Hvala za link...u ova 3-4 minuta, sam vidio sjajnih poteza, Djedovica,Zacka,Mirze,i ostalih...izgleda da je bas bio naš dan..

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Adibhf88 je napisao/la:http://nos.nl/video/408307-bosnie-te-st ... llers.html
Hvala za link...u ova 3-4 minuta, sam vidio sjajnih poteza, Djedovica,Zacka,Mirze,i ostalih...izgleda da je bas bio naš dan..
Eto kao što si naveo highliste sam gledao, a gledao sam momka na zagrijavanju na utakmici protiv Latvije, izašao je 5-10 minuta prije, i nekad ga zahvati serija od 4-5 vezanih, a nerijetko šuta i dva metra iza linije za tri poena (nešto kao i Mirza) ali i pogađa.LBJ MVP je napisao/la:Kako znate da je odličan šuter?
Ja od njeg,kao i od prijašnjih koledž igrača u reprezentaciji ništa nisam vidio što nisu mogli ponuditi i igrači iz naše lige,samo što su ovi sa koledža imali jako profesionalno urađene highligtse.
Možda ja griješim,ali mislim da od njeg ništa ne možemo očekivati.
kokuz je napisao/la:pratite tagova na ovom holandskom videu : Milan Teletovic![]()
a dade im na kraju Mirza loptu
ajde @kokuze, kada je mogao da bude i Hrvat na jednom videu, što ne bi mogao biti i Srbin, šta se sekiraškokuz je napisao/la:pratite tagova na ovom holandskom videu : Milan Teletovic![]()
a dade im na kraju Mirza loptu
gazda664 je napisao/la:Evo za Legendu BiH-Latvija
[youtube][/youtube]
lumani je napisao/la:frenki je napisao/la:brine me protiv gruzije nedostatak rotacije, sad ova povreda mašića, bukvalno s 6 igrača igrati cijelu utakmicu, koja će, pretpostavljam biti neizvjesna kao protiv latvija.
kako god završi, opet vjerujem u sve ovo, mada me malo grickaju neke stvari poput mirzinog nepoštivanja acina autoriteta, o čemu se u insajderskim krugovima priča, a što se vidjelo u silovanju protiv latvije, te taj trenutak u holandiji koji je je pomenut.
Grijesis u vezi Mirze i Petrovica.Silovonja protiv Latvije?Hoces da sutiraju Sinanovic i Masic ?Kada je Mirza izlazio sa utakmice jucer,Aco je trazio od publike da se Mirzi aplaudira..Mirza kod Ace imao svu slobodu,sto tako i treba da bude..
oladi, nije sreća bila u holandiji ko ti to govori, ne znma kako vam je pojedinim duša izokrenut sve živo.lumani je napisao/la:Poredis ga sa igracima koji nisu na NBA nivou igrali,niti ce igrati******Antic Pero kojem je Mirza utrpao 32 poena u sred Atine,se sada ovdje navodi kao gigant..Hajde sto su nekada Savanovic,Velickovic bili giganti sada i Antic..Ali opet ti ponavljam,jedan je otisao gdje ovi nece nikada..Znaci silovao protiv latvije a ovo u Holandiji neka sreca opet bila.......btw, slabo se onda sjecas Nenada..ako zelis jedan primjer sa e.p sut 4 od 21..
frenki je napisao/la:oladi, nije sreća bila u holandiji ko ti to govori, ne znma kako vam je pojedinim duša izokrenut sve živo.lumani je napisao/la:Poredis ga sa igracima koji nisu na NBA nivou igrali,niti ce igrati******Antic Pero kojem je Mirza utrpao 32 poena u sred Atine,se sada ovdje navodi kao gigant..Hajde sto su nekada Savanovic,Velickovic bili giganti sada i Antic..Ali opet ti ponavljam,jedan je otisao gdje ovi nece nikada..Znaci silovao protiv latvije a ovo u Holandiji neka sreca opet bila.......btw, slabo se onda sjecas Nenada..ako zelis jedan primjer sa e.p sut 4 od 21..
nije pero gigant, u tom i jest problem. da je bogdo pola od tih iz atine peri dao na EP. nisu giganti ni latvijci pa je preko njih 17 puta fulio.
a to s nenom je samo moj lični osjećaj. bio sam sigurniji kad uzme loptu.