Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Jedino da neki brat baci bombicu u blizini stadiona prije pocetka utakmice pa da istu odgode 

DD
Imamo mi napadača al nema trenutno u agenciji 

Calcio jbg ovo ne mozemo braniti. Treba nam klasicni centarfor, onako bar da je solidan. Jedina opcija je Mahmutovic, Djuric nam nije od pomoci u ovom trenutku bez obzira sto igra u Seriji A. Mi ne mozemo igrati sa nepokretnim centarforom. Mahmutovic sigurno moze i ganjati citavu tekmu a milion puta je opasniji od Djurica kojem je jedina prednost skok igra. Mahmutovic je jaci na zemlji i tehnicki je potkovaniji, pokretljiviji i zna odraditi dobar pas. Pape reaguj dok nije sve otislo u pm.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Na kraju je dodao kako i najbolje svjetske ekipe igraju ponekad bez napadača.
"Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd", zaključio je Pape.
sta reci a ne ogrijesiti se ?
"Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd", zaključio je Pape.

Jos jedno pitanje calcio, znaci po tebi je bolje da nam igra Visca u vrhu napada, nego Djuric ili Mahmutovic, svejedno koji od njih dvojice?
Sabinho
Sabinho

- tuzlak1987
- Kontakt:
Covjek sad govori da je okej igrati sa jednim spicem, posljednje pola godine govori da nece vise nikad igrati sa jednim spicem 
A trenutno nema spica

A trenutno nema spica
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 nov 2014, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Treba zvati Mahmutovića. Nije možda super kvalitetan ali može pružiti solidnu partiju sigurno. Ima nekih svojih kvaliteta i nek se bori 90 minuta. Pape, pozovi 3. napadača, pa barem i Đurića ako nećeš ovog.
Pa rođo zna i Asmir gdje je gol, pogađao je i on, trebamo li i njega u napad staviticalcio je napisao/la:Ali znaju gdje je gol, znaju pogoditi, ofanzivni su igraci. Ne bi se osramotili kao devetke ili lazne devetke. Hajrovic nam svojim golovima donio dvije pobjede (Slovacka, Meksiko) a Visca je u Turskoj pokazao da zna zabiti kao pravi golgeter.

Dajte ba svako mišljenje da nam nije potreban napadač se kosi sa zdravim razumom. Prvo ne igramo kao Barcelona ili Bayern kako selektor misli, a drugo i da igramo nemamo u timu Robena, Riberija, Mesija i ostale čarobnjake.
Da se oslonimo na Hajrovića koji nije odigrao poštene utakmiceu u BL a kamo li dao gola ili na Višću iz Turske lige. Plus što obojica nisu standardni u rep. već ih uvodi kad više nema koga.
Sreca po nas pa mi vec u startu imamo rezultat koji nas moze zadovoljiti, prema tome 4-6-0 je ok, idemo po bod
DD
DonCorleone je napisao/la:Koga ja imom da zovem? Koga imom? Sofete nije bitno vise ni koga imas, bitno je koga nemas.

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- skyisthelimit
Napisao sam na temi utakmice najbolje krenuti u 4213 sa trojcem Lulic, Visca, Hajrovic u vrhu napada.
Nedostatak klasicnog moramo nadomjestiti sa ovim trojcem. Lulic i Hajrovic umiju dati gol.
Lulic zato mora igrati ofanzivno, jedino nas on moze izvuci iz g0vana.
Nedostatak klasicnog moramo nadomjestiti sa ovim trojcem. Lulic i Hajrovic umiju dati gol.
Lulic zato mora igrati ofanzivno, jedino nas on moze izvuci iz g0vana.
15.10 - 15.06 ...
Dobar je i minimalan poraz. Pobjedit cemo ih 2:0 u Zenici.Burundi je napisao/la:Sreca po nas pa mi vec u startu imamo rezultat koji nas moze zadovoljiti, prema tome 4-6-0 je ok, idemo po bod

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Nerminovic
- Kontakt:
Ma dobro je, samo nek' se ne puca.
Smislit' će genije njaku taktiku, in Panj we believe. 

@Nerminovic

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Mislim da će naš čarobnjak iz Oza izvući zeca iz šešira, niko ništa nek se ne brine
. Čovjek radi facial, a mi možemo samo da gledamo dok nas čova prska 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Bravo sabinho, dodje i do tebe. Po meni trebaju obojica sada i Mahmutaga i Djuric. Djuric moze biti prevaga ukoliko nam bude trebao gol.Sabinho je napisao/la:Calcio jbg ovo ne mozemo braniti. Treba nam klasicni centarfor, onako bar da je solidan. Jedina opcija je Mahmutovic, Djuric nam nije od pomoci u ovom trenutku bez obzira sto igra u Seriji A. Mi ne mozemo igrati sa nepokretnim centarforom. Mahmutovic sigurno moze i ganjati citavu tekmu a milion puta je opasniji od Djurica kojem je jedina prednost skok igra. Mahmutovic je jaci na zemlji i tehnicki je potkovaniji, pokretljiviji i zna odraditi dobar pas. Pape reaguj dok nije sve otislo u pm.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma treba Safet da uđe u napad i riješen problem...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Sabinho upalio mozak malo, za Calcia ipak nema nade izgleda. Cekamo Emira79 da vidimo u kakvom je on stanju. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Kako bi volio da mu se nitko ne odazove (ako bi kojim slucajem nekog naknadno pozvao)! 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.