Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ahmetovic top 3 napadaca BHT Premijer lige !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Clanak samo sastav zrinjskog!WTF
Necu ic u Pulu pitare ocekujemo u Julu Zvucnici mi nesto krce pitari nemogu da trce evo me na moru suncam se na molu pitari nece opucat po golu do derbija fata me trema na zapadu sjedi Sarajevska krema.Evo i komsije Keme pobjego sa teme.Pozdrav bordo braci nakon derbija bice za 3 boda kraci.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:pile87 je napisao/la: Tuzlacima je ego bolestan i veci od znanja o fudbalu ali Ahmetovic u formi je najbolji napadac lige svidjalo se to nekom ili ne.bhfanatic14 je napisao/la:Ahmetovic je klasa za ovu ligu ! Ako se momak spremi sigurno uz benku najbolji spic lige ! To je cinjenica, i mislim da ce to i pokazat ove godine !za sve koji kontaju da je sarajevo oslabljeno eventualnim odlaskim benkesolinas je napisao/la: od bajica za klasu,mali je bolji samo u godinama.
kakav nikolic druze,
od stokica je bolji
velkovskog takodjer.
benko bara-bara
neznam zasto stavljas velkovskog u taj kontekst,kada je ovaj igrao jednu od najjacih liga evrope,ovaj pocinjo igrat tek..nidje veze.
ali necemo se ubjedjivat..frajer ima bolju biografiju,internacionalnu,kakav nikolic,velkovki,cuj bajic,![]()
prvo se informisi malo o igracu,i njegovoj karijeri,pa sudi..
ali necemo se ubjedjivat,najgori je napadac lige,i to je to..
bekic...**** mi obitelj,cuj bekic..![]()
![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Alipasino je napisao/la:Necu ic u Pulu pitare ocekujemo u Julu Zvucnici mi nesto krce pitari nemogu da trce evo me na moru suncam se na molu pitari nece opucat po golu do derbija fata me trema na zapadu sjedi Sarajevska krema.Evo i komsije Keme pobjego sa teme.Pozdrav bordo braci nakon derbija bice za 3 boda kraci.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pojacao se FK Sarajevo. Na lijevoj su najjaci, doveli su nekoliko pari lijevih nogu 

Još Zrinjski.shzna je napisao/la:Svim našim predstavnicima, takmičarima pod zastavom lijepe naše BiH, želim što brže ispadanje.

-
- Kontakt:
i kad nesto napises protiv zelje i sarajeva odmah te oznace kao kompleksasa...shzna je napisao/la:Još Zrinjski.shzna je napisao/la:Svim našim predstavnicima, takmičarima pod zastavom lijepe naše BiH, želim što brže ispadanje.
Sretno Zrinjskom

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to je zato sto je lijepa njihova BIH vazda bila od Ilidže do BaščaršijevivaILchelik je napisao/la:i kad nesto napises protiv zelje i sarajeva odmah te oznace kao kompleksasa...shzna je napisao/la:Još Zrinjski.shzna je napisao/la:Svim našim predstavnicima, takmičarima pod zastavom lijepe naše BiH, želim što brže ispadanje.
Sretno Zrinjskom

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ne risestaragarda je napisao/la: Pa to je zato sto je lijepa njihova BIH vazda bila od Ilidže do Baščaršije
Nemoj da mjerimo čija je BiH odakle dokle
1946
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ko s e r e bolan....pa silovala vas je Sloboda prošle sezone i zasluženo se dokopala Evrope a vi mjesecima ne prestajete da pljujete po svim NAŠIM predstavnicima u Evropi.... mjesecima s j e b a j e t e teme sa nekim sarajevskim humorom i to svaku temu a nigdje vas nema.... A onda kukate na državne koeficijente,što vas niko ne j e b e ni u širokom ni u Banjaluci ni u Trebinju ni u mostaru... Bahato se ponašate bolan....Kad vam neko odgovori ispljujete ga max....cijela liga je **** teška a vi do sudnjeg dana pjevajte MI SMO DIVOVI i oni GRBAVICUBitiSrcemVezan je napisao/la:ne risestaragarda je napisao/la: Pa to je zato sto je lijepa njihova BIH vazda bila od Ilidže do Baščaršije
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
to što vas je par likova podyebavalo nema nikakve veze sa tim odakle i dokle je "naša" bih
1946
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ni sumnjao...znate sve i uvijek ste u pravu...kao i običnoBitiSrcemVezan je napisao/la:to što vas je par likova podyebavalo nema nikakve veze sa tim odakle i dokle je "naša" bih
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
daj molim te
normalno da ću reagovati na gluposti poput te yebo vas frenkie, a realno vi ste zadnji koji bi trebali kakariti o tome
normalno da ću reagovati na gluposti poput te yebo vas frenkie, a realno vi ste zadnji koji bi trebali kakariti o tome
1946
Ne razumijem što ste se našli uvrijeđeni. Je l mi to zabranjeno navijati za nekog?
A da se ugasio, vjerujem da bi i Platini zaplako...
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Odličan potez uprave Sarajeva ovo za karte, odavno sam mišljenja da svaki klub treba ovako da postupi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vjerujem da bi dan eventualnog gašenja Slobode bio Dan žalosti u cijelom svijetu. Ovako, svi pomno prate i raduju se utakmicama ovog kluba koji je prije dvije godine bio pred gašenjem. Pune mi oči suza radosnica.tuzlak1987 je napisao/la:Samo teski smradovi (bakirove sarajlije) ce reci nesto protiv kluba koji je bio prije dvije godine pred gasenjem.

staragarda objasniostaragarda je napisao/la:Pa ko s e r e bolan....pa silovala vas je Sloboda prošle sezone i zasluženo se dokopala Evrope a vi mjesecima ne prestajete da pljujete po svim NAŠIM predstavnicima u Evropi.... mjesecima s j e b a j e t e teme sa nekim sarajevskim humorom i to svaku temu a nigdje vas nema.... A onda kukate na državne koeficijente,što vas niko ne j e b e ni u širokom ni u Banjaluci ni u Trebinju ni u mostaru... Bahato se ponašate bolan....Kad vam neko odgovori ispljujete ga max....cijela liga je **** teška a vi do sudnjeg dana pjevajte MI SMO DIVOVI i oni GRBAVICUBitiSrcemVezan je napisao/la:ne risestaragarda je napisao/la: Pa to je zato sto je lijepa njihova BIH vazda bila od Ilidže do Baščaršije

Pjevajuci patuljci kad Tan progovori:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.