Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 avg 2012, 13:56

Ništa se još ne zna, ne nadajte se previše. :D Rodgers je u odličnim odnosima sa Mouom, lako se dogovoriti. :mrgreen:

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 avg 2012, 14:00

Vidjeh na wikipediji :lol: :lol:

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 15 avg 2012, 14:02

EBSCO je napisao/la:Vidjeh na wikipediji :lol: :lol:
Hajd sad pogledaj.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 avg 2012, 14:02

nummaLFCŽ je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Vidjeh na wikipediji :lol: :lol:
Hajd sad pogledaj.
:lol: :lol: :lol: :lol:

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 avg 2012, 14:12

Ništa od Tella sada sam na Marci čitao da mu je Barca dala novi ugovor sa većom platom i obećanjem da će igrati u prvom timu.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 15 avg 2012, 14:18

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 15 avg 2012, 14:23

EBSCO je napisao/la:Ništa od Tella sada sam na Marci čitao da mu je Barca dala novi ugovor sa većom platom i obećanjem da će igrati u prvom timu.
Pa nisu nenormalni da mu obećaju prvi tim pored Ville, Messija, Sancheza, Pedra...
Prije će i Cuenca igrati. Uostalom, novi ugovor uopšte ne sprječava posudbu.
Možda su sa tim ugovorom htjeli da se osiguraju da ga Liverpool neće kupiti na kraju sezone.
Mada se ne treba oko njega previše lomiti. Treba zapeti za Sahina.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 15 avg 2012, 14:27

Ovdje piše da je frajer posuđen Arsenalu.

EDIT: Što se neko zaje.bava sa stranicom, sad je i u Arsenalu i u Liverpoolu, a dao je i 100 golova za Real. :lol: :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 avg 2012, 14:34

neurofunk je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:na šta je liverpul spao da ocajnicki žele igrace koji prošle sezone zajedno nisu upisali 10 utakmica u spanskoj ligi :(

eno hulk ocajnicki hoce u englesku, da su prodali onog bota za 15mil+ovo koliko su dali za alena porto sigurno ne bi hladan ostao na ponudu od 30mil funti

vidjecemo za koliko ce ga prodat
Jesil ti ikad išta pozitivno napiso u svom životu ? Pa samo budala i neznalica može napisati da trebamo dovest Hulka, pa bolan možeš ti poslat i ponudu od 100 miliona na koju Porto neće ostat hladan, al šta ti možeš ponudit igraču kojeg hoće cijela evropa, ne igraš ligu šampiona, ne možeš mu dat veliku platu, nit imaš drama dobru ekipu sa kojom ćeš sigurno biti konkurentan za titulu...

Jest ti razmišljanje na nivou djeteta iz obdaništa jbt. :roll:
E vala kad pocnete ovako da Liverpool svrstavata u kategoriju Orlica naspram ostalih :evil: .... OK, sezonama igramo jako lose, ali, ako ikako zelimo to promijeeniti, moramo poceti sa dovodjenjem dobrih igraca, a za to su nam potrebni sposobni ljudi, koji znaju kako poslovati i kako namamiti igrace u klub, a ne postenjacine koje ce se tako kao ti snuzditi i kukati kako ne igramo lp, ne mozemo dati veliku platu, nemamo tim za titulu i godinama gomilati osrednje igrace dok ce klub tapkati u mjestu bez rezultata.
Da se razumijemo, ne kazem ja da je Allen lose pojacanje, to uopste necu da komentarisem, jer ce se to vidjeti tek u narednoj sezoni, ali smatram da Liverpool moze dovesti svakog zeljenog igraca samo ako imas ljude koji ce zednog preko vode prevesti, kao sto imaju i oni koji nama uvale Aquilanija i slicne za desetine miliona...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 avg 2012, 14:37

Geoff Arsenal ‏@GeoffArsenal

Right Oh! Just been told Nuri Sahin to Arsenal is DONE barring the paperwork. 1 year loan deal with option to buy after the loan. #COYG

Sad gotovo s Liverpoolom, sad s Arsenalom, ko će ga znat više. Ja mislim da Liverpool ima veće šanse jer Arsenal na toj poziciji već ima Chamberlaina, Rosickog, Artetu, Santija, Dijabija, Songa, Frimponga, Kokolana, Ramseya i u novembru Wilsherea. Nema sumnje da bi u Liverpoolu dobio mnogo više šansi za igrat i zato očekujem da predje kod vas mada je sve još otvoreno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 avg 2012, 15:09

Desmond je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Ništa od Tella sada sam na Marci čitao da mu je Barca dala novi ugovor sa većom platom i obećanjem da će igrati u prvom timu.
Pa nisu nenormalni da mu obećaju prvi tim pored Ville, Messija, Sancheza, Pedra...
Prije će i Cuenca igrati. Uostalom, novi ugovor uopšte ne sprječava posudbu.
Možda su sa tim ugovorom htjeli da se osiguraju da ga Liverpool neće kupiti na kraju sezone.
Mada se ne treba oko njega previše lomiti. Treba zapeti za Sahina.
Naslov tog članka stoji "Tello ostaje u Barceloni", ali eto sačekat ćemo do kraja augusta pa ćemo vidjet šta će bit od svega tog.

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 15 avg 2012, 15:39

http://www.marca.com/2012/08/15/futbol/ ... 19715.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mourinho zeli da Sahin ode u LFC na posudbu, dok Sahin zeli u Arsenal :?
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 avg 2012, 15:42

DonVito je napisao/la:http://www.marca.com/2012/08/15/futbol/ ... 19715.html

Mourinho zeli da Sahin ode u LFC na posudbu, dok Sahin zeli u Arsenal :?
Ma kakvi smo mi pehovi na kraju nećemo dovest nijednog nego ćemo zadnji dan trasfer roka 15 do 12 dovest nekog kao što je Carroll :lol: :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 avg 2012, 16:41

Manuel Encalada ‏@futbolinstante
Nuri Sahin is expected to arrive at Anfield this week to finalise personal terms ahead of a season-long loan move.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 avg 2012, 16:54

ma pisaj ga i nije neki igrac,znaci da neracunaju na Afelaja i trebamo se njemu okrenuti opdma i dovesti sto prije.....
Telle ostaje Telle.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 15 avg 2012, 17:18

A Turkish journalist at Turkey's training camp says a loan deal for Sahin to move to LFC is almost done.

"Nuri Sahin to make a deal with Liverpool, does not want to come to Turkey" [via @aykutTyildirim]
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 15 avg 2012, 17:27

Sahin bi bio odlično pojačanje, pa makar samo na godinu dana (a možda ga i otkupimo).Taman dok Hendo i Shelvey postanu pravi igrači ( :D ).Adam će, po svemu sudeći, napustiti klub, što je po meni šteta, al' šta se može.Imao je sjajnu prvu polusezonu, kad je iza sebe imao Lucasa i nije morao da se brine za odbranu toliko koliko u drugoj.Svi smo vidjeli da nije baš najbolji u tome segmentu igre, a Spearing mu nije bio neka naročita ispomoć.Adam nam je bio najbolji veznjak i prvi asistent prošle sezone, tako da mislim da je bilo bolje da smo njega zadržali nego kupili Allena za 15 miliona.Ali dobro, svaki menadžer forsira neke svoje igrače jer više odgovaraju njihovom stilu igre, King je u tome bio najbolji primjer. :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 15 avg 2012, 17:39

pa eto i da dođe sahin hoće li liverpool imati pravo otkupa ?

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 avg 2012, 17:43

RA. je napisao/la:pa eto i da dođe sahin hoće li liverpool imati pravo otkupa ?
to se jos ne zna mada su vjerovatno mourinho i brendan nesto dogovorili ukoliko sahin zadovolji
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 15 avg 2012, 17:55

RA. je napisao/la:pa eto i da dođe sahin hoće li liverpool imati pravo otkupa ?
da on hoce doci na posudbu lahko bi oni kasnije,nemora ni potpisati samo neka nam pomogne da se vratimo u top4.dobar je mourinho jer je i njemu stalo da se liverpool vrati na staze stare slave
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 3 gosta.