Nista novo stara priča kao o uvijek . Tako je i bili sa renoviranjem stadiona mislim na teren . Biće tad završen pa nista . Uzelo duplo više vremena da bi na kraju sad kad pogledaš nisi ni siguran da li je uopšte nešto rađeno .Addict je napisao/la:Sta to znaci? Nisu gotovi papiri ili sta? Kakva su vam ocekivanja, kakva je ekipa? Crvena legija nece doci organizivano na gostovanje, bice ljudi privatno ali nismo se pripremili kako treba. Krecemo s gostovanjima od naredne. Pozdrav vama iz Kaknja i neka sutra pobijedi bolji. Sretno, trebace i vama i nama...skelar je napisao/la:Ništa od Dzafica i crne braće za Subotu . Ko radi na sređivanju papira treba mu dati otkaz odmah . Ovako biće zajebano protiv Mladosti . Ali eto možda Radoja iskoristi šansu dok nema Dzafe da se pokaže ko je golgeter
Sto se tice same utakmice naravno neka bolji pobijedi u svakom slučaju slažem se . Sezona će biti veoma teška kao nikad prije i svaki izgubljen bod pogotovo kod kuće ce vrijediti tri puta više . Moram priznati da sam vas pratio kroz pripreme i da ste odradili veoma dobro . Sad kako će se to odraziti u Subotu ostaje da se vidi .
Sto se tice ekipe same moglo se bolje odraditi sa pojačanjima ali sta je tu je . Nismo mi finansijskih jako stabilni kao i većina ovdje klubova da bi mogli neka jaka imena dovesti . Možda bi trebali se žaliti Dodiku kao i Borac i Slavija . Primijetno je da se pare daju