Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nek ne zabija danas, ili nek zabije a City da kiksa. Ne volim nepravdu, a velika bi bila da Gerrard ne uzme titulu.
hajmo kakv dobar stream 

Moze li neko staviti dobar link? Pih, mislio sam da će biti na SK...šta oni prenose, Bože sačuvaj!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Sviđa mi se ta druga varijanta. Gerrard ju je zasluzio itekakoMozambik je napisao/la:Nek ne zabija danas, ili nek zabije a City da kiksa. Ne volim nepravdu, a velika bi bila da Gerrard ne uzme titulu.

k'o da mi je uspjeh Gerrarda važniji od uspjeha Džeke .. svaki Edinov uspjeh je uspjeh Bosne i Hercegovine! tako da, naprijed Man City do titule!Mozambik je napisao/la:Nek ne zabija danas, ili nek zabije a City da kiksa. Ne volim nepravdu, a velika bi bila da Gerrard ne uzme titulu.
da je Liverpoolu bilo ko drugi konkurent, volio bih da oni osvoje zbog navijača i Gerrarda, ovako, ipak ne

Vidi hoce li ti valjati. Kod mene je lijep kvalitet i ne staje. http://www.****us.co/football/217129/ ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;Vedad87 je napisao/la:Moze li neko staviti dobar link? Pih, mislio sam da će biti na SK...šta oni prenose, Bože sačuvaj!
Sretno Edine!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Murga je napisao/la:Vidi hoce li ti valjati. Kod mene je lijep kvalitet i ne staje. http://www.****us.co/football/217129/ ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;Vedad87 je napisao/la:Moze li neko staviti dobar link? Pih, mislio sam da će biti na SK...šta oni prenose, Bože sačuvaj!
Sretno Edine!
Hvala drugar

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ako City i Liverpool budu imali isto bodova...sta je odlucuje prvaka? Gol razlika ili medjusobni duel?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Goalgetter
- Kontakt:
DZEKOOOOO
-
- Kontakt:
Gol razlika.Pauk je napisao/la:Ako City i Liverpool budu imali isto bodova...sta je odlucuje prvaka? Gol razlika ili medjusobni duel?
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
To mi radi, odmah!
BABUKA!!!!
Vjerovatno ce u Mozambiku biti nacionalna zalost.Mozambik je napisao/la:Nek ne zabija danas, ili nek zabije a City da kiksa. Ne volim nepravdu, a velika bi bila da Gerrard ne uzme titulu.
Jesi Mozambicar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
E sad nek zabije 5 kad je vec zabio. Ovo je vec gotovo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Takooo jeeee. Bravo majstore!

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
BRAVO DOKTORE SPECIJALISTO

- mordfustang
- Kontakt:
Tako je momčino 

Ooo Edin Dzekoo
Trenutno korisnika/ca: Amarinho, COYGBiH, Derleiprime, Proximic, Sveti i 54 gosta.