FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 01 okt 2012, 18:56

Paranoja je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Paranoja je napisao/la: Daj nemojte biti smijesni. Bilo je gresaka sudaca i na jednoj i na drugoj strani. Svirao je 101 prekrsaj koji nije postajao. Svira za vas faul Said sam pada niko ga nije dotako. Isto tako Suljic.
Sta je sudija uticao na igru. Ljudi vas ubili na terenu. Imali ste tri prilike dva gola, majstorski nema sta. Odlika velikih ekipa je da i kad ne igraju dobro pobijede. Ali da pricate za sudije nesto. Katastrofa.
Pjenis, aa? :D
Zbog cega ?
Vise razloga, sta god da se lijepo desi u FKS ti odmah smanjujes znacaj toga. Dalje, i sam si mogao vidjeti da sudije nisu bile na nasoj strani, imali bi mi vise prilika, da ne kazem i vise golova u mrezi Sirokog. Said pada?! Kada je to pao , a da se nije desio kontakt koji se moze okarakterisati faulom, molim te. Kolju nas na terenu, dobiju zuti nakon svakog 141241 grubog prekrsaja, dok je nama sudija odmah davao zute. Daj reci jednu situaciju gdje je Siroki ostecen!
Dalje, Sarajevo igralo lose?! Slazem se, ali samo prvih pola sata. Igraci su bili u nekom grcu, a i pritisak sa tribina je bio ogroman.
Pokazi nekad da imas imalo obraza. Makar nemoj pljuvati, kao sto si do sada radio. Vise visi na temi FKS nego na temi svog' kluba. Zasto?! Eto, fino te pitam zasto?! Ne ide mi u glavu nikako.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 okt 2012, 19:27

Ma najbolje da Sušić pozove pola sarajeva u reprezentaciju, ipak je taj klub prvi na tabeli u n ligi svijeta. :lol: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 01 okt 2012, 19:30

GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma najbolje da Sušić pozove pola sarajeva u reprezentaciju, ipak je taj klub prvi na tabeli u n ligi svijeta. :lol: :lol:
Ma jok treba pozvati Zebu, il' Svraku il' onog Kerlu nekog... ;)
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 01 okt 2012, 19:53

http://www.sou.rce.ba/clanak/8778598111 ... ke%20pi*ke" onclick="window.open(this.href);return false;

bez obzira na sve okolnosti, vi ovo uradite, a do neki dan ste nam drzali predavanja o tome kako ovo ne valja, cemu dvostruki arsini?
Za zivot cijeli!

High

Post Postao/la High » 01 okt 2012, 19:55

Što si ti opsjednut toliko? A čim, to itekako dobro znaš.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 01 okt 2012, 19:57

High je napisao/la:Što si ti opsjednut toliko? A čim, to itekako dobro znaš.
odgovori na pitanje
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 okt 2012, 19:58

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.sou.rce.ba/clanak/8778598111 ... ke%20pi*ke

bez obzira na sve okolnosti, vi ovo uradite, a do neki dan ste nam drzali predavanja o tome kako ovo ne valja, cemu dvostruki arsini?
Ustasa ,Hrvat,velika razlika.Srbin,cetnik.razumijes poentu price..takodjer ne spaljujemo zastave susjednih nam zemalja..mislim glupo je iskreno pokusavati to izjednacavati.. :roll: :roll: to je sve sto cu ja reci na tu temu...i glupo je sto uopste pokreces 2 razlicite price.. :roll:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 okt 2012, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 01 okt 2012, 19:58

Evo ja cu! Skandiranje druze niti je imalo istu "tezinu" niti poruku kao vasa! A i ti sam znas pod kojim "svjetlom" se uvijek igra utakmica sa Sirokim i sta je razlog tome! Nisam za to uopste, ali et nadam se da sam ti makar malo docarao!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 01 okt 2012, 20:01

HannahMontana je napisao/la:Evo ja cu! Skandiranje druze niti je imalo istu "tezinu" niti poruku kao vasa! A i ti sam znas pod kojim "svjetlom" se uvijek igra utakmica sa Sirokim i sta je razlog tome! Nisam za to uopste, ali et nadam se da sam ti makar malo docarao!
sve ja znam, al je problem u tome sto ste vi nama drzali predavanja kako ovo ne valja, a vi to uradite 2 sedmice kasnije, bez obzira na sve okolnosti, iskreno i ja bih to uradio, u ovim okolnostima, kakve jesu bile sinoc, al opet i sam kazes da ne valja, sto je i zaista tako.samo sam zelio procitati vase odgovore i ukoliko ovo prodje nekaznjeno, nadam se da necete vise pricati o nekoj nasoj protekciji u savezu.
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 okt 2012, 20:04

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Evo ja cu! Skandiranje druze niti je imalo istu "tezinu" niti poruku kao vasa! A i ti sam znas pod kojim "svjetlom" se uvijek igra utakmica sa Sirokim i sta je razlog tome! Nisam za to uopste, ali et nadam se da sam ti makar malo docarao!
sve ja znam, al je problem u tome sto ste vi nama drzali predavanja kako ovo ne valja, a vi to uradite 2 sedmice kasnije, bez obzira na sve okolnosti, iskreno i ja bih to uradio, u ovim okolnostima, kakve jesu bile sinoc, al opet i sam kazes da ne valja, sto je i zaista tako.samo sam zelio procitati vase odgovore i ukoliko ovo prodje nekaznjeno, nadam se da necete vise pricati o nekoj nasoj protekciji u savezu.
Kazna ce naravno i biti..ne sikiraj se mi za 3 baklje dobijemo 3 milje..dobar je ovaj savez ,dobar.. ;)
FK SARAJEVO.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 01 okt 2012, 20:04

Kazem ne valja i stojim iza toga! Ali opet kazem postoji razlika izmedju sinocnjeg i vaseg, znas i sam da je kod vas osim skandiranja bilo jos popratnih "aktivnosti"! Naravno da svi ocekujemo kaznu, al vjerujem da ne treba biti bas drasticna u vidu suspendiranja stadiona, jedino ako PlatiMi ne naredi zbog onog skandiranja njemu :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 01 okt 2012, 20:07

sad ispade samo vas savez kaznajva zbog baklji ccc
ma sve se tu ivica pita, onaj sup.ak ne moze nista u bih, tu nema nikakvu funkciju :D
nama je zbog ovakvog skandiranja, to jest gazi cetn.ike, supsendovan stadion i 8 milja i plus paljenje zastave, vidjet cemo sta ce sa vama biti :D
Za zivot cijeli!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 01 okt 2012, 20:08

Ma ja ocekujem simbolicno praznjenje kase i "usmeni" ukor :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 okt 2012, 20:09

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Sinko, vi ste skandirali Ubi Srbina.

Parola i ustaške ****, je bila upučena Škriparima. A povodom njihovog ponovnog nepojavljivanja na stadionu.
S obzirom da se isti ustašlukom ponose, ne vidim problem što su im se obratili s imenicom "ustaše"
Da je skandirano Gazi Hrvata, Ubi Hrvata itsl....onda bi mogli vući ispravnu paralelu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 okt 2012, 20:11

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sad ispade samo vas savez kaznajva zbog baklji ccc
ma sve se tu ivica pita, onaj sup.ak ne moze nista u bih, tu nema nikakvu funkciju :D
nama je zbog ovakvog skandiranja, to jest gazi cetn.ike, supsendovan stadion i 8 milja i plus paljenje zastave, vidjet cemo sta ce sa vama biti :D
ovo lazes bilo je UBI SRBINA ....isto kao da mi ostali zivimo u kamenom dobu pa nemamo tv ili internet ..e svasta..
ma sta si vise zapeo za Ivicu gdje sam ga ja spomenuo..vela havle svasta.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 01 okt 2012, 20:12

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sad ispade samo vas savez kaznajva zbog baklji ccc
vi ste skandirali ubij srbina a ne gazi cetn.ike i ispravno su vas kaznili ali i to je malo kad ponavljate gresku svaku utakmicu

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 okt 2012, 20:13

mma_hz je napisao/la:
ovo lazes bilo je UBI SRBINA ....isto kao da mi ostali zivimo u kamenom dobu pa nemamo tv ili internet ..e svasta..
ma sta si vise zapeo za Ivicu gdje sam ga ja spomenuo..vela havle svasta.. :roll: :roll:
Bilo je protiv Borca to, nas su tek poslije utakmice sa Slavijom kaznili tad je bilo skandiranje ubi cet.nika.
NO PYRO NO PARTY

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 01 okt 2012, 20:21

Sarajevo ima dosta navijača hrvatske(SKE-je li pravilno malim, da ispravim?) nacionalnosti, i niko protiv njih nema ništa. Sve nacije su dobrodošle na tribine Sarajeva. Ali 'ustaša' je sasvim drugi pojam. To se ne odnosi na sve Hrvate generalno. Nego na nacionaliste. Valjda sam dobro napiso xD
4.10.2009.

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 01 okt 2012, 20:22

koalem je napisao/la:Sarajevo ima dosta navijača hrvatske(SKE-je li pravilno malim, da ispravim?) nacionalnosti, i niko protiv njih nema ništa. Sve nacije su dobrodošle na tribine Sarajeva. Ali 'ustaša' je sasvim drugi pojam. To se ne odnosi na sve Hrvate generalno. Nego na nacionaliste. Valjda sam dobro napiso xD
Napisao :D
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 01 okt 2012, 20:24

van bastenu jednoj utakmici je bilo ubij srbina, niko to ne porice, vi ste protiv borca skandirali isto ubij cetnika, kad je bio incident, dok ste sad skandirali ustaske pi.cke, razlika je u tome sto smo mi obuhvatili sve srbe, a vi samo cetnike i ustase iako su svi mislili na isto.cuj upucena skriparima, jok eto meni je bila upucena, pjevanje gazi srbina/ cetnika je bilo upuceno navijacima slavije/borca, jer se identifikuju kao takvi, ti ukoliko ne vidis problem u tome, ti stvarno nisi dobar sa mozgom.
mmahz kakav ivica? ko je zapeo za njega? ko se tebi obratio u vezi ivice?
i da, naravno nas su ispravno kaznili, dok ce vama porgledati kroz prste i vi cete opet palamuditi o ugrozenosti odnosno nasoj protekciji u savezu
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], N3R3D, riki46, rimljanin90, Samozdravlje i 43 gosta.