English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

JayCatwright
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la JayCatwright » 02 jan 2024, 21:36

Marsal je napisao/la:
02 jan 2024, 21:32
Arvid je napisao/la:
02 jan 2024, 21:30
soxx je napisao/la:
02 jan 2024, 21:21

Darwin Big chanches missed 18
Jesus 5

Svaka cast darwinu, i werner je asistirao, penale izborio, trcao i ostalo, al nije doveden ni on ni jesus a niti je werner bio da prave presing nego da zavrsavaju jednostavne sanse sto ne rade

Nije panjina al ne radi ono sto se ocekuje od njega. On ima finu statistiku a da je dobar golgeter, imal bi duplu statistiku do sada
Da, ali što kaže @Brokula, trenutačno se i mogu trpiti njegovi promašaji dok je Salah tu (a i Jota) koji će trpati prilike za njega hajmo reći, iz tog razloga se može koliko toliko tolerisati i izvlačiti ovo pozitivno od njega.
A i to je licemjerno.
Znači jedina razlika između njega i "mrtvog" Jesusa je što je Liverpool bolji 5 bodova na tabeli i što su Jota i Salah u formi, a Martinelli i Saka nisu.
Pa Jota malo igra malo ne igra zbog povreda. Ne mozes reci za njega da je u nekoj formi. Jesus ima 3 gola i jednu asistenciju, Darwin ima 5 golova i 6 asistencija. Darwin mora popraviti zavrsnicu, a Jesus mnogo toga.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 02 jan 2024, 21:41

Ko je i šta je Darwin, vidjet će se kada Salah ode iz Liverpoola.

Vidjet ćemo ga na djelu kao centarfora koji pored sebe ima nekog ''prosječnog'' igrača na desnom krilu i kada se od njega bude očekivalo da nadomjesti dobar dio Salahovih golova. To je sezona istine.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 02 jan 2024, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jan 2024, 21:41

Benfica je opalila Liverpool po ušima to je činjenica.Prvi dan kad je kročio u Englesku rekao sam da će Darwin ispasti promašaj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 02 jan 2024, 21:42

AlanSmith14 je napisao/la:
02 jan 2024, 21:41
Ko je i šta je zapravo Darwin, vidjet će se kada Salah ode iz Liverpoola.

Vidjet ćemo ga na djelu kao centarfora koji pored sebe ima nekog ''prosječnog'' igrača na desnom krilu i kada se od njega bude očekivalo da nadomjesti dobar dio Salahovih golova.
To cemo vidjeti svakako. Ja se ne slazem jer Darwin i bez njega ulazi u sanse, a nije da ni on Salahu ne pomaze ove sezone (6 asistencija za Salaha u ligi)

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 02 jan 2024, 21:45

Saurman je napisao/la:
Benfica je opalila Liverpool po ušima to je činjenica.Prvi dan kad je kročio u Englesku rekao sam da će Darwin ispasti promašaj.
Ja sam dao finu analizu pošto sam pratio Benficu kao stari fan, otprilike sam skroz pravilno procijenio što će se događati s njime i Goncalom Ramosom.

Joao Neves je ko saliver za Liverpool. Dres uvučen u hlače, onako izgleda ko da nema više od 120cm visine, tip je čudo.

Nuneza će nasrati neka (polu)sezona kad će trpati, a van toga je ovo što jest. Unikatna zvijer s fizikalijama, jako koristan u dosta segmenata, no tehnički i mentalno veoma upitan, nema mirnoću u tim situacijama ključnim za igrača na njegovim pozicijama pogotovo i na tome se može napredovati, no jako teško i rijetko tko to zna ispraviti.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 02 jan 2024, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 jan 2024, 21:45

Arvid je napisao/la:
02 jan 2024, 21:30
soxx je napisao/la:
02 jan 2024, 21:21
JayCatwright je napisao/la:
02 jan 2024, 20:05
Ovo je najobičnija G+A statistika. Nikakvi sprintovi, presinzi i qrci.

Daj mi radije Darwina koji radi za ekipu i koji asistira svaku drugu utakmicu u prosjeku, pa koji i promasuje sanse, nego mrtvog Jesusa.
Darwin Big chanches missed 18
Jesus 5

Svaka cast darwinu, i werner je asistirao, penale izborio, trcao i ostalo, al nije doveden ni on ni jesus a niti je werner bio da prave presing nego da zavrsavaju jednostavne sanse sto ne rade

Nije panjina al ne radi ono sto se ocekuje od njega. On ima finu statistiku a da je dobar golgeter, imal bi duplu statistiku do sada
Da, ali što kaže @Brokula, trenutačno se i mogu trpiti njegovi promašaji dok je Salah tu (a i Jota) koji će trpati prilike za njega hajmo reći, iz tog razloga se može koliko toliko tolerisati i izvlačiti ovo pozitivno od njega.
Pa mogu, jel krenu kola nizbrdo bit ce opet darwin panjina.
I jesus je prosle sezone izgledao dobro dok su i saka i martineli odlicni bili

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 02 jan 2024, 21:46

Felixians4 je napisao/la:
02 jan 2024, 21:45
Saurman je napisao/la:
Ja sam dao finu analizu pošto sam pratio Benficu kao stari fan, otprilike sam skroz pravilno procijenio što će se događati s njime i Goncalom Ramosom.

Joao Neves je ko saliver za Liverpool. Dres uvučen u hlače, onako izgleda ko da nema više od 120cm visine, tip je čudo
Sta si pisao? Taj Ramos je flopcina u PSGu.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 02 jan 2024, 21:59

02 jan 2024, 21:36
Darwin mora popraviti zavrsnicu, a Jesus mnogo toga.
Pa ti stvarno lupaš i sad počinjem sumnjati da Jesusa nisu gledao više od tri puta. Jesus je bukvalno idealan igrač koji ne može pogodit more s broda. I džaba mu što je predobar igrač u polju kad je **** od golgetera.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 02 jan 2024, 22:00

Marsal je napisao/la:
02 jan 2024, 21:59
02 jan 2024, 21:36
Darwin mora popraviti zavrsnicu, a Jesus mnogo toga.
Pa ti stvarno lupaš i sad počinjem sumnjati da Jesusa nisu gledao više od tri puta. Jesus je bukvalno idealan igrač koji ne može pogodit more s broda. I džaba mu što je predobar igrač u polju kad je **** od golgetera.
Ja bukvalno treci put pisem da pricam o ovoj sezoni. Slazem se za Jesusa da ima to sve, ali nista od toga ne pokazuje ove sezone.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 02 jan 2024, 22:04

Jesus je dva put ove sezone bio rovit i stalno se vraće zbog nekih povreda ili bolesti to me više nervira nego što maša zicere

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 02 jan 2024, 22:05

Ako je neko poredio Alvareza sa Darwinom, a nisam upratio ko, neka samo uvidi da je poredio igrača koji je već sve osvojio i koji je u ovim godinama mentalno i igrački zreliji nego što će Darwin ikada biti + dosta drugih napadača sa talentom.

Drugo, sad se izvlači ta situacija kako on radi za ekipu, poredi se sa Jesusom koji također radi za ekipu, ali ovaj drugi ima slabiju statistiku pa je nebitno što se Darwin namaša kao lud? Hmm. Otpočetka govorim kako je jedina stvar od koje profitira ovaj luđak - Klopp + najefikasniji napad lige sa najboljim igračem lige. Jesus trenutno igra sa sterilnim napadom i igračima bez forme (naravno i on tu spada), a ovamo sve polazi za rukom, ruše se rekordi u utakmici sa xG i pazi sad? - Darwin u takvoj utakmici nije dao gol. Pa kako yebemu mater, nije valjda slučajnost? Mislim da nije jbg. Momak je krampa pred golom i zauvijek će biti.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 02 jan 2024, 22:06

Rosicky je napisao/la:
02 jan 2024, 22:04
Jesus je dva put ove sezone bio rovit i stalno se vraće zbog nekih povreda ili bolesti to me više nervira nego što maša zicere
Ima Darwin oko 150 minuta vise cini mi se od Jesusa.

Darwin 7 big chances created, Jesus 2
Darwin 6 asistencija Jesus 1

@Poligon momcino drzi se Hojlunda. U svakom postu pljujes Darwina, a vas hairlija jedan gol vise od mene dao u ligi

Btw taj Hojlund takodjer 9 zicera promasio, a ovdje prica da mu nema ko lopte dati. Dogovorite se jbg. Cojk je bukva, ne zna

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 02 jan 2024, 22:15

02 jan 2024, 21:46
Felixians4 je napisao/la:
02 jan 2024, 21:45
Saurman je napisao/la:

Joao Neves je ko saliver za Liverpool. Dres uvučen u hlače, onako izgleda ko da nema više od 120cm visine, tip je čudo
Sta si pisao? Taj Ramos je flopcina u PSGu.
U PSG ne misle tako nimalo- Dapače. Nije tema i npr. kolegi navijaču Real Madrida kad su izašle glasine da bi mogao tamo, napisao sam podrobnije prednosti i mane i naveo da bi mu neki idealni klub bio Leverkusen, Monaco, Sevilla nakon Orlova.

Nunez, Jesus, Alvarez, svi su podosta drugačiji. Urugvajac, Brazilac, Argentinac, prilično vjerno i dočaravaju prosječnog igrača tih njihovih ofanzivnih rola kroz povijest nacija.

Ajde, nije nabijen raspored u EPL sada kad fale glavne karike Afričke i Azijske

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 jan 2024, 22:22

Sta je ovo West Hem igrao veceras,ovo je bolesno,ljudi centar nisu presli
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 02 jan 2024, 22:59

AlanSmith14 je napisao/la:
Ko je i šta je Darwin, vidjet će se kada Salah ode iz Liverpoola.

Vidjet ćemo ga na djelu kao centarfora koji pored sebe ima nekog ''prosječnog'' igrača na desnom krilu i kada se od njega bude očekivalo da nadomjesti dobar dio Salahovih golova. To je sezona istine.
Ovo su ljudi pričali i o Salahu, kad se samo sjetim. Vidjećemo ga bez Manea, onda loš početak prošle sezone, pa su ljudi masovno govorili kako je Mane pravio igrača od Salaha. Al eto, kvalitet uvijek izađe na vidjelo, sad više niko ne osporava Salaha.
Tako i ovo, Darwin će i dalje biti opasan, sa Salahom ili bez njega. On će čitav život da maša velike šanse, samo je pitanje u kojoj mjeri. U svakom slučaju ako nastavi to da radi ovoliko koliko radi, treba mu se zahvaliti. Međutim kod njega se vidi neki napredak u igri u odnosu na prošlu sezonu.
U suštini, velika šteta bi bila da lik sa takvim sposobnostima da uđe u šansu ne nauči da to rješava. Bukvalno ubica u najavi, a čitavu karijeru u Liverpoolu ćemo izgleda čekati kad će da pročepi.

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 03 jan 2024, 01:02

Sreća za sve što je sada malo razvodnjen raspored u ligi, mnogi timovi ostaju bez igrača zbog afričkog i azijskog kupa nacija
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 jan 2024, 06:18

slika

:salut:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 jan 2024, 12:45

Liverpool rasuo Newcastle, mogli su im jos par komada utrpati ali onaj penal nad Jotom je jedan od najsmjesnijih penala ove sezone, jos imao prazan gol ispred sebe. Pade sekundu nakon kontakta i metar poslije skoro, zuti za simuliranje a i crveni kad bi bilo moguce, ocajna gluma.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 jan 2024, 12:54

enobarca je napisao/la:
03 jan 2024, 12:45
Liverpool rasuo Newcastle, mogli su im jos par komada utrpati ali onaj penal nad Jotom je jedan od najsmjesnijih penala ove sezone, jos imao prazan gol ispred sebe. Pade sekundu nakon kontakta i metar poslije skoro, zuti za simuliranje a i crveni kad bi bilo moguce, ocajna gluma.
Pozdrav. Jel ti inace dobro ne vidis ili je to samo dok gledas Liverpool?

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.