Mislim da ostaje Nike

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ovo sam sad i ja vidio, navodno već i isprobava sa Vidalom iza dva napadača. Moglo bi to biti interesantno, pisao sam neki dan i o raznim varijantama na tu temu. Vjerujem da će i u toku igre biti rotacija na samoj poziciji polušpice, a ja bih najviše volio vidjeti Pogbu ili Vučinića tu. Obojica imaju strašnu sposobnost da zagrade i zadrže loptu, a "žicu" za podvaliti loptu da ne spominjem.Trequartista je napisao/la:Tuttosport - Conte razmišlja o dijamant formaciji sa Vidalom na poziciji treqaurtiste.
Ma Asa može igrati sve na terenu, mrcina je, ali mislim da će se desiti baš to što niko ne želi, Chiello će na lijevog beka, a Kwadwo na klupu.Trequartista je napisao/la:Potrebne su nam promjene u formaciji i taktici, jer su naše utakmice u Seriji A postale jako dosadne i predvidljive, svaka utakmica ista.
Bonucci nek' malo preseli na klupu, a Asa može igrati lijevog beka, on i Marchisio se baš fino nadopunjavaju po lijevoj strani. Samo da Chiellini ne igra lijevog beka, De Ceglie ima bolji pas od njega.
To je bilo biti ili ne biti, pa je morao što ofanzivnije krenuti, čisto sumnjam da će tako krenuti npr. protiv Reala ili nekog drugog u LP.Trequartista je napisao/la:Ne mora značiti, posljednjih 20-ak minuta protiv Galatasaraya se vidilo koji igrači će činiti štoperske pozicije u slučaju igranja sa četiri igrača nazad i ko će igrati lijevog beka.
Joj buraz gdje ćeš Peljusa u prvi timgojzerica je napisao/la:Buffon
Licht Leo Chiello/Barza Peluso
Pogba
Marcha Vidal
Vučko
Tevez Quags
- Paul Pogba"Nemamo se čega bojati, pobijedit ćemo Real barem jednom u ove dvije utakmice!"
To dagojzerica je napisao/la:Više volim njega gledati lijevo od Chiella.![]()
- Paul Pogba"Nemamo se čega bojati, pobijedit ćemo Real barem jednom u ove dvije utakmice!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.