Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
duncan jenkins @duncanjenkinsFC
@The_Reds_LFC 100% per cent on sahin now mates
YNWA!
aj super samo da se obistini sahin je odličan igrač, a ako ga povrede zaobiđu biće jedan od najboljih sigurno 

RA. je napisao/la:pa eto i da dođe sahin hoće li liverpool imati pravo otkupa ?

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ništa ja ne vjerujem dok ne vidim zvanično. 

jenkins je najpovjerljiviji izvor na twiteru, ako je on rekao da sahin dolazi onda 100% dolazi.karameldar je napisao/la:duncan jenkins @duncanjenkinsFC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
U Timesu će taj teskt biti u sutrašnjem izdanju.
Ako se kaže breaking news, onda je breaking news.

Mislim da sada i veliki pesimista, Fera, može reći da imamo tim za barem 10-to mjesto?
Ako se kaže breaking news, onda je breaking news.

Mislim da sada i veliki pesimista, Fera, može reći da imamo tim za barem 10-to mjesto?

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- youngredcomps
- Kontakt:
http://www.thisisanfield.com/2012/08/nu ... loan-move/" onclick="window.open(this.href);return false;Turkish midfielder Nuri Sahin will join Liverpool on loan from Real Madrid, according to numerous reports on Wednesday afternoon.

evo jedne slikice
Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 15 avg 2012, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma imamo i za 8 ako ne bude stativi i promasenih penalaHenderson je napisao/la:U Timesu će taj teskt biti u sutrašnjem izdanju.
Ako se kaže breaking news, onda je breaking news.![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- youngredcomps
- Kontakt:
bas mi se svidja ovaj sastav,jos samo kad bi dosao ramirez,a BR kaze da ce pokusati dovesti jos bar jednog od ova 3.Adam J,walcot,telloSenaid L.F.C je napisao/la:ma imamo i za 8 ako ne bude stativi i promasenih penalaHenderson je napisao/la:U Timesu će taj teskt biti u sutrašnjem izdanju.
Ako se kaže breaking news, onda je breaking news.![]()
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
rizo, ne vjerujem da ce rodgers igrati bez krila, a i ne vjerujem da ce igrati s dva napadaca 

veceras allen protiv zmajeva 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakva krila, samo pas majstori i izbacivanje Suareza/Borinia. Tako Sule ide na 20+ golova. 

The Times: "LFC je dogovorio Sahinovu posudbu na cijelu sezonu. Klub će to objaviti večeras ili sutra."
YNWA!!!
Sve je to u redu ,ali umjesto koga bi on igrao ?:O
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Za sve ima mjesta. 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
tvog nicka vjerovatno il bi to islo na 4-1-2-1-2 il bi se on i Allan rotiraliAllenLFC je napisao/la:Sve je to u redu ,ali umjesto koga bi on igrao ?:O
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zašto ne 'Rizina taktika' ? Sa ovom je Milan harao Europom. 

Na transfermarketu špekulacije o dolasku Sahina u Liverpoola skočile na 64%.
Igra li Allen noćas?

Igra li Allen noćas?

Sviđa mi se ime taktike.Zašto ne 'Rizina taktika' ?

Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 15 avg 2012, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
zamalo da nam allen uvali golčinu, prečka nas je spasila 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo 64% ? Ja sam bio ubijeđen da ima nekih 85 ( i kusur )
Drago mi je što je Per$ie otišao u United, ako Sahin dođe i sve se to fino posloži onda ćemo možda imati i najbolje šanse za IV mjesto. City/United su definitivno na prva 2 mjesta, treće i četvrto bi trebali ganjati Chelsea i Liverpool po nekoj skromnoj procjeni. Siguran sam da se Boas i neće baš najbolje snaći u Tottenhamu, strašan udar za njih je odlazak Redknappa, još ako im Modrić odlazi... A Arsenal bez igrača koji ih je nosio na leđima ne znam kako će se snaći. Tu je Wenger, koji će prepoznati tog vodića u drugom igrači, ali bez Robina mi djeluju nekako izgubljeno. Osim ako već nekoga nemaju u planu za zamjenu. Dobro se odvijaju ovi mubarek dani.

Drago mi je što je Per$ie otišao u United, ako Sahin dođe i sve se to fino posloži onda ćemo možda imati i najbolje šanse za IV mjesto. City/United su definitivno na prva 2 mjesta, treće i četvrto bi trebali ganjati Chelsea i Liverpool po nekoj skromnoj procjeni. Siguran sam da se Boas i neće baš najbolje snaći u Tottenhamu, strašan udar za njih je odlazak Redknappa, još ako im Modrić odlazi... A Arsenal bez igrača koji ih je nosio na leđima ne znam kako će se snaći. Tu je Wenger, koji će prepoznati tog vodića u drugom igrači, ali bez Robina mi djeluju nekako izgubljeno. Osim ako već nekoga nemaju u planu za zamjenu. Dobro se odvijaju ovi mubarek dani.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.