ovih 1:2 pa da nam @reds donese barem bod.![]()
Zadnji !Zdena04 je napisao/la:Jbg. ja ne znam jesam li ijedan rezultat pogodio do sad. Koji smo na tabeli?reds je napisao/la:Ništa,1 poraz kući...Zdena04 je napisao/la:Jao kako sam loš ove sezone. Nadam se da će Lyon pobijediti sa ovih 1:2 pa da nam @reds donese barem bod.![]()
Dva kola pustili fore da bude zanimljiva liga, da odma u startu po lige ne tipujeElegant je napisao/la:Gostujuca pobjeda "Topnika", strijelac ko drugi nego Babinho.
FK Gusteri - FK Topnici 1:2
o cemu ti pricas ? Dragonsi imaju 3 pobjede i 2 remijaOTNYS_YNWA je napisao/la:U 90' Bosco fula zicer i ostaje 1:1. Treći remi za Zelene Zmajeve ( osim ako ne priznate onu pobjedu koja
nije smjela doći u pitanje ali se naštimala )
Jesi vidio kolega koji sam ja baksuz, ali nema veze, neporaženi smo i ove sezone konačno idemo u viši rang. Izgleda da su se one visinske pripreme isplatile. Još bih te zamolio da do utorka odigraš i SS.ba kup ako već nisi i da napomeneš Interistu da to isto učini. Ona pobjeda nam je priznata.OTNYS_YNWA je napisao/la:U 90' Bosco fula zicer i ostaje 1:1. Treći remi za Zelene Zmajeve ( osim ako ne priznate onu pobjedu koja
nije smjela doći u pitanje ali se naštimala )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.