Vise razloga, sta god da se lijepo desi u FKS ti odmah smanjujes znacaj toga. Dalje, i sam si mogao vidjeti da sudije nisu bile na nasoj strani, imali bi mi vise prilika, da ne kazem i vise golova u mrezi Sirokog. Said pada?! Kada je to pao , a da se nije desio kontakt koji se moze okarakterisati faulom, molim te. Kolju nas na terenu, dobiju zuti nakon svakog 141241 grubog prekrsaja, dok je nama sudija odmah davao zute. Daj reci jednu situaciju gdje je Siroki ostecen!Paranoja je napisao/la:Zbog cega ?BegAx je napisao/la:Pjenis, aa?Paranoja je napisao/la: Daj nemojte biti smijesni. Bilo je gresaka sudaca i na jednoj i na drugoj strani. Svirao je 101 prekrsaj koji nije postajao. Svira za vas faul Said sam pada niko ga nije dotako. Isto tako Suljic.
Sta je sudija uticao na igru. Ljudi vas ubili na terenu. Imali ste tri prilike dva gola, majstorski nema sta. Odlika velikih ekipa je da i kad ne igraju dobro pobijede. Ali da pricate za sudije nesto. Katastrofa.
Dalje, Sarajevo igralo lose?! Slazem se, ali samo prvih pola sata. Igraci su bili u nekom grcu, a i pritisak sa tribina je bio ogroman.
Pokazi nekad da imas imalo obraza. Makar nemoj pljuvati, kao sto si do sada radio. Vise visi na temi FKS nego na temi svog' kluba. Zasto?! Eto, fino te pitam zasto?! Ne ide mi u glavu nikako.