Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Adibhf88
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Adibhf88 » 19 avg 2012, 13:20

http://nos.nl/video/408307-bosnie-te-st ... llers.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala za link...u ova 3-4 minuta, sam vidio sjajnih poteza, Djedovica,Zacka,Mirze,i ostalih...izgleda da je bas bio naš dan.. :D
Kindže, kindže...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 13:25

Adibhf88 je napisao/la:http://nos.nl/video/408307-bosnie-te-st ... llers.html

Hvala za link...u ova 3-4 minuta, sam vidio sjajnih poteza, Djedovica,Zacka,Mirze,i ostalih...izgleda da je bas bio naš dan.. :D

Bili su vise nego dobri..Persic je odlican,pogadao i branio majstorski.Mirza je u skok igri,3,4 puta izbio samo loptu,a nasi istrcali brze kontre.Na fibi je pisalo da je bilo 100 gledaoca,evo ovdje vidimo istinu..

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 19 avg 2012, 13:33

I da se zna nisam ja priželjkivao Mitrovića već sam ga htio vidjeti sa Mašićem u igri, jer su njih dvojcia naše najbolje izmjene. Naravno Mitrović je daleko od prve petorke ali je uz Mašića najbolja izmjena

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 19 avg 2012, 14:56

12 igraca za Sloveniju

1. Wright, Pasalic
2. Djedovic, Gordic
3. Masic, Persic
4. Tela, Bavčić, Savovic
5. Kikanovic, Sinan/Omic Nurkić

Nema nista od tog Mitrovica. Ne treba nam igarc koji moze ulazit samo u garbage-timeu.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 19 avg 2012, 15:08

Evo jos jedan video iz Holandije,ima i intervju sa ACO-m, :D :D :D

[youtube][/youtube]
Kindže, kindže...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 avg 2012, 15:21

Kikanović na videu između 6.03-6.07,baš tako sam i mislio da su bile njegove reakcije pod košem.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 avg 2012, 15:25

LBJ MVP je napisao/la:Kako znate da je odličan šuter?
Ja od njeg,kao i od prijašnjih koledž igrača u reprezentaciji ništa nisam vidio što nisu mogli ponuditi i igrači iz naše lige,samo što su ovi sa koledža imali jako profesionalno urađene highligtse.
Možda ja griješim,ali mislim da od njeg ništa ne možemo očekivati.
Eto kao što si naveo highliste sam gledao, a gledao sam momka na zagrijavanju na utakmici protiv Latvije, izašao je 5-10 minuta prije, i nekad ga zahvati serija od 4-5 vezanih, a nerijetko šuta i dva metra iza linije za tri poena (nešto kao i Mirza) ali i pogađa.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 avg 2012, 15:30

pratite tagova na ovom holandskom videu : Milan Teletovic :evil:

a dade im na kraju Mirza loptu :lol:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 15:42

kokuz je napisao/la:pratite tagova na ovom holandskom videu : Milan Teletovic :evil:

Dosao je jedan dezurni,da im se vrati lopta :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 avg 2012, 15:47

kokuz je napisao/la:pratite tagova na ovom holandskom videu : Milan Teletovic :evil:

ajde @kokuze, kada je mogao da bude i Hrvat na jednom videu, što ne bi mogao biti i Srbin, šta se sekiraš :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 avg 2012, 15:47

ma ne bih mu je ja vratio da je...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 19 avg 2012, 17:35

http://nos.nl/video/408307-bosnie-te-st ... llers.html" onclick="window.open(this.href);return false;

mozeli neko ovo skinuti i staviti na youtube?

hvala

PS: bajram serif mubarek olsun muslimanima sa foruma :-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 avg 2012, 18:42

gazda664 je napisao/la:Evo za Legendu BiH-Latvija
[youtube][/youtube]

Bravo jarane, svaka čast za ovo. :D
Sramota je da nema naše ni jedne utakmice na youtoube ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 avg 2012, 19:31

Jesul puštene karte u prodaju za Gruziju?

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 19 avg 2012, 19:40

Evo jos jedan video :D
[youtube][/youtube]

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 19 avg 2012, 19:52

lumani je napisao/la:
frenki je napisao/la:brine me protiv gruzije nedostatak rotacije, sad ova povreda mašića, bukvalno s 6 igrača igrati cijelu utakmicu, koja će, pretpostavljam biti neizvjesna kao protiv latvija.

kako god završi, opet vjerujem u sve ovo, mada me malo grickaju neke stvari poput mirzinog nepoštivanja acina autoriteta, o čemu se u insajderskim krugovima priča, a što se vidjelo u silovanju protiv latvije, te taj trenutak u holandiji koji je je pomenut.

Grijesis u vezi Mirze i Petrovica.Silovonja protiv Latvije?Hoces da sutiraju Sinanovic i Masic ?Kada je Mirza izlazio sa utakmice jucer,Aco je trazio od publike da se Mirzi aplaudira..Mirza kod Ace imao svu slobodu,sto tako i treba da bude..

baš tako, mogao je bar dva puta dati povratnu mašiću (čiji šut bio 2/3) ili bilo kom drugom, a ne nešto silom protiv dvojice leđima prema košu (gdje sam kontao kuku li mu u NBA protiv howarda i ostalih ako onako pokušavao, uostalom dovoljan mu je penicilin pero antić :D).
jedno je data sloboda, drugo silovanje slobode, čega npr.je bllo mnogo manje kod nene markovića birvaktile, kod kojeg sam bio puno sigurniji kad je šutirao i imao tu istu slobodu (ne umanjujući mirzin kvalitet koji može biti i veći).

aco je mek (ne kritikujem, nego konstatiram) i nemam namjeru da te uvjeravam o odnosu mirze prema aci i ostatku tima, ne mora to na kraju ni biti kobno, samo sam izrazio bojazan. uopće ne sumnjam da ćemo se plasirati na EP (i da smo izgubili od latvije, isto bih mislio), samo bih želio i taj iskorak u četvrtfinale, za koji mora sve biti na svom mjestu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 20:02

Napisao sam nesto,pa sada evo promjenio ;) Neka ostane tako,kako mislis, da ne navodim stats od Mirze protiv navedenih.Samo da te napomenem imao je i Nenad dosta gorih utakmica..No,ne bitno idemo dalje,imamo kratku klupu i volim kada Mirza uzme oko 20 suteva!Da, slazem se,vrijeme je za cetvrtfinale..

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 19 avg 2012, 20:22

lumani je napisao/la:Poredis ga sa igracima koji nisu na NBA nivou igrali,niti ce igrati******Antic Pero kojem je Mirza utrpao 32 poena u sred Atine,se sada ovdje navodi kao gigant..Hajde sto su nekada Savanovic,Velickovic bili giganti sada i Antic..Ali opet ti ponavljam,jedan je otisao gdje ovi nece nikada..Znaci silovao protiv latvije a ovo u Holandiji neka sreca opet bila :lol: .......btw, slabo se onda sjecas Nenada..ako zelis jedan primjer sa e.p sut 4 od 21..
oladi, nije sreća bila u holandiji ko ti to govori, ne znma kako vam je pojedinim duša izokrenut sve živo.
nije pero gigant, u tom i jest problem. da je bogdo pola od tih iz atine peri dao na EP. nisu giganti ni latvijci pa je preko njih 17 puta fulio.

a to s nenom je samo moj lični osjećaj. bio sam sigurniji kad uzme loptu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 20:28

frenki je napisao/la:
lumani je napisao/la:Poredis ga sa igracima koji nisu na NBA nivou igrali,niti ce igrati******Antic Pero kojem je Mirza utrpao 32 poena u sred Atine,se sada ovdje navodi kao gigant..Hajde sto su nekada Savanovic,Velickovic bili giganti sada i Antic..Ali opet ti ponavljam,jedan je otisao gdje ovi nece nikada..Znaci silovao protiv latvije a ovo u Holandiji neka sreca opet bila :lol: .......btw, slabo se onda sjecas Nenada..ako zelis jedan primjer sa e.p sut 4 od 21..
oladi, nije sreća bila u holandiji ko ti to govori, ne znma kako vam je pojedinim duša izokrenut sve živo.
nije pero gigant, u tom i jest problem. da je bogdo pola od tih iz atine peri dao na EP. nisu giganti ni latvijci pa je preko njih 17 puta fulio.

a to s nenom je samo moj lični osjećaj. bio sam sigurniji kad uzme loptu.

Da,da oladi :(Jedna slaba utakmica i odmah po Mirzi ...Vidim da se Mirza optuzuje zbog ispadanja sa :E:P? ili dizemo Peru zbog odbrane?.Samo gledaj Basket i uzivaj druze,jer sam ja na tekmi jucer uzivao..Nenad ,Mirza imaju nesto zajednicko !?.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 19 avg 2012, 20:42

Gledao sam utakmicu Gruzija-Rumunija i moram reći da je na mene Gruzija ostavila dobar dojam, znao sam za njihov roster, al sam juče vidio i kako to praktično izgleda, Markošvili, Šermandini, Šengalia i Pulen su nosioci igre, u jednom trenutku sam čini mi se vidi i Pačuliu na klupi, al on nije ulazio u igru/ako je zdrav vjerovatno će protiv nas i on igrati/.Vodi ih Igor Kokoškov, "amerikanac" srpskog porijekla koji je radio kao pomoćni trener u NBA i čini mi se skautirao protivnike za Obradovića?.Dobra su, atletski korektna ekipa, fino skaču i ofanzivno i defanzivno/što je naša najveća boljka/, dobar šut sa distance, više im odgovara brza igra, čini mi se da se malo teže snalaze na postavljeni napad, ne znam, bit će gutavo sa njima u utorak jer je na nama kao domaćinima, imperativ pobjede, a ako je Mašić povrijeđen, onda je roster još kraći.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: haklamas i 12 gostiju.