Da sam znao da se ovako razumijem u ovaj NFL ranije bih ga počeo pratitdijabola je napisao/la:Dallas - Chicago (+3,5) h2 @ 1.80 ..... može i čista dvica vjerovatno.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Da sam znao da se ovako razumijem u ovaj NFL ranije bih ga počeo pratitdijabola je napisao/la:Dallas - Chicago (+3,5) h2 @ 1.80 ..... može i čista dvica vjerovatno.
Ma podaci su tacni nego jel moram onda na svoju kreditnu karticu il mogu uzet npr. od stare?anonimni je napisao/la:@ anonimni nije postavio linkal' nije ni bitno, moraš još 2x igrat', na onoj stranici odakle smo svi uzeli bonus(e) piše da se mora uložiti bonus 3 puta, i ovo drugo je tačno, što se isplate tiče, nadam se da si:
1. punoljetan
2. stavio svoje prave podatke (ime, prezime, adresa) jer ako nisi, vrlo su male šanse da ćeš moći dići taj novac, sumnjam da oni i ta imena mijenjaju, ako hoćeš da digneš novac preko debitne ili kreditne kartice, moraš tamo upisati broj računa i šta sve već ide, nana ti je u pravi momenat došla jer moraš uplatiti 10 eura da bi sve onda dig'o, al' naletio sam na komentar jednog lika na klix-u neki dan koji kaže da se dugo čeka obrada tih para i da je minimalna isplata 100 eura, ti probaj, pa ako uspiješ, dobro je![]()
p.s. blago se tebi, časti te nana, časti te kladionicaje l' to nana prije smaka svijeta pobjegla u Njemačku, pa je parali ?
Smijem se a plače mi seCitizen-X je napisao/la:i tako gledam kako visoke kvote prolaze.....
jaro vidi ovomandraX je napisao/la:Smijem se a plače mi seCitizen-X je napisao/la:i tako gledam kako visoke kvote prolaze.....
fala otpozdravanonimni je napisao/la:@ soxx
to već ne znam, provjeri prvo šta ti je poželjnije, pa ako ti baš i nije drago (tj. nećeš na svoju), uzmi njenu pa provjeri, ako ne bude moglo, znači da mora biti tvoja
pozdrav jarugi !
ne pitaj ovdje sta mislimo nego odigraj i bog te veselio - da mislimo, ovdje bi bilo milionera 'vako samo hadaljiTeaM87 je napisao/la:Sta mislite
Juve 1
Chelsea 2
Valencia 1
Bayern 2
Dok god Barca igra bez klasičnih stopera primat ce golove, Sevilla kada ih je god ozbiljnije napala dala je gol, tako da i ja danas igram ovo da ce oba dati gol i 3+.Monolog je napisao/la:S obzirom da Barcelona igra u nedjelju kontra Reala, mogli bismo danas tu gledati neko mučenje. Benfica je u petak odigrala svoj meč, dakle imali su dan više odmora.![]()
Ja ću ovdje ganjati PS3+ (oba daju i tri ili više golova) il' nešto slično, al' sigurno neću "pucati" na čistu dvojku. Uostalom, grupa u kojoj su Celtic i Spartak nije neki bauk, tako da bismo Benficu i Barcelonu u svakom slučaju mogli gledati u osmini finala.
Oj BozeCitizen-X je napisao/la:jaro vidi ovomandraX je napisao/la:Smijem se a plače mi seCitizen-X je napisao/la:i tako gledam kako visoke kvote prolaze.....
https://www.tipsp" onclick="window.open(this.href);return false; ort.cz/ViewUsersLiveTicketAction.do?id=110410733&hash=%2FydDNP3Q
http://www.rezul" onclick="window.open(this.href);return false; tati.com/utakmica/ttHKA5ic/#tijek-meca;1
kaj veliš
licos ulozio 2200 € na kvotu 1.08 kont'o se najest hljeba pri 1:4 i frajo okrene 1:4 u 6:4![]()
svaka slucajnost sa stimanjem je slucajna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.