GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Uno di noi!!!
Bem ti, prvo moždani ili srčani, pa sad leukemija
Zbilja mi je drag čovjek, volio sam onu njegovu generaciju prvo u Inkeru, pa u Dinamu. Rekao bih da je Kuže postavio temelje ove dominacije Dinama, i na tome mu nisu dovoljno zahvalni u Maksimiru (mislim na čelnike kluba).
NAPRIJED NARODE!
13 godina proslo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
[youtube][/youtube]
Bilo je to,bilo je to na Valentinovo sjećam se ja,sjećaš se ti...
Jao tek sam video da si napisao nekog Addya.Tritolone je napisao/la:Kako ce Kljuno dobit cipelicu za 2-3 kola
Izgleda da smo dovukli na posudbu nekog Addya, povremeni Ganski reprezentativac. Bio u Zvezdi, ima 22 godine.
Ovako na prvu smem da se kladim da ako Mamic otkupi njegov ugovor da ce da profitira vise nego kod Vide.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
danas ste vratili ime dinamo,od prekrajaca povjeseti,
" onclick="window.open(this.href);return false;
idrzata cete i ovog njegovog klona
sretno
" onclick="window.open(this.href);return false;
idrzata cete i ovog njegovog klona
sretno
13 godina je proslo
Tada smo vratili nas Dinamo, vratit cemo ga i sada!!
Tada smo vratili nas Dinamo, vratit cemo ga i sada!!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Poraz od Osijeka u odgođenoj utakmici prilično je poremetio planove Dinama da uoči ogleda s Rijekom i Hajdukom pred sobom ima kristalno jasnu i komotnu situaciju. Da se to odrazilo i na svlačionicu, potvrdio je i kapetan Josip Šiminuć koji je pritom poslao i jasnu poruku svojim suigračima...
Dinamo se u Gradskom vrtu i doslovno i figurativno našao na ledu, odlično je Stanko Mršić snimio Modre, napravio čvrst blok i uspio doći do velike pobjede, što je jasno imalo sasvim drugačiji odjek u suprotnom taboru.
O osječkim dojmovima, kako donosi Jutarnji list govorio je Josip Šimunić, pritom istaknuvši da trud i želja ovaj put nisu pali na plodno tlo: "Više smo očekivali, naravno, nije to bilo dobro. Međutim, nitko ne može reći da se nismo trudili, da nismo htjeli. Jednostavno, ništa što smo zacrtali nije išlo, oni su iz dvije akcije zabili dva pogotka."
Iako je teren bio u prilično lošem stanju, prvenstveno zbog zaleđenosti, Šimunić to nije htio iskoristiti kao alibi: "Mi smo Dinamo Zagreb, od nas se očekuju pobjede i dobre igre u svakoj utakmici i ne treba tražiti nikakav alibi. Kakav teren, pa i njima je bilo kao i nama. Pa nije ni snijeg samo u Zagrebu, u cijeloj je zemlji slično, to nam sigurno ne može biti nikakva isprika. Dobro, ako nekome treba alibi neka slobodno kaže 'Joe je kriv za poraz. Za prvi, drugi, treći, deseti gol, sve je kriv Šimunić’."
"Ja s tim nemam problema, ali ako je nekome tako lakše, neka mu bude. Ipak, moji suigrači, a i ne samo oni, moraju se znati nositi s kritikama. Tko to ne može, možda grubo zvuči, ali tome nije mjesto u Dinamu, do kraja je otvorio dušu Šimunić.
Poraz od Osijeka očito nije bio u "planovima" Dinamovaca, kao da su i sami bili presamouvjereni u svoju kvalitetu, odnosno "nekvalitetu" svojih protivnika koji su ih dočekali u bitno oslabljenom sastavu, stoga je razočaranje došlo do to mjere da sada i sami žive u strahu uoči dolaska Rijeke.
"Zabrinulo me to što sam na treningu dan poslije Osijeka u očima nekih suigrača vidio strah. To je najgora stvar, ako ćemo se bojati nikad nećemo ništa napraviti. Koga bi se mi to trebali bojati, mi smo Dinamo i jedino na što moramo paziti jest da budemo pravi, ozbiljni u svakoj utakmici i onda ćemo pobijediti sve. Ja se uopće nikoga ne bojim, ja sam siguran da smo bolji od svih", nije se dao Šimunić zbuniti u nastavku razgovora.
No, i njemu je jasno da će u nedjelju protiv Rijeke Dinamo morati pružiti kudikamo bolju igru, uložiti više truda, a recept je samo jedan: "Mukotrpno raditi i tako doći do pobjede. Uopće nije bitno kako, mi moramo pobijediti i osvojiti tri boda. Sve drugo trenutno nam je nebitno. Iskreno, jedva čekam tu utakmicu, kao i onu protiv Hajduka, bit će to pravi dvoboji. Pa da vidimo gdje smo i kakvi smo."
Dinamo se u Gradskom vrtu i doslovno i figurativno našao na ledu, odlično je Stanko Mršić snimio Modre, napravio čvrst blok i uspio doći do velike pobjede, što je jasno imalo sasvim drugačiji odjek u suprotnom taboru.
O osječkim dojmovima, kako donosi Jutarnji list govorio je Josip Šimunić, pritom istaknuvši da trud i želja ovaj put nisu pali na plodno tlo: "Više smo očekivali, naravno, nije to bilo dobro. Međutim, nitko ne može reći da se nismo trudili, da nismo htjeli. Jednostavno, ništa što smo zacrtali nije išlo, oni su iz dvije akcije zabili dva pogotka."
Iako je teren bio u prilično lošem stanju, prvenstveno zbog zaleđenosti, Šimunić to nije htio iskoristiti kao alibi: "Mi smo Dinamo Zagreb, od nas se očekuju pobjede i dobre igre u svakoj utakmici i ne treba tražiti nikakav alibi. Kakav teren, pa i njima je bilo kao i nama. Pa nije ni snijeg samo u Zagrebu, u cijeloj je zemlji slično, to nam sigurno ne može biti nikakva isprika. Dobro, ako nekome treba alibi neka slobodno kaže 'Joe je kriv za poraz. Za prvi, drugi, treći, deseti gol, sve je kriv Šimunić’."
"Ja s tim nemam problema, ali ako je nekome tako lakše, neka mu bude. Ipak, moji suigrači, a i ne samo oni, moraju se znati nositi s kritikama. Tko to ne može, možda grubo zvuči, ali tome nije mjesto u Dinamu, do kraja je otvorio dušu Šimunić.
Poraz od Osijeka očito nije bio u "planovima" Dinamovaca, kao da su i sami bili presamouvjereni u svoju kvalitetu, odnosno "nekvalitetu" svojih protivnika koji su ih dočekali u bitno oslabljenom sastavu, stoga je razočaranje došlo do to mjere da sada i sami žive u strahu uoči dolaska Rijeke.
"Zabrinulo me to što sam na treningu dan poslije Osijeka u očima nekih suigrača vidio strah. To je najgora stvar, ako ćemo se bojati nikad nećemo ništa napraviti. Koga bi se mi to trebali bojati, mi smo Dinamo i jedino na što moramo paziti jest da budemo pravi, ozbiljni u svakoj utakmici i onda ćemo pobijediti sve. Ja se uopće nikoga ne bojim, ja sam siguran da smo bolji od svih", nije se dao Šimunić zbuniti u nastavku razgovora.
No, i njemu je jasno da će u nedjelju protiv Rijeke Dinamo morati pružiti kudikamo bolju igru, uložiti više truda, a recept je samo jedan: "Mukotrpno raditi i tako doći do pobjede. Uopće nije bitno kako, mi moramo pobijediti i osvojiti tri boda. Sve drugo trenutno nam je nebitno. Iskreno, jedva čekam tu utakmicu, kao i onu protiv Hajduka, bit će to pravi dvoboji. Pa da vidimo gdje smo i kakvi smo."
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Mamić obećao,Mamić ispunio.GNK doživio proljeće u Europi.Ali vama ne opet valja i opet ste nezadovoljni,uvijek je neko zlo među vama.
Ubise Rijeku. Scoria je najveci antitalent od svih hrv. trenera, nikad nece naucit i uvik ce primat 6 komada protiv Dinama na Maksimiru.
3:0
Cuje Dop Hattrick

3:0
Cuje Dop Hattrick
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ova Rijeka je uvijek dobijala kantu na Maksimiru. Steta sto nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, golovi padaju, a zanima me kako funkcionira ta Kljunina igra.
Evo na sluzbenoj pise da ima 3500 ljudi, vise je na Maksimiru bilo samo protiv Hajduka i Zadra
Evo na sluzbenoj pise da ima 3500 ljudi, vise je na Maksimiru bilo samo protiv Hajduka i Zadra
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Poznajete lika na 7:07?SiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]
NAPRIJED NARODE!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
MALI JE BOG!
MALI JE BOG!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mali je legendaran odgovor dao a ovog je zabolilo kao da mu je nekoga ubio. 
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ilija.Zeman je napisao/la:Poznajete lika na 7:07?SiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Majan Dabić 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
Radi se pod juznom tribinom:
Nova svlacionica

Sauna, odmah pored tuseva

Bazeni za odmaranje nakon utakmica

Lijepo je vidjet da se ovo sve moderizira i dize na visi nivo, al mi je nekako i zao, jer s tim pokazuju da se stadion jos dugo radit nece, pogotovo ne taj jug koji je najveci problem na stadionu. Nekako bi radije da su srusili jug i uradili ga nanovo s krovom, lijepo odmah do terena nego da su renovirali sve ono. Mislim da bi tih 10 milijuna bilo dovoljno, al dobro, da ne sanjam vise
Nova svlacionica

Sauna, odmah pored tuseva

Bazeni za odmaranje nakon utakmica

Lijepo je vidjet da se ovo sve moderizira i dize na visi nivo, al mi je nekako i zao, jer s tim pokazuju da se stadion jos dugo radit nece, pogotovo ne taj jug koji je najveci problem na stadionu. Nekako bi radije da su srusili jug i uradili ga nanovo s krovom, lijepo odmah do terena nego da su renovirali sve ono. Mislim da bi tih 10 milijuna bilo dovoljno, al dobro, da ne sanjam vise
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Neznam kako vama,al meni ova svlačionica izgleda ko da je od stiropora rađena.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Meni izgleda moderno, iako bi ovu zelenu rado mijenjao za plavu boju 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.